bebelusi de ian-feb2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bestutza, multumesc pt. apreciere.

Mona, naspa situatie! P-astia care fura i-as pune la munca 20 de ore/zi...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua fetelor.

N-am mai putut sa intru fiindca mi-a picat ieri dimineata Windows-ul si abia acum am terminat de instalat si recuperat date.

Multumesc tuturor celor care au intrebat de Andrei! Acum este mult mai bine, suntem in a treia zi de tratament cu Ventolin, Ketof si Fluimucil, si se simte mult mai bine, wheezing-ul aproape a disparut, respira mai bine, mananca mai bine si mai tuseste doar de vreo 3-4 ori pe zi. Nasul inca ii curge, dar asta este bine fiindca se elimina secretiile. Multumesc lui Dumnezeu ca tratamentul da rezultate.

Crinuta, aseara am facut iar Fingers si mi-a iesit exceptionala. Pe langa reteta stas am mai pus ananas maruntit, peste fiecare strat de fingers, si am ras pe ea ciocolata Moccacino.

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din zilele acestea. Sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti parte de mult, mult noroc in viata.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

LA MULTI ANI REBECCA SI ANA MARIA!
Sa fiti fericite!

Erica, pai ce sa-ti fac daca esti talentata? Si oricum nu e obligatoriu sa mananci ceea ce faci, mai ales decoratiile alea nu sunt bune de mancat.
Referitor la cura de slabire, cica acum mananc eu monti, dar e taaaaaaaare greu.
Nu am ajuns la faza la care sa spun ca urasc dulciurile, din contra, ieri mi-am cumparat napolitana dietetica, fara zahar. Hahaha cum pacalesc eu cura...

Kita, cred ca era in jur de 16 cand am ajuns, deoarece pe la 18 am plecat de acolo. Da, pacat ca nu ne-am intalnit, dar nu e timpul pierdut.

Ce stiti de ger, cat dureaza? Of, m-am saturat de frigul asta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana, nu stiu ce sa zic. Vezi ca este un lapte " Prima crestere", dar e cam scump. Ce lapte i-ai dat inainte de cel pasteurizat? Incearca sa i-l dai din nou.

Am vazut ieri in Carrefour un leagan ieftin, pentru bebei mici si asa rau mi-a parut ca nu se gasea cand era Rayan micut. Ei, asta e acum, nu mai conteaza.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta
"Erica, pai ce sa-ti fac daca esti talentata? Si oricum nu e obligatoriu sa mananci ceea ce faci, mai ales decoratiile alea nu sunt bune de mancat."

Crinuta, .
Asta in teorie , caci eu decoratiile le fac cu cioco buna, nu menaj, si cum ma abtin sa n-o gust?

Crinuta si Rayan

Nihil sine Deo!
aniversari

Mergi la inceput

Erica, foarte fain site-ul. Dar tipul are martipan la galetusa. Si ai vazut ce sistem de sprayere a culorii are? Ce dispozitiv? E prima data cand am vazut asa ceva, dar rezultatul e super.
Oare cei de la Wilton au asa ceva?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amaya, chiar ma intrebam ce e cu tine.
Ce face Andrei?

In curand deschidem capitolul nou ( cum bine zicea Anda parca) cu titlu nou" Clubul mancatoarelor de Fingers" sau asa ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, pai i-as da ce lapte vrea, dar ce sa fac, o data sa-i dau Milumil si cand nu mai are chef sa-i dau pasteurizat? Nu se deranjeaza la burtica? De asta mi-e teama!

V.Erica, super filmuletele! Vreau si eu o galeata din aia de martipan!!!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu si Crinuta, daca vreti sa stiti cum se fac frunzele acelea lunguiete din cioco neagra cu dungulite albe, here I am!

Nihil sine Deo!
aniversari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Fetelor, pe fuga ca e trecut de miezul noptii.
MULTUMIM pentru urari, sa va traiasca si voua copilasii si sa creasca mari, frumosi si sanatosi.
Am pus poze cu petrecerea aici. au fost prea multi invitati si nu a mai ramas praji si pt familiuta mea, motiv pt care sotu s-a suparat ( de fapt unii si-au pus portii triple )
Burticic a ales o inimioara rosie de catifea in care era cadoul lui de la nasi, o bratara subtire de aur cu o buburuza, f finutza. Apoi a atins banii si calculatorul de buzunar si a luat un pix.
Crinuta, mercic, asa sint eu
Ubi, sint unele educatoare si mai dragutze, la al meu sotz ii plac 2 in mod deosebit. Aproape toate sint fete tinere care sint educatoare in devenire. Legislatia prevede sa fie o educatoare la 5 copii si una calificata la 15, restul pot fi aspirante.
Patricia, eu mi-am luat liber vineri ca altfel nu reuseam sa gatesc nimic.
Erica, ideea cu jucariile puse la pastrare e buna, nici eu nu i-am lasat pe mina toate cadourile, e adevarat ca e prea mic pentru unele, iar pentru animale de plus de doua ori cit el nu am loc prin casa. Le scot cind ne mutam in casa noastra, in vreo 3 luni.
Bestuza draga, felicitari pt ghemotoc, incearca sa ignori toate rautatile celor din jur. Familia ta (sotz, copii) e cea mai importanta, restul...treaba lor.
Tati nostru mi-a spus azi ca burticic a facut doua lucruri noi: 1. s-a urcat singur pe canapea si 2. s-a ridicat in picioare de pe covor si a facut 2 pasi mici de s-a prins de marginea mesei, vazuse el pe masa ceva de sterpelit. Pe seara am fost in par si a impins carutul in picioare vreo 200 de metri !!! Bine , ii tinea tati directia ca altfel ajungea in strada.
Corneliaa, va doresc din suflet sa va realizati visurile !!!
Mona, imi pare rau sa aud ca ti s-a intimplat asa ceva, nu cred ca esti tu de vina (daca asta te incalzeste cu ceva), ci ticaloshii care ar trebui pusi la munca silnica...
Amaya, sanatate lui andrei.
Miine mergem la vaccin si control, sper sa nu avem probleme.
Va pup si noapte buna

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput