bebelusi de ian-feb2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Crinuta la noi maselele se vad ce ceva vreme,dar mult mai dureaza pana crapa gingia,Alexia se trezeste de cateva nopti plangand,ea care dormea lemn toata noaptea.De salivat nici ea nu mai saliveaza asa ,dar sta numai cu degetelul la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, ar fi super, eu m-as pricepe sa fac niste trandafirasi, ieri "am luat notite" de la culinar, am vazut o gramada de poze super si am intrat si pe site la Wilton si am vazut cum se fac figurinele.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

merci, aveam asa un lapsus.., cred ca de la

Prima Aniversare/motz

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

PATRICIA ce pofta mi-ai facut de atatea bunatati.Ce scump este puiul tau,mai ales unde doarme cu biberonul in gura,scumpa foc.Cred ca era obosita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am vazut pozele. Frumoasa petrecere. Cum s-a comportat Rebecca?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mmm, ce bine arata finger's-ul...Patricia, rochita e de la Miniblu? Ce dulce e Rebecca in scaunul auto...era rupta de oboseala!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Am fost dupa-amiaza la Carrefour Militari si nu am gasit cuburi Clementoni! In schimb i-am luat unele din pinza, de la Primii Pasi.
Partea buna e ca andreei i-a placut foarte mult sa mearga la shopping , se uita bucuroasa in jur - vedea multa lume, luminite, culori etc.
Miine dupa-amiaza mergem la Cora.

Bubu, eu nu am cuburi, eu caut de ceva vreme si tot nu gasesc Zici ca ai vazut in Selgros? Poate dau o fuga si acolo, daca nu gasesc in Cora...

Deci...cum ramine cu intilnirea de dimineata? Daca va fi ger va trebui s-o aminam

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia La Multi ani[/red[red]]!! Sa iti traiasca comoara mica!!!! Am vazut si eu pozele si ma bucur ca a iesit asa bine party-ul!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Leta, da, erau in Selgros, 800.000 cutia identica cu a lui Ixxi. Si mai aveau si cutii mai mici, la 250.000 cu cateva piese.
Nici noi nu iesim maine, ca e...brrr...frig rau!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

LA MULTI ANI, Rebecca! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa (frumoasa esti deja :) si sa primesti ce-i mai bun de la viata.

M-am uitat la poze, frumoasa petrecere ati avut! M-a dat gata poza cu ea obosita dormind in vechiul scaunel.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput