bebelusi de ian-feb2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
bubu05 spune:
Ixxi, sunt super jucariile astea, eu nu stiam de ele si acum as vrea sa-i iau si eu lui Vlad.
Kris, nu se vad pozeleeeeee...
Crinuta, e bine ca nu a mai iesit iar salmonella la analiza, poate a fost gresita la primul laborator si copilul nu are nimic.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Fetelor? datorita lui Gabi.i puteti sa ne vedeti si pe noi!
a fost indrumatorul meu.
le postez din nou, nu de alte dar ca sa exersez
poze
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
bubu05 spune:
Kris, acum le-am vazut, tareeeee frumoase!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
kris, ti-am vazut printesa cataratoare
. da ce rochie si palarie avem, maaaaai! Sa-ti traiasca!
ixxi, multumim pt pozele cu Clemmy. acum stiu si eu ce sa caut. ma gindesc deja la cadouri de ziua puiului. le-ai gasit in Carrefour?
acestea sint si parfumate? sau am inteles eu gresit si e vorba de alte chestii parfumate? dar de ce sint parfumate?
... iaca intreb si io 
multumim
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
anamaria, BAFTA in cont!!! si la noi tot cu un amestec merge deocamadata
. reusim noi pina la urma!
bravo, sa-i pui muzica melomanului
!
pupici
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kris spune:
bubu05 multumesc pt apreciere!
shobo, este rochita de la turta! pozele sunt facute la intamplare, ca sa ne vediti in sfarsit si pe noi.
Dar cand o sa vina cele de la turtaa? va dau pe spate, numai ca nu am intrat in posesia lor.
poze
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
ana maria spune:
Kris tare a mai crescut printesa ta!!!! Si e la fel de frumoasa ca mamica ei!! Asteptam si pozele de la turta!!!
Shobo si voua succes!! Se pare ca avem un drum lung!!!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Shobo spune:
fetele care ati inceput lucrul, sinteti vreuna la 6 ore desi copilul a implinit 1 an???
multzam fine!
Amaya spune:
Buna ziua fetelor.
Astazi am fost si noi la doctor si avem bronsiolita asa ca am trecut pe bronhodilatatoare (Ventolin) si Prednison (antiinflamator si antialergic)...avem tratament de 10 zile. L-a si cantarit (ca sa-i poata stabili doza de medicamante) si in ultimele 2 saptamani a slabit iar 250g (acum are 10,150 kg), dar pediatra a zis ca e normal fiindca e foarte activ (si a mai mancat si putin in ultimele 5 zile) si sa nu-mi fac griji.
Mai sunt si alti puiuti care au slabit sau noi suntem singurii? si doua luni la rand!!!
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
ixxi spune:
of, ce zi avem.......plange din orice, cu lacrimi!!! cred ca/i de la maseaua aia pe care o asteptam de 2 sapt......
fetelor, crisu ar manca toata ziua numai carne.....la gustarea de dim, la pranz si seara inainte de bibe cu lapte......
shobo nu stiu de ce sunt parfumate.....oricum nu miros tare, doar putin.
clemy sunt seturi mici de 12 piese parca si mari pana la 42. eu i/am luat unul mediu 20 si ceva de piela My farm, cu o masinuta cu remorca si un nene si o vaca, un cal si un catel. Mai sunt si cu un baiat si o fata care se dau in leagan si altele. cele mici si simple (doar cuburi) sunt cam 20-30ron, eu am dat pe set 66ron, dar sunt si de 100ron. cam asta e....
am facut ieri prajitura cu mere din retetele nataliei...yami ce buna a iesit, a papat crisu o bucata.......mmmm ce i/a mai placut. E o praji usoara si buna si pt bbi.
Acum ma duc sa/i fac poze si sa va arat.
Beatrice si
piersicuta Cristina (18 februarie 2005)