Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanailincam spune:
Neata, mey!
Ce soare, mai Andreea, ca la noi a inceput sa ninga
. Sa dea naiba cu vremea asta ca nu mai inteleg nimic. Pana mai ieri dadea sa vina primavara si acum ninge ca-n povesti. Of, ce dor mi-e sa umblu in maneca scurta.
Anca - foarte dragut Lucas (desi cam incruntat
) si ce armata de plusuri are!
Gata, va las ca ma duc sa spal olita si apoi scaunul de masa al ANei ca zici ca mananca purcelusii in el. O duminica placuta!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
mikka spune:
Neatza!
V-am lasat o zi si acuma citesc numai suparari,. Andutzy, sanatate muuuulta si sa ne dai vesti bune de acum, da??
Prinsa de avanturile voastre cu oliza i-am cumparat si eu ieri, dar is slabe sanse s-o nimeresc pt ca ea face dis de dimineata, adica la 8 cind imi da semnalul kk e deja la locul lui in Pampers... si pe parcursul zilei mai face rareori pe la 5, dar fara manifestari prea evidente...
Anke, Danelutza, welcome (back)!
Mai fetelor, se apropie controlul de la 9 luni, si maimutza mea tot 7 kile are. Cred ca ma jumuleste doctoritza. Ma gindesc sa-i mai bag cereale si fainoase, dar imi cam aduce a 'ingrasatul in ajun'. In rest maninca bine, da' nu se pune fir. Sa semene cu taica-su, care are 1.80 m si 60 de kile? ![]()
&Ioana
mikka spune:
Andreea, tu cum ii dai kiwi? Ca am inteles ca semintele sunt alergenice. Il cureti de seminte (da' ma gindesc ca nu mai ramine mare lucru) sau i-l dai intreg?
Acuma am auzit de multe chestii ca is alergenice si i-am dat si n-are fata nimik (de ex albus, capsune in cereale), da' na, tre' sa ne chinuim si noi.
Fetele cu
, cum faceti treaba asta? Cum faceti cu periuta, de care? Ii dati si pasta? Cu clatitul? Intreb ca io nu m-am gindit pina acuma la asa ceva si mi se pare devreme. Bine, Ioana are un dinte jumate, ma si imaginez spalindu-l pe ala de zor ![]()
&Ioana
Danelutza spune:
Buna dimineatza si de la noi
andreeaatan, multzumesc pentru urari, uite ce-tzi trimite 

mikka, eu ii dau Isabellei kiwi cu tot cu semintze si face doar alergie cind e linguritza goala. ![]()
Am cetit ca intrebai de periutza de dintzi, as incerca si eu, dar cred ca iepurashul meu incepe s-o roada cu dintzishorii. In ceea ce priveshte kg si Isabella a luat in greutate foarte putzin, dar eu sint multzumita ca maninca de toate si e sanatoasa. Cupilu' meu o fi semanind cu mamasa care avea 38 kg la 14 ani si nu vroiau s-o accepte la liceu
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Andutzy, multa sanatate lui Dragos. Si eu as crede c a eo viroza, as acum a zis si ChrisDun. Din ce am citit eu si mi-au zis si medicii, dintisorii doar agraveaza simptomele (febra, diaree). Nu se poate sa faca asa febra mare doar de la dinti.
Va multumesc mult pt. incurajari ref. la Stefan. Pt. ca a venit week-end-ul, m-am mai linistit si eu si imi dau seama ca am exagerat. Ca s ama contrazica, Stefan face progrese pe zi c etrece. Reuseste (cand nu ii intra picioarele printre gratii) s as eridice la patut, se aseaza in patru labe si se leagana inainte - inapoi, dac aar fi dupa el, ar sta numai in picioare, plus ca e tare vorbaret. Ma minunez si eu si ma intreb daca se poate sa fie coincidenta, dar spune pa si face pa, spune babo (nu mi se adreseaza mie, sper
) si face bravo), ma striga. SI reuseste sa bage o forma (rotunda) in "lacasul" ei. E asa de preocupat, ca sta si un sfert de ora si tot repeta figura. Asa ca , mi-am alungat stolurile
si am trecut in partea cealalta: am un bebe tare fasnet si inteligent
.
Despre Loreen si Elisor: cred si eu ca e vorba de un legamant
, dar sigur nu ne-au parasit.
Lili, si eu tot vroiam sa intreb de Mickyyy. Parca nu am mai vazut-o postand nici la alte subiecte. Speram ca e bin, dar fetele nu ii lasa timp de noi.
Mygirl, as fi vrut si eu sa ne vedem, dar m-am trezit cam tarziu. Tot anuntau ca s eraceste vremea si nu mi-am facut planuri. Acum vad ca e soare, dar o fi cu dinti? Mi-am propus sa ies cu copii in parc/oras(atunci cand ne permite vremea), vineri si duminica dimineata.
Da, am "negociat" program de luni pana joi si ma simt mult mai bine, la gandul ca o sa stau trei zile/sapt. cu copiii.
Va multumesc inca o data!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Ioanailincam, pai in afara de blat pe care poti sa-l cumperi, altceva mai ai de adaugat fructe si frisca si sa-l insiropezi... Mare lucru nu este! Eu mai am o jumatate din el si gata! Dar cred ca ala ramane pe luni, ca azi mergem la un party si papam si acolo tort!
o duminica super
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Buna dimineata...
Cand oi gasi o pozitie cat de cat fireasca de stat o sa va mai scriu...momentan sunt terminata cu spatele,azi noapte am indesat de 2 ori urgenta pentru infiltratii la coloana iar acuma fac ture prin casa ca nu ma pot aseza de durere...Delia este binisor,Bianca nu mai are nimic...
Sanatate multa bolnaviorilor...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Loreen, multa sanatate!!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Danelutza spune:
Loreen, ai grija de tine si multa sanatate. Si eu am avut dureri de spate, plingeam ca nu puteam lua fata in bratze, dar acum dupa tratament stau bine.
Si daca tot am sistemat cupilu' i-am dat mincare, acum a inceput sa bodoganeasca, nu-i place sa ma vada la calculator, cred ca simte ca-i maninca din timpul destinat ei.
Isabella m-a cam omorit si asta noapte, pe la miezul noptzii urlaaa, am luat-o in bratze se calma iar cind o puneam in patutz iar urlaaaa. Asha ca m-am suparat, am lasat-o sa urle vreo doua minute in patutz cu lumina aprinsa, dupa care a adormit. Dar sa nu credetzi ca a dormit prea mult, doar vreo ora jumate, dupa care s-a gindit s-o trezeasca din nou pe mama. Ufff, asha m-a chinuit toata noaptea. Copiii voshtri cum se odihnesc si daca putetzi sa-mi spunetzi shi mie de ce urlaaaa. Ufff, acum a inceput iar cu nain, nain, vorbeshte in nemtzeshte.
Va las, mai revin.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
babygirl spune:
Insanatosire grabnica bolnaviorilor si bolnavioarelor!!!

Fierul: I-am dat timp de 45 de zile 20 de pic. de fe, asa cum ne-a zis dr. In per asta Ema manca extrem de bine. Incep sa gandesc ca de la fier avea asa pofta de mancare de golea o farfurie de piure. De 3 zile nu-i mai dau si se simte...Abia mai termina jumatate de farfurie. Poate gresesc, dar prea e coincidenta...
De cateva zile isi manifesta dragostea tot mai puternic. Ea care nu vroia sa doarma in brate la noi, acum se catara pe mine si adoarme in cele mai comice pozitii, numa' sa ma simta, sa fie sigura ca nu plec. Mi-era tare dor de primele luni in care dormea pe burta mea, si uite ca acum nu o mai pot da jos de pe mine. Da' e asa de bine...E tare pisicoasa. Se alinta, se rasfata, isi lipeste nasul de fata noastra sau al albinutei de la k's kids. ce-i mai poate place albinuta aia! are momente de tandrete cu albina. isi pune capul pe burtica ei pt ca altfel nu stie sa o faca sa cante. iar cand aceasta canta, ema dadin cap..sus..jos..:)
cum doarme ema
ieri am invitat la noi niste prieteni cu fetita lor de 1an si 4 luni. nu a prea bagat-o ema in seama, dar nici bianca nu era preocupata de ema. a mea si-a vazut de joaca in timp ce bianca incerca si butona jucariile asteia mai mici. parintii cred ca s-au simtit cel mai bine, amuzandu-se de piticii care alunecau pe parchet, ca deh, din exces dezel am dat parchetul cu ceara...

danelutza, toate trecem prin nopti nedormite. mai multe sau mai putine, ce-i drept. eu una nu ma prea plang de nopti agitate, dar ni se mai intampla si noua uneori. a fost o perioada cand i-a iesit al doilea dinte. se trezea destul de des si plangea. o durea. dupa ce i-a aparut dintisorul nu s-a mai trezit. noaptea trecuta, insa la ora 03:00 a inceput sa planga. eu credeam ca e deja 06:00. nu stiu de ce s-a trezit, dar am luat-o din patul ei si m-am culcat cu ea in patul mare din camera ei. uneori cred ca pur si simplu se trezeste fara mine si ma striga...cum m-am intins langa ea, m-a apucat de deget si a adormit neintoarsa pana la 06:00.
am vazut pozele cu mamaruta ta. cum e sa alaptezi un bb de 8-9 luni? te intreb nostalgica...ma tot gandesc cum ar fi fost sa o alaptez pe ema si acum. cred ca ma musca rau.:) acum imi da jis sutienul si ma trage de sani si rade. vai de ei!
mai sunt bebelusi p-aici care inca nu spun MAMA? a mea nu vrea si pace. zice tata, stie (dar nu spune)de papa, albinuta, kk si nani. face cu manuta PA, dar MAMA nu vrea. cand e suparata striga rasfatat NA-NA-NA-NA. Asta oi fi eu?