bebelusi de ian-feb2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Shobo spune:
La multi ani,
ANA MARIA (NataliaS)
ANDREI RAZVAN (tigabita)
IUSTIN GABRIEL (gabi.i)
RAZVAN (cici_2004)
GABRIEL (Catiflo)
BOGDAN (Strunfita)!!! 

Sa aveti o viata frumoasa!!!
fiecaruia pupici de la Codrin 
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
ana maria spune:
La multi ani!!! Sa va traisca copilasii minunati si sa va bucurati de ei toata viata!!!!!!
ANA MARIA (NataliaS)
ANDREI RAZVAN (tigabita)
IUSTIN GABRIEL (gabi.i)
RAZVAN (cici_2004)
GABRIEL (Catiflo)
BOGDAN (Strunfita)!!! 

Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, pina la urma a mers dar am avut peripetii
astept s gust rezultatul final!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, uite acum am reusit si eu in final sa termin cu aranjamentele, am facut un dush si ma relaxez putin.
Am facut asa: fingers, brownies, dulciuri, iar papa: salata boeuf, vinete, telina+pui, chiftelute pui, oua umplute, ardei copti,ciuperci umplute...cam atit. dar de ieri stau numai in bucatarie...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
La multi ani !
LARISA STEFANIA (lilly)(cu intarziere)
ANA MARIA (NataliaS)
ANDREI RAZVAN (tigabita)
IUSTIN GABRIEL (gabi.i)
RAZVAN (cici_2004)
GABRIEL (Catiflo)
BOGDAN (Strunfita)
Sa cresteti mari si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Scriu pe fuga deoarece am pus la crescut aluat pt paine.
Crinuta, multumesc pt. raspunsul ref. la "Tablouri...". Am gugalit si eu un pic si m-am convins ca muzica buna ii face mai dastepti pe copilasi, asa ca i-am trecut pe Mozart.
Am gasit ceva interesant aici, poate cititi si voi.
Ref. la ce/cat papa copiii nostri, si eu vin in gasca celor care se vaita de fitzosii la mancare dar, vorba Maggai, n-am de gand sa intru in panica. Ruxi face mofturi la paste, carne, legume. Are o scuza cu dintisorii. Sunt zile in care papa doar lapte, gusta dintr-un fruct, papa putin iaurt si gata... S-o antrena fata mea pt. dietele de mai tarziu
.
Ubi, te cred cu jucariile. Si eu procedez la fel. Altfel ar trebui sa arunc zilnic bani pe jucarii, sau m-as impiedica de ele. E un "tip" pe care cine nu-l stie ar trebui sa-l invete. Ma distreaza fiu-miu care s-a invatat repede ca are jucarii "puse bine" in balcon si vine singur cu un brat din cele de care se plictiseste si-mi zice "mi le schimbi?"![]()
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
V. Erica spune:
Moaaamaaaa Patricia, te-ai intrecut pe tine cu atatea gateli!![]()
Asteptam poze! Distractie placuta!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
MihaT spune:
LA MULTI ANI
ANA-MARIA
ANDREI RAZVAN
IUSTIN GABRIEL
RAZVAN
GABRIEL
BOGDAN
SA CRESTETI MARI ,SANATOSI SI FERICITI!!!
MihaT spune:
IXXI ,intra-adevar Alexiei ii ies acum doua maselute,(are7 dintisori)sa cred ca poate daia nu mananca in perioada asta.Am sa o las in pace si am sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu este singura care nu mananca.DR. Alexiei imi spune ca poate vrea sa se faca manechin,si tine de acum la siluieta ei.
La urma,urmei sanatosi sa fie ,ca altfel cresc ei mari,nu?
Leta spune:
Ixxi, merci pentru pozele cuburilor. Cind se scoala Deea facem o plimbare pina la Carrefour ![]()
Fetelor, se anunta ger napraznic incepind de miine 
Ce facem cu intilnirea?
Leta
si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back