bebelusi de ian-feb2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 2
MihaT spune:
Fetelor ai sa ma plang si eu la voi ,ca la altcineva nu am.Azi m-a apucat iar disperarea,Alexia nu a mancat azi nimic in afara de lapte,adica dimineata la 8 ,200ml de lapte ,la 11 nu a vrut nimic,la 15 nimic si la 19 iar nu a vrut nimic.Inchipuiti-va cate ore a stat nemancata.Atunci i-am facut 170ml de lapte si l-a baut.Acum la 22 a mai baut 230ml lapte.A avut o perioada cand a mancat un pic mai bine,datorita siropurilor pe care i le dadeam.I-am facut analize ,care au iesit bine,mai astept rezultatul la trei analize.
Am zis ca nu ma mai enervez si o las in pace, dar cand vad ca nu mananca chiar nimic ma apuca disperarea,sta cu mancarea in gura si un sfert de ora cred?
Voi ati mai patit asa?Ce ma sfatuiti sa mai fac ca nu mai stiu?
amo2004 spune:
quote:Mey si io care credeam ca-i marguerita
Originally posted by Shobo
Patricia, limonada acolo se face simpla (apa cu lamiie, care nu e chiar limonadasi e ceea ce aveam eu
), limonada cu zahar sau miere. fetele parca si-au luat cu zahar.

Si apropo de intarcat, Shobo, ma intrebai cum am reusit. Fetele care nu mai alaptati, puteti sari
peste detaliile astea, ca banuiesc ca va vor plictisi. Pai am aplicat metoda Ubi (ar trebui sa o patentezi
si Doamne ce rau a fost), si pe urma insistam cu bibe, iar noaptea nu ii mai dadeam san deloc, doar apa sau ceai. In cursul zilei beam lichide putine, sa nu produc mult laptic, desi oricum era putin. Defapt asta (lactatia in scadere) a fost unul din motivele intarcarii, mi-era frica ca nu primeste suficient lapte de la mine si cum nu voia completare, intarcarea a fost singura solutie. In plus am considerat ca 1 an e suficient si multumesc lui Doamne-Doamne pt. asta. Nu in ultimul rand, speram sa nu se mai trezeasca noaptea asa des, dar la asta nu pot spune ca a ajutat. Oricum, sa nu te descurajezi daca nu merge din prima. Mihai are si acum seri in care nu vrea lapticul (de ex. in seara asta nu l-a vrut la culcarica, insa s-a trezit la 11 si l-a baut atunci - 150 ml ce-i drept, dar buni si aia, rar bea 250 ml). Dimineata e si mai si, trebuie sa prind exact momentul in care da semne de trezire, ca altfel nu-l mai bea, dar tot nu scapa, ca il mananca cu cereale sau gris mai tarziu. Deci inca mai avem de lucru. De san nu a uitat inca, mai da cate o raita, ma trage de bluza, ma pipaie
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
Shobo spune:
amo, aproape ca mi-au dat lacrimile! al meu azi dim fiindca s-a trezit la 7 si nu-l mai pun la culcare dupa l-am incercat cu o combinatie: 2/3 Milumil si 1/3 Nan Junior. L-a baut din prima! dupa care l-am pus si la titi si a tras cit a mai vrut dar s-a vazut ca mai putin decit ieri.
ieri insa, cind s-a trezit pe la 6 si nu am aprins nici o lumina pe hol ffindca vroiam neaparat sa-l mai culc dupa laptic, NU a vrut deloc...facea exact cum ai decris tu, nu reuseam sa-i bag tetia in gura si i-am dat numai titi.
eeeh, sper ca azi asa miine poate altfel, sa accepte pina la urma un laptic. o sa-i cumpar Milumil si i-l mai amestec cu Nan si sa vedem la care ne oprim. dar pb lui cred ca e sa se scoale la 7 cind nu sint nevoita sa-l mai culc apoi ca sa pot aprinde luminile si sa vada ca dupa masa urmeaza joaca, cred ca de asta e mult mai relaxat si de asta a acceptat azi canita cu lapte. eu ii dau cu cea de Nuk cu cioc de silicon.
inca o data FELICITARI pt intarcat!!! stiu ce e in sufletul tau! si bineinteles felicitari pt alaptat 1 an!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Amo, era sa uit! pt somnic mai bun incearca sa-i dai seara cereale cu lapte - eu ii dau Milubrei 7 cereale sau unele cu fructe si nu exact din prima seara cind i-am dat prima data pe la 10 luni s-a vazut somn mai bun dar in cam 1 sapt da! si rareori am mai avut nopti cu pb de atunci. bine ca si dc mai scinceste noi il cam lasam sa zica si adoarme la loc.
acum seara maninca cam 200-230ml cereale cu lapte (cam 175 ml apa si 8 linguri de Milubrei) si apoi ii dau putina apa si il pun la sin si sting lumina si il mai las pina vad ca se freaca la ochi si a supt ceva de alint din fiecare si gata, il pun in pat. tu poti incerca sa stingi lumina cind mai e putin in bibe de tras!
eu zic ca merita sa incerci si cerealele, vezi de care ii plac!
o sa vezi imbunatatiri ale somnului incet incet! Bafta si Doamne ajuta!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
ana maria spune:
Neata!!!
Shobo i-am luat si eu din nou cereale cu fructe Milubrei si i-am combinat aseara cu nan dar cam 1/6 si a mancat. Incerc sa ridic proportia in favoarea Nestle. La noi mai e problema pentru ca si peste zi se urca la mine si cere tzitzi. De obicei incerc sa ma tin tare dar ieri asa s-a jelit ca am cedat pe la ora 16. Multam de compimente. Si io cred ca nu mai e Pishcotzel, mai ales cand ma uit la pozele de la nastere.
Am luat si io aseara Saint Saens si Chopin. Multumim de idee.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ana maria spune:
Crinuta, nu stiu unde ai facut analizele. Dar si eu cand am avut dubiu cu rezultatele, am fost sfatuiatta sa merg la Cantacuzino sau la Medsana. Cantacuzino ca prima optiune. Dar, pe de alta parte sa fi avut salmonela fara alta manifestare e putin probabil, din ce ti-a spus doctorita. Asa ca se poate sa fi fost prima proba contaminata la lab.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
kris spune:
cred ca am reusit sa pun foto
poze noi 1
kris si Bianca Maria (26.01.2005)http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
ixxi spune:
scriu pe fuga caci azi piersicuta mea are o zi plangacioasa rau, o fi de la maseluta....cine stie....
pt fetele interesate de clementoni v/am facut niste poze
Cum a ramas pt duminica? Carol la ce ora?
Beatrice si
piersicuta Cristina (18 februarie 2005)
kris spune:
poze
poze
acum se vad?
kris si Bianca Maria (26.01.2005)http://photos.yahoo.com/ph//my_photos