Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
andreeaatan spune:
Vai, Andutzy, abia acum am citit despre dragutul de Dragos. Sunt alaturi de tine. Este f. bine ca ai facut coprocultura. Va pupam dulce si asteptam rezultatele.
Revelatia zilei-i-am facut o supa cu galuste lui Thomas, mama-mama si el urla si plangea cu lacrimi imense ca de ce-l chinui cu supa aia imputita.
Si a mancat felul 2 cartofi copti cu carnita, numai dupa ce am pus iaurt in el. M-am panicat, era a doua zi de figuri la masa de pranz.
Se apuca bunica sa manance in fata lui supa de acelasi neam, dar cu galuste normale, nu numai de galbenus.
Si se apuca Thomas sa se rasteasca la ea sa-i dea si lui. Si am remarcat cu stupoare ca daca are in supa lui zeama cu un stopisor de sare (noi nu mancam sarat, asa numai de forma, a pus cam 2 lingurite de delikat la o oala de supa) a mancat tot, peste 300 gr. de mancare, cumulat si adunat.
Si am ajuns la urm. concluzie: decat sa urle intr-una si sa aiba repulsie fata de masa de pranz, mai bine scap o urma de sare in mancarurile care nu sunt cu iaurt sau bors sau usturoi, mancarurri la care nu a facut scheme...
Din pacate, mama mea a trebuit sa plece azi acasa. Si asa se lipise de Thomas si el de ea, erau asa de dulci impreuna...
In rest, laptele integral merge bine. Cam in doua zile o sa ajungem la integral 100%, ca fac trecerea treptat.
De doua nopti doarme mai prost, deja imi cunosc jmecherul si stiu ca vine o tura de dinti.
Elisor, Loreen- unde sunteti?
Florentina -v-ati internat?
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Cloreta spune:
Buna seara si de la noi
Anke, bine ai venit!
Danelutza, bine ai revenit!
Andutzy, multa sanatate lui Dragoselu si pupam pui mic sa ii treaca repede, repede.
Andreea, asa am procedat si noi cu supa astazi dupa ce toata saptamana aproape a facut fitze la mancare. Dimineata i-am facut branzica de vaci cu banana - era ora 11.30 - si am zis ca o las nemancata la ce mutre facea. In final i-a data maica-mea sa manance si a balotata tot. Si la masa de pranz - eu am umblta creanga cu tati- i-a dat mamaa supa facuta pentru noi, tot asa, foarte putin sarata, fara adaosuri de vegeta sau alte alea. A oprit zeama inainte sa ii faca zdrente - tura asta a fost fara galuste - si i-a pus taitei de casa. A mancat asta tot, a baut si suc de portocala dupa si a mancat si un mar ras
.
Am citit ieri parca si nu am avut timp sa mai scriu, de socrul tau care a venit la bebe fara sa se spele pe maini. Ce ma enerveaza fazele astea, eu am inceput sa spun de la obraz daca uita careva
In fond sanatatea copilului e mai importanta.
Ioana, tu ziceai ca faci piurea pentru o saptamana si pui la congelator. Mare bafta ai tu cu ana ca papa in fiecare zi fara mofturi.
Eu azi am umblat de nebuna dar pe bune nebuna sunt de vreme ce i-am cumparat Teodorei...umbrela hahaha! Nu am putut sa ma abtin, era asa haioasa, gargarita in toata regula. Al meu se uita la mine ca la nebuna dar am mai ratat eu si alte chestii in ideea ca voi gasi alta data si cucu a mai gasit. Nu-mi cere de mancare si a fost 15o de mii lei vechi. O sa ii fac poza sa va arat, nu radeti prea tare de mine da?:)))
Pozele mele
Danelutza spune:
ioanailincam, Cloreta, multzumesc si bine v-am gasit.
andreeaatan, eu ii dau Isabellei aproape tot ceea ce mincam noi. S-o vezi ce haioasa sta in capul mesei si se uita in farfuriile noastre, si daca tot am inceput sa-i dau apa cu paharelul, se uita cam strimb cind vede ca noi bem apa colorata, adica un pic de vin. Acum am inceput sa-i punem bucatzele mici de piine pe masa, le stringe cu minutza shi se chinuie sa le bage in guritza.
Sa va povestesc cum facem cind ii este foame, urlaaa daca nu ajung la timp cu linguritza plina la guritza ei, se lasa pe spate si nu mai vrea sa manince. Asha ca am gasit metoda, duc linguritza la gura mea si maninc, s-o vedetzi ce repede se ridica si deschide gura ca o vrabiutza. In schimb nu maninca cereale, cred ca pentru ca sint cu lapte praf si ea e multzumita cu laptele din sticlele pe care le are mamicutza ei in sutien
, cred ca si din cauza asta ma mai trezeste noapte, dar nu de prea multe ori, doar o data sau de doua ori. Dintzishori are doar doi jos, parca-i un iepurash, dar a pocnit si gingiutza de sus, dar nu a ieshit inca dintele ca l-as fi simtzit pe pielea mea.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ioanailincam spune:
Salutare, fetili! Am zis ca ma intorc si iata-ma. Am culcat plodalina, se aude de aici, din sufragerie, cum sforaie
.
Am facut si ceva mancarica - adica am trantit macroul pe gratar si cu garnitura legume hawaiene - culmea e ca nu are cine sa manance. Barbatul s-a culcat la 7 (exact cand m-am trezit eu si Ana ca eram epuizate de la runda de cumparaturi) si doarme de atunci
- sunt curioasa daca se mai trezeste pana dimineata. Asa ca am ramas huhurez in casa sa veghez peste niste fripturica la care am dat drumul acum. Oricum, ma simt destul de obosita, asa ca in curand trag si eu pe dreapta.
Beatrice - m-ai omorat cu tortul tau si cu faptul ca din spusele tale pare atat de usor. Dar daca incerc maine sa-l fac precis iese un bullshit. Iar Alex e ca de obicei foarte inventiv.
Cloreta - intr-adevar sunt multumita ca Ana mananca practic aceeasi mancare de cand cu diversificarea: adica piure de toate legumele + carnita, fructe in diverse combinatii (dupa-amiaza iar i-am dat avocado (nu ca ar fi fruct, dar i l-am dat la masa de fructe) cu banana si branzica si a mancat binisor) si cereale (si pe-astea le-a mancat in seara asta de foame). E drept ca la piure nu e chiar acelasi gust in fiecare zi pentru ca bag la mixer cantitate cat pentru 2 caserole, dar legumele in cantitati diferite: mai multa telina la o portie, mai mult cartof la alta. Dar in orice caz nu ma stresez in fiecare zi sa inventez tot felul de mancaruri pe care sa mi le scuipe apoi. Ce sa mai, am noroc de copil mancacios.
Am vorbit cu prietena mea de la Bacau care a nascut in octombrie si era cam suparata ca fetita ei nu prea vrea sa mai suga. Eu (si ea, de altfel) sunt multumita ca a supt si pana acum, ca daca nu eram eu sa o indoctrinez cu alaptarea ea trecea pe biberon de mult. Totusi a facut prostia sa-i dea din cand in cand bibe, mai ales seara ca i se parea ca nu se satura, si se pare ca bebelusa a prins ideea ca e mai usor asa. Oricum e hotarata sa se mulga pana la ultima picatura. In schimb, imi povestea de cumnata ei, asupra careia a incercat la randul ei sa-si impuna punctul de vedere cu alaptatul (dar se vede treaba ca fara succes), a luat pastile sa opreasca lactatia la vreo luna de cand a nascut pentru ca nu stia exact cat suge copilul
(mai avea un copil adoptat, la care evident ii daduse cu biberonul). Iar de cand a nascut (in octombrie) a scos copilul afara doar de cateva ori si atunci pentru a merge la doctor sau in vizita. In plus, "benficiaza" de o depresie post-natala de toata frumusetea pentru ca mirare, copilul doarme toata ziua, dar nu si noaptea. Pai daca nu-l scoate afara, cum vrea sa doarma? Nu va zic ca acest copil este venit dupa ani de incercari de a-l avea, ca de-aia au si ajuns la adoptie. Stau asa si ma minunez cata prostie e in capul unora, pai, frate, daca nu stii ca nu ti-a zis nimeni asta e, faci cand te taie capul. Dar cand isi bate un om capul cu tine si incearca sa te invete de bine, de ce Doamne iarta-ma nu incerci macar sa asculti. SUnt foarte revoltata.
