Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
Cloreta spune:
Salutare!
Ce matinale sunteti mamici cu pitici, eu m-am trezit la 9.20
. Fi-mea la sase si eu..... Domnisoara se trezea a doua oara cand am aparut eu, e fata harnicuta nu ca mine.
Loreen, sanatate multa
. Asa eram eu in spital dupa ce am nascut, plangeam cu fata in brate de durere si o data era sa cad cu ea
Mikka, eu incepusem sa o "spal" de la primul dinte dar nu cu periuta ci cu un tifon udat cu apa plata. I-am cumparat si eu periuta dar crezi ca acum mai deschide gura sa o spal? Cu atat mai mult cu cat acum e in furia iesitului dintilor de sus. Are si pasta dar nu cred ca e cazul insa pana dupa un an. Eu i-am dat periuta sa se joace cu ea ca sa se invete cumva dar o roade si se si loveste moaca si incepe sa bazaie.
Danelutza, asa face si Teodora cand stau la calcu, se agita si face gura mare> Clar protsteaza ca nu ii dau ei atentie pentru ca am observat asta de fiecare data cand era cu mine aici.
Anke, e dulce bebe Lucas.
Imi place mai mult la tine in brate.
Babygirl, e asa scumpa Ema! M-am uitat si zilele trecute la pozele ei cu tati si cu mama mea, e asa finutza.
La noi tot ninge aiurit ca de asezat nu cred ca se aseaza. Diseara iesim si noi la niste prieteni foarte buni in vizita, ea va face un bebe in septembrie!
sunt foarte fericita.
De domnisoara nu imi mai fac griji deloc vad ca ii place mai mult sa stea cu mama iar de mancat ce sa mai zic? Nici jumate nu papa cu mine iar la mama in brate la masa din bucatarie linge castronul
Pozele mele
ioanailincam spune:
Loreen - bine ai revenit

Te asteptam cu amununte si sa te faci bine!
Ma duc sa hranesc plodul...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
fran spune:
Buna !
Multumim de urari....azi avem 9 luni-zic eu de dimineata, ba nu, ma contrazice sotul-avem un an jumate![]()
Loreen- multa sanatate si pupici Deliei.
Andutzy-si Iepu' a facut febra(39,7 luata in ureche, deci cam 40 in fundulet) fara rosu in gat, mucisori, tuse etc. Si a fost o viroza, nu de la dinti. Mie pedi mi-a zis ca peste 38 nu prea se face de la dinti...Multa sanatate.
Cloreta- de unde ai luat umbrela, ca si eu adun pentru Iepu' de toate-avem pelerina de ploaie pentru 3 ani rosie si ar merge si o umbreluta cum zici tu![]()
Adina- pai si mie imi zicea toata lumea-cand ma plangeam de lipsa poftei de mancare- sa-i dau Fe. Culmea ca atunci avea hemograma ok- iar acum chiar are o usoara anemie
Si totusi ne-a zis sa-i dam iar o tura de Fe, dar tot doar 10picaturi. Da' cred ca o sa-i cresc si eu doza. Voi il luati inainte sau dupa masa?
Mikka-eu o spal pe Iepu' pe dintisori cu nenedent (e facut tot de cei cu dentinox-ul)Pachetul contine tubulet de pasta- care se poate inghiti-si o periuta degetar. Noi avem 6 dintisori, deci cam era cazul sa incepem...Mey daca e slaba de felul ei- ca Iepu'- nu cred sa faci mare branza cu cerealele. Eu cel putin cred ca Iepu' are contor de calorii in ciocofon-cand isi face norma nu-l mai deschide sub nici o forma
Iar pedi sa accepte ca daca sunt bebei mult peste medie(cu kg) e normal si logic sa fie si din astia sub medie![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cloreta spune:
Fran, de la Bamboo de la Carrefour Orhideea. Eu sunt clienta fidea a magazinului. Aveau si unele galbene dar nu stiu ce imprimeu aveau.
Imi pare rau ca nu i-am luat de sarbatori un cilindru de fas pe cadru de sarma si care se inchidea cu un fermoar, foarte dragut colorat, era grozav de pus jucariile in el.
Pozele mele
Cloreta spune:
Fetelor care dintre voi are repartitoare la calorifere, cele care stati la bloc ma refer. Si daca aveti, va ia o suma pe luna pentru cititul lor cineva de la firma care a vandut repartitoarele?
Noi am pus acasa, acum stam la mama, nu stiu ce mai e pe acolo. si platim repartitoarele in trei rate dar pe langa asta trebuie sa dam 18000 lei vechi pe luna /calorifer. Pai frate asta inseamna ca platim de fo jdamii de ori valoarea lor in decursul anilor. sunt eu nebuna or what? Administratorul de la bloc a facut contractul cu firma asta si cica aia au zis ca trebuie sa scoata banii pe soft? Pai si ce ma intereseaza domne pe mine asta? Ce, face investitia ca sa o scoata pe spinarea noastra intr-o juma de an? Ma ia nebunia frate!
Pozele mele
fran spune:
Cloreta-cilindrul ala de fas pt. jucarii il au la Unirea la etj.3,la un magazin mai micut, pe colt(pe unde e si Z, Crido etc). Era sa iau si eu da' pana sa ma hotarasc la model a venit o mamica cu 2 kupii-cam la 4-5 ani- "hai sa mai luam unul, da promiteti sa nu-l rupeti si pe asta?". Si mi-a taiat elanul, desi evident (?) ca Iepu' nu-l poate rupe...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ioanailincam spune:
Hello again! Intru pe fuga ca trebuie sa vina nasa Anei, of, asa nu am chef de musafiri, m-as fi bagat si eu in pat...
Cloreta - eu nu am repartitoare am centrala, dar recent si-au pus repartitoare ceilalti vecini. Si cu ocazia asta ne punem sa platim pe astia cu centrala caldura care trece prin tevile comune
. Luna trecuta ne-a venit vreo 65.000 asa ca iti dai seama ca pentru noi e si mai nejustificata aceasta suma, ca nici macar nu am colaborat cu firma de repartitoare. Dar se vede treaba ca asta e ultima gaselnita in materie de tepe la romani
.
Of, ce somn imi este; toata dimineata am facut piureul lu' Mogaldea, iar acum trebuie sa stau sa intretin musafiri
. Ei ii convine, ca dupa aceea se duce acasa si se baga in pat ca nu are sot, copil, dar pe mine iar ma ia de noua Ana dupa ce se trezeste.
Hai macar voi sa aveti o duminica placuta!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andutzy spune:
Buna ziua.
Multumim lui D-zeu, Dragoselu e mult mai bine azi: nu mai are febra si nici kk cu sange. Mai are diaree insa, dar speram noi ca cu regim scapam si de asta, si cu gentamicinul pe care l-am inceput aseara la indicatiile doctorului pe care saracul l-am terorizat la munte.Aseara i-am kluat su coprocultura(nu stiu daca v-am mai zis asta) si marti dupaamiaza avem si rezultatul.
Va multumim pentru incurajari si sfaturi, cu mucilagiu de orez ii fac si eu milupa nh25-ul,si orez fiert cu morcov ii dau sa pape dat nu ii mai place nimic, s-a facut un mare sclifosel. De fapt e normal dupa atata suferinta s anu aiba mare pofta de mancare...
Va pupam!
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos
Florentina G spune:
Salutare!
Azi ne-am trezit ca de obicei la 10.30 - profit de faptul ca Maya doarme pana tarziu si ca ma simte imediat daca ma ridic din pat si stau de vorba cu tati sau ne uitam la TV pana pe la 1.00 -2.00 noaptea, asta pentru ca putem recupera orele de somn dimineata!
Maya doarme tot cu noi in pat si remarcam ca de cateva zile nu ma mai trezeste dimineata cand vrea sa suga, vine singurica la sursa si se serveste!
Nu stiu ce sa-i mai fac sa pape acum cand se trezeste. Am luat niste pulpite bune de pui, cred ca le fac cu putin sos si cu piure.
Astazi, in timp ce eu gateam, Maya si tati imi tineau companie in bucatarie, a intors un scaun cu spatarul in fata si a lasat-o pe ea sa se sprijine cu manutele de spatar, stand in picioare. Si spre uimirea noastra, dupa numai cateva secunde i se inmuiau picioarele, nu mai avea putere sa se tina. Nu stiu ce se intampla cu ea. Chiar discutam ca nu prea a mai facut progrese in ultimul timp, ea care statea in picioare sprijinind-se de canapea, fara sa o sustina nimeni cand avea exact 6 luni! Asa am un nod in gat, incerc sa fiu optimista dar greu ma pot controla sa nu-mi zboare mintea la tot felul de idei.
Adina, sunt superbe pozele voastre! Eu ma temeam ca o rasfat prea tare pe Maya dar uite ca nu sunt singura care face "sacrificii" cu somnul! Maya adoarme numai la tzitzi si sa stii ca desi are patru dintisori nu ma musca, numai cand are ea chef de joaca!
Fran, sa-ti traiasca micul iepuras, sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii! Referitor la varsta, exact asa spune si tati al nostru, el se considera tatic din momentul in care am ramas insarcinata si mereu ia in calcul si cele noua luni in care Maya a devenit ceea ce este acum!
Danelutza, La Multi Ani pentru mica principesa Isabella! Sa creasca frumoasa si desteapta ca o regina!
si pentru Rares si Alyssa! Sa cresteti mari si cuminti, sa faceti din parintii vostri cei mai mandri si mai fericiti oameni de pe Pamant!
Loreen, imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine! Iti doresc multa sanatate si sper sa te faci bine cat mai repede!
Elisor, sper ca sunteti bine! De ce nu mai intrati, ca vi se simte lipsa!?
Cloreta, sa ne traiasca mamele! Si Maya s-a atasat foarte mult de mama mea, zilele trecute o cauta de tzitzi pe la bluza! Pe oricine altcineva as fi fost geloasa dar cand vad cat de mult o iubeste mama si ca nu stie ce sa-i mai cumpere si sa-i mai dea, nu pot decat sa ma bucur. Si apropos de cilindrul de care vorbeai! Cand am ramas insarcinata am incercat toate metodele babesti si am facut tot felul de calcule pentru a afla sexul copilului. La absolut toate reiesea ca va fi baiat. Deja ne obisnuisem cu ideea, cand cautam pe net articole pentru copii ma opream numai la cele pt. baietei.... cand vine un prieten bulgar la noi in vizita si ne aduce un cilindru din asta ROZ.Ne tot gandeam noi ce sa facem cu el... ne gandeam cat de neinspirat a fost bulgarul...iar apoi s-a dovedit ca a fost singurul care a intuit!![]()
Iar referitor la simturile copiilor nostri care se vor a fi pe primul plan mereu, mi-am adus aminte de o intamplare cand prietena mea care avea un baietel de un an si jumatate era la noi in vizita si ne povestea ca baietelul de cate ori o vede ca isi aprinde cate o tigara incepe sa urle, sa faca mare circ. Si ce credeti?! Cand se pregateau de plecare, asta mic nu vroia cu nici un chip sa plece! S-a dus la el sa-l ia si a inceput sa planga, apoi piticul a venit in bucatarie, a luat o tigara din pachet si i-a dat-o mamei sa fumeze, sa-si faca de lucru! Ce sa mai zicem noi de copiii astia!?
Hai ca m-am intins cam mult si nu mai apuc sa-i fac de papa Mayei pana se trezeste! Va pup si ne auzim mai tarziu!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
Danelutza spune:
Babygirl sa-tzi spun cum se alapteaza un bebelush de 8 luni. Cel mai bine maninca noaptea, ziua in schimb suge putzin lapte, prinde tzitza cu minutza, stringe gurguiul tare si vine laptele ca la o fintina arteziana, ride satisfacuta, baga iar tzitza in gura mai trage o dushca, dupa care iar se stropeshte toata cu lapte, iar din cind in cind probeaza cu dintzishorii, stringe si daca vede ca tzip, ride si incearca mai tirziu cu compostatul tzitzei. Daca o dor gingiutzele, stau atenta si scot tzitza din gura inainte de a ma mushca.
Am vazut pozele cu Ema, e scumpa tare cum doarme, numai ca Isabella e obishnuita in patucul ei si nu doarme o secunda in pat cu mine. Ash vrea shi eu s-o string un pic linga mine, dar pauza... vrea doar cu ursuletzul in patutz.
andutzy, hai ca doamne-doamne ajuta bebeii, ai vazut ca Dragos sta mult mai bine. Incearca sa-i dai fructe sa manince daca nu vrea altceva. Zic si eu, nu ma pricep ca Isabella maninca de toate, dar am vazut ca-i plac mult fructele, dimineatza a mincat un mar ras cu biscuitzi.
FlorentinaG multzumesc din suflet pentru urari.
He, he, ce bine e, cupilu' s-a trezit si am lasat-o in pat cu tata sa se joace, ca fatza lu'mama o vede toate zilele.![]()
Ia sa vad ce se intimpla in dormitor, ca e prea linishte.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario