bebelusi de ian-feb2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
kita spune:
LA MULTI ANI REBECCA! Sa cresti mare si sanatoasa si sa o iubesti pe mami muuult, ca si pana acum!
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, multumesc frumos!
Bb 2, cel mai devreme proiectat la anu'....daca se va intimpla. Mi-am propus sa nu il fac mai tirziu de 35 ani.
shobo, very true...dar trebuie sa ai si cu cine...
si ca sa fiu rautacioasa (nu cu tine
) eu am evitat aseara sursa de tensiune![]()
sincer, nu e placut deloc, nici sotul meu nu s-a simtit in apele lui desi nu recunoaste, dar eu nu am avut ce sa fac...l-am intrebat daca e trist si a zis ca nu...bine ca a venit tatal lui. Intre ei a inceput sa fie o relatie frmoasa in ultimul timp.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, multumim!!
da-i ce lapte ii place lui!
Kita, frumos spus! te pupam.
tu ai sunat? ca mi se blocase tel si nu am putut raspunde -s-a jucat Reb prea mult cu el.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Shobo, eu am scaun de masa de la Miniblu, am vazut ca au mai multe fete pe-aici si f. multumita de el. Are vreo 7 trepte de inaltime a scaunului, 3 trepte ale spatarului, 2 tavite detasabile si pe mai multe trepte(mai aproape sau mai departe), are roti, poti sa-l iei prin casa dupa tine, are cureluse de siguranta(hamuri), husa detasabila(o poti spala la masina). E super!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kita spune:
La multi ani! 
ANA MARIA (NataliaS)
ANDREI RAZVAN (tigabita)
IUSTIN GABRIEL (gabi.i)
RAZVAN (cici_2004)
GABRIEL (Catiflo)
BOGDAN (Strunfita)
album
V. Erica spune:
La multi ani Rebecca si Ana Maria ! Sa cresteti mari, sanatoase si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri...
Cornelia, bine ai revenit si adaptare usoara la noul stil de viata!
Crinuta, m-ai "lovit" cu pasiunea asta! Eu nu mai stiu cum sa fac sa nu mai vad dulciuri si tu ma provoci
...
Se impune sa incep o cura de slabire si nu stiu care, nu stiu cum, deoarece Eric cere dulciuri, de cumparat nu ma lasa inima sa-i cumpar si-apoi ar fi tot aia, caci as manca si eu... ca sa nu-l mai pun la socoteala si pe sot care vrea si el dulciuri zilnic
. Uff!
O solutie pt. mine ar fi sa ma "programez" mental sa urasc dulciurile, dar stiu ca asta ia cam mult timp (cam un an) si nu mai am rabdare. ASa am facut cand m-am lasat de fumat si a mers.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
kita spune:
Bubu, eu am terminat Milupa HN , si de doua zile imi refuza laptele Bebelac; aseara am cumparat si noi pentru prima data Milumil 3 de la Sensiblue (au avut cu reducere 250.000 eli cutiad e 600gr) si i-am dat aseara 150ml in completare la bebelac (mancase doar 100) si azi dimineata 180ml; Eu am sa ii dau macar pana trece vara lapte praf, indiferent de care, important este sa il accepte;
Patricia, da,eu am sunat; cand ai timp da-mi pe PM,nr de telefon de la reparatii masini, si sa-mi zici si cat a fost reparatul la tine, ca sa stiu cam cati bani sa am in casa(banuiesc ca este o taxa de constatare obligatorie nu?)
Mona imi pare rau; cum ii mai tine Dumnezeu pe pamant pe astia care in loc sa munceasca fura de la altii bunuri agonisite cu truda?; Macar sa iti gasesti actele iti doresc,ca de bani..
Leta si mie mi-au furat mobilul in primavara din carucior, si mai mult tot pentru ceas il luam cu mine;
Amaya cum se simte Andrei?
Crinuta ieri ati fost la Orhideea?, ca si eu am fost pe acolo &co, intre 13 si 15; imi pare rau ca nu ne-am intalnit...
, sau macar sa-l fi auzit pe cantaret.
album
Shobo spune:
Bubu, noua pedi ne-a spus "ce lapte accepta copilul acela e cel mai bun!", deci ai inteles! copilul sa fie sanatos! si noi mergem sa luam Milumil 3 ca Nan simplu il bea prea in sila si numai dc il combinam cu Milumil il bea satisfacut... asta e, ce sa facem?
Patricia, te inteleg. sa ai grija si de sot, mie mi-e mila si de el, sigur i-a lipsit mama asa cum e ea cred eu, dar din dragoste pt tine n-a vrut sa iti spuna. e si el un copil mai mare, nu (ca toti barbatii, dealtfel)?
pupici 
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
bubu, multumesc de pontul cu scaunul Miniblu! ![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
V. Erica spune:
Fetelor care sunteti pasionate de facut torturi, iata niste idei de ornatwww.geladis.it/" target="_blank">dati la Video ricette.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari