bebelusi de ian-feb2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Am si io un offf mare: mi-am pierdut azi (ieri, defapt ca e deja duminica) portmoneul cu toate actele, inclusiv talonul masinii (cu polita de asigurare pe tot anul ) si o caruta de bani (1500 EUR), pe care trebuia sa ii dam azi pt. garaj fostului proprietar al apart. Sunt o idioata si n-am nici o scuza, cand ai atatia bani la tine trebuie sa fii cu ochii in patru, dar niciodata nu am mai patit asa ceva. Sunt atat de suparata, ca nici nu mai pot dormi. Am anuntat si la politie, dar nu cred sa mai recuperez ceva, actele macar. Si totul s-a petrecut in mai putin de 2-3 minute, insa cineva a fost mai rapid ca mine. Mi-am dat seama aproape imediat ca nu-l mai am in buzunar, m-am intors sa-l caut, dar nu l-am mai gasit. In schimb am vazut un tip fugind .... Ma intreb de ce nu l-am pierdut cand avem 100.000 in el?!?!?! oricum o sa ma coste o caruta de timp si bani numai sa refac actele, de banii aia ce sa mai zic ...Chiar n-aveam nevoie de asa ceva acum ....

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Mona, imi pare rau ca ai patit asa ceva, imi imaginez cit este de frustrant; mamei mele i-au furat mobilul din buzunar cind iesea cu carutul cu bebe din farmacie (doi pustani s-au facut ca o ajuta sa il coboare si unul i-a luat mobilul); era un jaf de telefon, il folosea mai mult pe post de ceas, dar oricum a fost frustant. Imi imaginez ce greu iti este tie...

Dar nu inteleg...daca ai cumparat apartamentul nu primesti automat si locul de parcare (chiar garaj fiind)? Trebuie sa platesti in plus pentru garaj?? Si...o asemenea suma????

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

La multi ani Rebecca! sa cresti mare si sanatoasa!Patricia sa va traiasca puiuta! v/am admirat pozele, super party. imi place sarafanul rabeccai si sotul meu i/a luat unul identic, e o rochita pt top-modele, nu?

Bestuza ma bucur ca sunteti sanatosi acum. oricat de mult te detanjeaza rautatea celor din jut, gandeste/te putin la cele doua "gemotoace de lumina" sunt tot ceea ce conteaza pe lume. tu te mai necaji, nu mai pune la suflet, samburelul ce creste in tine are nevoie de liniste ca sa se faca mare! ceea ce faci tu acum, al doilea copil, este un lucru extraordinar, imi pare rau caci noi nu avem putere sa mai facem unul......

lumea e rea, nu o putem schimba noi, stiu ca nu ai timp sa citesti mult di urma, dar sa stii ca suntem mai multe care ne chinuim cu asa-zisii bunici.......

eu ma pregatesc pt o vizita a "bunei" mele soacre, pe care am auzit/o la telefon (vb cu sotul) ca vrea sa ne aduca o pasare, desi vine din zona moldovei si cu gripa asta aviara......, eh s/a gandit ea bina ca si copilul trebuie sa manance o pasare de curte.....si maine poimaine copilul face 1 an!.....sotul a insistat sa nu cumva sa aduca, dar in stilul ei propriu parca o vad fluturandu/mi o oratanie, pe care mi/o va inmana cu muuuuult fast!

Corneliaa felicitari pt reusita, sa fi/ti sanatosi si sa aveti putere de munca!

Astazi am facut prajituri, iar! am facut niste si scortisoara, din reteta falsul aluat dospit dr otker si fursecuri cu unt. ieri am facut prajitura cu mere, crisu a fist inebunita dupa ea, mi/a crescut inima cand o vedeam cum se repede in praji..... si melcisori a papat vre/o 2, cat despre fursecuri....daca vreti sa spargeti geamul cuiva sa/mi spuneti ca va trimit cateva....super tari, desi gustoase.....

http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=546794126&photoID=2718150950035326731&security=iomDRn" ]melcisori cu nuca/url]

Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Leta, eu am fost ieri in METRO Militari si aveau Clementoni, cele ca ale lui ixxi erau cam 6-700mii, de 24 buc . erau cutii si mai mari si mai mici decit 24 buc. cu diverse teme, Holiday, bla bla bla... dar sa te uiti bine prin rafturi ca le vezi! eu le-am vazut, insa eu ma dusesem in Metro ca vad un scaun de masa Chicco pe la ce pret e. Inca nu ne-am hotarit ce scaun vrem, insa cochetam cu ideea unui Chicco (Polly, Mamma sau Happy Snack) sau un CAM... sa vedem!

voi ce scaune aveti si sinteti multumite?

noua ne tb unul cit mai inalt pt mai tirziu cind il vom pune la masa de bucatarie care e pe la 80 cm de sol.

corneliaa, wow, deci ati ajuns acolo si e bine! Bravo voua! Bafta, e super sa cresti copilul acolo; singurul lucru nasol e ca prietenii de ac iti lipsesc si ti se par asa de departe... BAFTA, sa va acomodati rpd!

Patricia, acum o sa ma uit si eu la pozele sarbatoritei. deci cum e cu Brownies pina la urma? ca vreau si eu sa o fac la motz. ai facut-o cu ness? eu sint anti nuci, nu le suport! dc nu pun nuci mai iese ok? sa pun alune?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Patricia, dar ce familie maaaare!!! Bravo voua! se vede ca ati petrecut bine! Sa va traiasca fata si sa aibe mult noroc in viata! Aaaaaaaaa, dar ea azi e nascuta, nu?!, pai atunci:

La multi ani, REBECCA!!! ,

O viata frumoasa si pupici de la Codrin

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

La multi ani, ANA MARIA CLARA!!! o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumim pentru urari!!!

Crinuta, Rebecca s-a simtit si bine, dar a fost si agiata, poate prea multa lume, obosita...

Shobo, multumim pentru irari si pupici si din partea noastra- eu am familie mare -sintem 4 fete si un baiat, de care mama e tare mindra-si printre invitati s-au mai aflat si finii nostri de cununie -care asteapta si ei un bebe- si prieteni comuni -care erau cu bebe deja la masa,-si socrul meu. Sintem clan mare si nu ne ajunge sufrageria cind ne vedem cu totii...si inca nu am fost toti (eu am nepoate mari, cea mai mare este cu 4 ani mai mica decit mine, dar locuieste in state- sora mea mare fiind cu 18 ani mai mare).

Cit despre brownies, nici eu nu am pus nuci ca nu imi plac si sint alergica la ele, dar nu stiu cit de mult schimba gustul. dEpinde si de preferintele fiecaruia, eu una nu ma omor dupa prajituri de ciocolata, desi sint fan ciocolata 100%. Am folosit ness ca asa e in reteta.

Ixxi, da, sarafanul este de la miniblu si era cit pe ce sa mai primim unul aseara, , doar ca cine ne-a adus cadou s-a gindit ca nu puteam eu sa ratez produsele la oferta, asa ca mi-a luat altceva. ASa ca, la 8 kile ale noastre, ne inscriem la categoria de top-modele , ca atit avem la un an (plus 8 dinti, 2 premolari si inca 2 stau sa sparga, plus caninii care se vad prin gingie aproape intregi).

Of, amo, ce rau imi pare ca ai poerdut portofelul'...

Bubu, a iesit buna rau lady's...o sa mai fac cit de curind una.

MihaT, iti dai seama ca era frinta, si tot in cel vechi a preferat sa doarma era asa haioasa cind am vazut-o cu a adormit...
Stai linistita, si Rebecca e o slabutza si a avut perioade cind nu prea minca, de multe ori cind veneam acasa era in primul lpate de dimineata si eventual fructe, asa figuri facea. DAr de la maselute...atita timp cit e vioaie...stai linistita. voi cum sinteti? ca noi amindoi am fost copii slabi.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani Ana Maria Clara!
La Multi Ani Rebecca!
Patricia, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea ! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata. Am vazut si eu pozele voastre. Ce minunat e sa ai familie mare! Pe cand BB2 caci eu deja ma gandesc serios la asta. Ma bucur mult ca v-ati distrat, chiar daca a fost si obositor.
Fetele, eu ies pe ora 13 in parcul Carol. Ixxi, parca tu ziceai ca iesi la aceeasi ora? Leta, Bubu, Kris, iesiti si voi macar un pic?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

fetele, tocmai citeam in revista "Mami" din ianuarie 2006 un articol despre nurori si soacre . ff interesant, merita citit!
concluzia sa era:

"Evita sursele de tensiune! Comunicarea, rabdarea si bunul-simt iti vor fi cei mai buni sfatuitori, daca nu te lasi prinsa in virtejul orgoliului, daca inveti lectia tolerantei si vei avea numai de cistigat. Decit sa ajungi sa schimbi soacra (si sotul!), mai bine iti faci din ea o buna prietena. Solutii exista."

ma rog... sint prezentate mai multe scenarii posibile in articol.

am zis ca poate ajuta! Succes!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

LA MULTI ANI, REBECCA!
LA MULTI ANI, ANA MARIA CLARA!

Fetelor, am si eu o dilema, va rog sa-mi dati niste sfaturi ca nu stiu ce sa fac! Deci, de o saptamana si ceva l-am trecut pe Vlad pe lapte pasteurizat. cand am terminat trecerea, a mancat cate 180 ml(numai dimineata bea lapte), de 2 zile nu prea a mai vrut, ieri doar 50 ml, azi deloc . Si m-am gandit sa-i fac iar Milumil si a baut 180 ml dintr-un foc . Deci, ce sa fac? Ce lapte sa-i dau ca nu mai stiu...sunt in ceata totala!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput