Fetelor in primul rand multumesc tuturor pentru urari si uram si noi la multi ani tuturor copilasilor nascuti zilele astea.
Noi astazi am avut petrecere asa ca acum sunt franta.Ieri am facut ceva pregatiri ,nu cine stie ce dar m-a terminat Iustin caruia ii ies doua masele si in cea mai mare parte din zi (si din noapte)este marait si vrea numai la mine.
Vreau sa multumesc aceleia dintre voi(scuze ca nu am retinut) care a postat in decembrie retetele de salata cu piept de pui si ciuperci respectiv castraveti.Au fost super si le-am si facut foarte usor cu robotul.Am facut si braunies si nu am apucat decat sa gust o bucatica restul au disparut imediat.
Cam asta despre petrecere.Poze sper sa reusesc sa pun maine.Motul noi nu l-am taiat acum asa ca nu am facut figura cu tava .Sunt tare curioasa sa vad ce va alege dar asta se va intampla cel mai probabil la sfarsitul verii din motive care tin de familie.
De citit am recuperat dar nu pot raspunde acum din motive de oboseala vreau insa sa-i zic Monei ca i-mi pare tare rau de ce i s-a intamplat pentru ca si eu am fost de doua ori in situatia asta si asta intr-un singur an.Si de fiecare data aveam la mine bani mai multi ca de obicei ,am avut insa sansa ca a doua oara mi-a gasit cineva actele si pentru ca in ele aveam numarul de tel (scris pe un talon care trebuia depus la un concurs),m-a sunat si mi le-a innapoiat.
Pupici si o noapte linistita tuturor.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE