bebelusi de ian-feb2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Bubu si Crinuta, daca vreti sa stiti cum se fac frunzele acelea lunguiete din cioco neagra cu dungulite albe, here I am!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
Bineinteles ca vrem sa stim. Cand ai timp spune-ne.
Crinuta si
Rayan
kita spune:
Florina frumoase poze; se vede ca a fost super la petrecere, cu toate mogaldetele care misuna pe acolo; Nici nu imi vine sa cred ca ti-am vazut baiatul in pantaloni scurti, cand la noi afara a inceput sa fie polei si un ger cumplit...brrr
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Witchie spune:
La multi ani Rebecca!
La multi ani Iustin!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
bubu05 spune:
Catiflo, am vazut pozele voastre, sunt super! Ce cadouri frumoase a primit piticul!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Moamaaaaaaa, am trei stelute!!!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Felicitari! La cat mai multe stelute!

Crinuta si
Rayan
BESTUTZA spune:
Ca de obicei se intmpla ceva cand scriu mesajul:ori se intrerupe lumina ,ori cade netul ori se blocheaza bietul "ganditor"..ceva se intampla...
La multi ani REBECCA ANDREEA si ANA MARIA CLARA!!!!
Sa cresteti mari si norocoase
!
Amaya,
Ce bine ca sunteti sanatosi!Mie mi-a fost tare frica de suieratul ala zgomotos! Si noi am luat KEtof, dar mult mai bine zic ca i-a mers la bronsiolita trecuta cu tratamentul dat de dr.MArcu de la MEdLife! Si foaaarte mult ne-a ajutat serul fiziologic caldut in nas! De multe ori pe zi!
Mona,
Doaaaaamneeeee! Ce nemernici!Si mie mi-au furat actele de vreo trei ori pana acum...MAcar actele de ti le-ar da...Da nu fac astia asa ceva...Niste nemenici!Ca cica nu e buna o lege dura...
Adita ,
ce mai faci mama draga..Vezi ca o sa mai am nevoie de sfaturi de cum se imparte timpul la doi...sau chair la trei! ![]()
Shobo
,
Chiar mi-a placut chestia aia cu "prietenia"! Daaa...Ar fi minunat...Dar cand inviti un prieten in casa si vezi ca intra in casa cu tropatinele de noroi sau arunca tigarile si hartia peste balcon ...Ii explici frumos si pe departe, nu ca e nesimtit ci ca asociatia de locatari e foarte exigenta la capitolul curatenie in jurul blocului,iar majoritatea nu are incotro si se supune...si.. toti o respecta pe femeia de serviciu stergndu-se la intrarea in bloc...![]()
!
Crezand ca a inteles mai inviti prietenul si cu relaxare face cam acelasi lucruri..
! Il mai chemi? Sau il poti considera prietenul tau?
Da sunt de acord cu ei ...Asta trebuie sa fie neaparat prima etapa!
!Dar de obicei prietenii ti-i poti alege ..sotul la fel..Si atunci cand lucrurile sunt "neprietenesti" exista separarea![]()
!
Intr-adevar de la un anumit nivel in sus exista prietenii....![]()
Saptamana asta o sa va urmaresc din off pentru ca suntem in alergaturi pentru ghemotocul cu motz!

![]()
http://community.webshots.com/user/bestuta
MihaT spune:
LA MULTI ANI !!! spun si eu cu intarziere.
REBECCA SI ANA-MARIA CLARA sa cresteti mari ,sanatoase ,frumoase si iubite.
PATRICIA ai dreptate si eu si sotul meu am fost slabi cand eram mici,poate ne seamana.