Gata, va las ca iar am facut un roman, practic acest capitol mai mult eu l-am umplut
. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ChrisDun spune:
'Seara!
Bine ai venit pe la noi, Anke!
Andutzy, sa prepari laptele lui Dragoselu cu apa de orez, in loc de apa simpla. Totusi, sa stii ca poate fi o viroza, localizata la burtica. Asa a avut si Carina acum vreo 3 saptamani, si a avut febra doar doua zile, nu tu mucisori, nici rosu in gat si nici n-a vomat. Dar dupa ce n-a mai facut febra a inceput sa aiba chegulete de sange in kk.
Dupa cum zicea si Cornelia, sa ai grija sa nu se deshidrateze - da-i lichide (supitza de morcovi, ceai indulcit cu glucoza). Noua ne-a prescris doctorita Enterol (contine flora intestinala) - un pliculet pe zi, in doua transe (dimineata si seara), si Hidrasec - pentru diaree (parca doua pliculete pe zi). Merge si Smecta. Iar daca face mai multe zile diaree, ia Electrolit Humana si da-i un pliculet pe parcursul unei zile.
Neaparat sa ii prepari laptele HN cu zeama de la orezul fiert, pentru ca stiu ca si antibioticele irita mucoasa gastro-intestinala.
Multa sanatate bebicilor bolnavi!
Noapte buna!
Florentina G spune:
Salutare!
Ne prezentam si noi la apel pe ziua de azi, macar sa va salut ca multe nu prea pot sa povestesc din cauza ca scriu cu mana stanga si cu Maya in brate.
Nelia, multumim pentru gandurile bune. Azi vorbeam cu nasii si cu prietenii nostrii sa iesim si noi in oras de "Ziua Indragostitilor". Insa ne-am dat seama ca pica exact pe 14, cand vom merge la spital. Nu sper decat sa iasa bine analizele, sau cel putin sa nu fie atat de grav incat sa ne retina acolo. Asa am avea cel mai bun motiv sa sarbatorim.
Am auzit ca la Budimex nu sunt conditii prea bune, ca mamicile dorm pe scaune langa patutul copiilor. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi pentru mine si Maya care nu doarme decat langa mine. Doamne ajuta, sa nu trebuiasca sa trecem prin asta!
Va pup pe toate si va doresc s aveti o noapte linistita, fara sa va mai deranjeze puiutii din somn!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
2anke spune:
As pune si eu o poza, doua, dar nu stiu cum.
Daca vreau sa fac pe yahoo album poze trebuie sa ai adresa pe yahoo.com??? Si as vrea si undeva, unde nu pot fi salvate, ca vad ca pe yahoo se poate, ca am eu o frica ca imi ia cineva poza bb-lui si o pune la vreo pagina perversa pe net.
Si
meu ii bolnavior, tuseste dar fara febra (ca are tratament de antibiotic din cauza unei probelme mai vechi de rinichi). Am fost la doctorita de copii care nu ia dat nimica si nici nu la consultat k lumea asa ca tot la spital am ajuns azi unde am stat 4 ore pt un sirop de tuse(cand treb sa faca pipi nu face
) dar macar l-au consultat cum trebuie. In plus trebuie sa tinem temperatura camerei la 16 grade si prosoape ude pe calorifer. Maica-mea s-a mirat, zice ca in Romania doctorul iti recomanda caldura in camera. Voi ce ziceti?
Anca mamica de
Lucas
2anke spune:
Poze
Am reusit 2 poze dar e prea tarziu pt mai multe.
Noapte buna!!!
Anca, mamica de
Lucas (01.05.05)
andreeaatan spune:
Mstroie-bravo pentru umblaretul David.
Anke-f. dragut Lucas.
LA MULTI ANI pe ntru PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA, ISABELLA!
Mama lui Thomas
andreeaatan spune:
Trezirea, mai, fetelor, ca e soarele de 3 sulite pe cer! (oare ce inseamna asta?)
Deja Thoma roade a 2-a felie de kiwi pe ziua de azi si voi, nimic, nimic...
Mama lui Thomas