bebelusi de ian-feb2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Mamici, si eu ii ascund Alexandrei jucariile. Cand i le scot, se uita la ele de parca le-ar vedea pentru prima data. Se bucura ca si cum le-ar vedea pentru prima data.
Din observatiile mele, copii devin foarte rasfatati (am cazuri concrete in familie) daca au multe jucarii la indemana. Serios, nu va mint!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

a, Miha, tie vream sa-ti mai raspund, de fapt astept cu mare nerabdare sa vad ce raspunsuri mai primesti caci si eu sunt cam tot pe acolo. Fetita mea are zile cind maninca foarte bine, zile (zilele astea adica) cind nu vrea decit sinul, zile cind abia maninca si una si alta, zile cind nu vrea decit mincare. Eu am decis sa nu fac o tragedie din asta pentru ca daca ma stresez cu atit mai putin voi reusi sa o fac sa manince normal. Tocmai am fost la medic atunci cind era constipata (nu c-ar fi fost cine stie ce chestie, dar aveam nevoie de reteta si pt niste banale supo de glicerina) si mi-a spus ca pentru ea nu reprezinta o sursa de ingrijore, atita vreme cit copilul e vesel si plin de energie, lipsa poftei de mincare nu inseamna mare lucru. La mine cel mai mult maninca atunci cind ii dau din farfuria mea, cu furculitza normala, mincare nepasata nezdrobita dar mestecabila de un bb fara enorm de multi dinti sau atunci cind o las sa manince singura cu lingurita, cu minutza (nu-ti descriu cum arata bucataria dupa, dar ma bucur ca macar maninca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Amo, iar uitasem... cerealele Milubrei pe care i le dau eu sint CU lapte. la inceput i le-am dat cu lingurita, apoi am cumparat canita cu cioc de silicon de la NUK si acum i le dau cu canita. apoi mai suge putin la ambii sini si gata, la nani.
dimineata incerc sa-i dau intii lapte simplu tot cu canita (dc vad ca merge, dc nu o sa incerc ci cu bibe) si apoi sa-l pun la sini.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Mona,Ana-Maria,Gabiu,Magga,va multumesc pentru raspunsuri,incurajari si sfaturi.Alexia mereu a facut mofturi la mancare,am aplicat fel si fel de metode dar fara succes,mananca tot cat vrea ea si cand are chef.Cand are chef sa manance mananca foarte putin,aud fetele ca puiutii lor mananca 200-300g la o masa ,pai ea daca mananca jumatate sunt multumita.I-am facut si coproparazitologicul dar a iesit negativ si acum astept rezultatul de la Ag.Giardia lamblia, sper sa iasa bine.Ea este un copil vesel,doarme bine,dar intra-adevar este foatre activa ,nu sta o clipa linistita.Asa mi-a zis si pediatra ,ca asa este ea si nu am ce sa-i fac.Am sa incerc sa nu ma mai stresez si sa nu mai disper,dar sa am toate analizele sa stiu ca nu are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

In primul rind LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi !!! Ieri am dus un tortulet la gradi, la ora la care veti citi voi vor fi poze noi la albumul de ian-feb.
Crinuta, se vede ca talentul se mosteneste... Peste ani si ani cin Rayan va fi celebritate mondiala, vom putea spune si noi ca il stim de cind era mic in burtica. Bravo lui Eu incerc sa ii cint (mormai) lui Gabitza, dar cum n-am voce ... nu degeaba nu m-a primit profu de muzica la cor. Ureche muzicala am, dar voce ioc.
Ieri am stat toata ziua in bucatarie, si acum ma mai doare spatele. Noroc ca nu facem petrecerea la noi acasa ca frigiderul nostru nu e destul de incapator pentru toata mincarea. L-am trimis pe sot la nasi cu carnea, citeva salate ce erau gata la prinz si cu bautura. Sper ca au iesit bune. Am facut un cheescake cu cioco (noroc ca am avut mai multa cioco ca prima tura s-a ars cind am vrut s-o topesc) un diplomat cu multe fructe (kiwi, mango, ananas, capsuni, piersici) si o praji cu visine. Vor fi 26 de adulti si vreo 8 copii. Adevarul e ca sintem cam stresati ca nu va ajunge mincarea.
MihaT, poate pe alexia o dor gingiile, Gabita face la fel citeodata si il dau cu gel pe gingii cu putin timp inainte de masa.
Acum ma chinui sa il culc, macar somnul de dimineata sa il faca, dar n-am succes. Incerc cu un bibe de lapte, poate dupa asta adoarme, desi nu cred ca ii e foame ca a avut bine la 6 cind s-a trezit si apoi a mincat cereale la micul dejun.
Va pup

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

La multi ani!
ANA MARIA (NataliaS)
ANDREI RAZVAN (tigabita)
IUSTIN GABRIEL (gabi.i)
RAZVAN (cici_2004)
GABRIEL (Catiflo)
BOGDAN (Strunfita)

Mama, mama ce de sarbatoriti azi.
Catiflo - ce frumos e la gradi la Gabriel si ce educatoare frumoasa are.
Patricia, cred ca sunteti in pregatiri. Asteptam poze de la turta. Petrecere frumoasa!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

LA MULTI ANI

ANA MARIA (NataliaS)
ANDREI RAZVAN (tigabita)
IUSTIN GABRIEL (gabi.i)
RAZVAN (cici_2004)
GABRIEL (Catiflo)

SA CRESTETI MATI SI SANATOSI!

MihaT, nu stiu daca iti mai aducu aminte, dar si piersicuta mea este la fel de ashiuta ca a ta. Eu nici nu am vrut sa ma uit la cantitatile pe care le papa alti bb, caci noi......nici in cea mai buna zi nu mancam atata. Asta e! este sanatoasa, frumos dezvoltata si super vioaie. S/a intamplat sa nu manance nimic, dar daca am vazut ca trece o ora de la ora mesei, i/am dat lapte.
La fel cum au spus si fetele perioadele au coincis cu eruptia dentara (si noi avem deja 8.....). Pediatra mea imi spune mereu sa fas fata in pace, sa nu o fortez cu nimic, nici cu alimente pe care le refuza nici cu mancare mai multa (nici nu as avea cum, caci e tare incapatanata)
Adevarul este caci nici noi nu mancam la fel; de mult si de bine in fiecare zi, nu?

Eu am probleme cu pc, am un troian, asa ca nu stiu daca mai pot intra maine dimineata. am sa vin in parc pe la 13.30-14, nu stiu cine mai vine si cand, nu stiu cum am sa va recunosc....dar sper sa va gasesc.

si sa papati tot!

Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani:ANA MARIA, ANDREI RAZVAN,IUSTIN GABRIEL, RAZVAN, GABRIEL, [beige]BOGDAN!

Ubi, asa este sintem pe ultima suta de metri cu pregatirile si cu peripetiile de cofetar

Fetele cu "talent" de cofetar ca mine, va sfatuiesc ca exersati inainte

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

LA MULTI ANI: ANA MARIA, ANDREI RAZVAN, IUSTIN GABRIEL, RAZVAN, GABRIEL, BOGDAN!!!

Sa fiti fericiti si sa aveti o viata cat mai frumoasa!

Catiflo, esti o draguta.

Patricia, merge, merge?
Intr-adevar, e bine sa exersati inainte si daca aveti talent si daca nu aveti. E bine ca inaintea unui eveniment important sa faceti acele prajituri sa vedeti ce si cum, daca necesita modificari. Multi fac asa, chiar si cei cu experienta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani!

ANA MARIA
ANDREI RAZVAN
IUSTIN GABRIEL
RAZVAN
GABRIEL
BOGDAN

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz