Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Buna! Am intrat sa il laud pe David a inceput de acum sa mearga tinut de maini, pana acum mergea tinut de subbrat (parca de axile se zice) si cand il luam de maini se arunca pe spate si se lasa in jos, dar acum i-a iesit a traversat sufrageria tinut de maini si de emotii si de frica l-am strans cam tare cred de maini, cand i-am dat drumul avea urme rosii de la degetele mele.
M-a terminat noaptea tot se scoala plangand de nu stiu cate ori cred ca ma imbolnavesc de nervi pana la urma. Are aproape 9 luni si el tot nu doarme noaptea, cand avea 1 luna 2 nici nu ma gandeam ca de la 3 luni incolo o sa se mai trezeasca de-abia asteptam sa creasca, de unde vise de-ale mele.
Am o prietena a carei fetita are 6 luni si a inceput sa se trezeasca noaptea de 2-3 ori si s-a dus la dr. sa-i dea ceva sa o calmeze si i-a dat Peritol sa-i dea seara 20 zile/luna, parca citeam ca voi le dadeati la copii pt. pofta de mancare. Pai al meu daca se scula 2-3 ori/noapte era boierie as fi fost multumita.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andutzy, of ce greu trebuie sa-ti fi fost. Asistenta mea mi-a zis ca nu e musai sa ai rosu in gat sa faci febra, ci cum am mai zis sa fie viroza asta foarte nasoala... ca ea a zis ca mai toti copii fac asa ceva in perioada asta si poti sa ai febra foarte mare. Multe lichide in general ca sa nu se deshidtrateze...

Sa ne tii la curent! Mai ce nu-mi plac mie treburile astea! Parca zici ca sunt eu in locul tau si sufar! Off!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Ziua buna mamici,

Andutzy, nu este neaparat de la dintzi. Si a mea a facut 3 zile febra la 4 luni+ diaree si dr zicea ca este de la dintzi iar ea nu are nici acuma! of, mititelul de Dragos! mi-e asa mila de astia mici bolnavi ca tare sunt neajutorati!

Ioana, sotul are masina lui care este sigura si cand e sa plecam mai departe o folosim pe-a lui. Asa este, Matizul nu e prea sigur la drum lung!

Am fost vineri la sala !!!! Dupa o ora si jumatate cam obosisem!
Dar a fost mai bine decat ma asteptam!

Androix, eu m-am reapucat de fumat la o luna dupa ce am terminat cu alaptatul iar acum m-am lasat din nou( de 3 zile!!!)! Sunt convinsa ca o sa mai fumez dar macar mai iau si ceva pauza. Ideea este ca eu ori fumez , ori nu. De obicei, 10 tigari poe zi iar in zilele proaste si un pachet !

Ma duc sa fac de papa pt bb ca a inceput sa miaune!
Intru un pic mai tarziu ca apoi vreau sa iesim si un pic afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

saluatre si de la noi, uffff a fost o saptamina nebuna, am avut eu o conferinta si nu am avut timp de nimic, dar v-am citit.

Androix, nici Matei nu doarme noaptea de 2 saptamini, sunt cheauna. eu am in casa peste 8 suzete, si sa de-a naiba daca gasesc vre-una cind imi trebuie!!!! si eu am fumat pina sa aflu ca sunt insarcinata, si fumam cam 2 pachete pe zi. cind am aflat m-am lasat brusc si de atunci nu m-am mai apucat! sa vad cit ma tine.

Adina si noi varsatori! taticul pe 30 ianuarie, SA ne traiasca. pupam Ema!

Anca bine ai venit. eu am luat olita de o luna , si ce daca se spune, azi l-am pindit, si l-am prins de 2 ori!! uraaaaaa! da, sa stii ca dupa mine sunt cam bani piersuti deocamdata ca inca nu cred ca au reflex. azi dimineata MAtei era tare curios, a facut kk si pe urma pp, sa vezi ce curios era, se ridica in sus si se uita in jos, nu stia ce se intimpla!!!

Florentina, curaj si tarie. si eu am intrat la ideii cu Matei, maninca dar nu pare sa ia in greutate. o luam si noi pe calea analizelor.

Andutzy, fii barbata! ce urita reactie la dinti.

eu sunt super obosita si nedormita asa ca ieri m-am razbunat: m-am tuns si vopsit, imi cadea parul rau!!

Loreen pupam Delia, cum se mai simte, ce-i cu voi?????

ma duc sa il scot pe afara!!! ne mai plimbam putin, poate dormim mai bine dupa.

sanatate multa la bebei!!!bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

andutzy multa sanatate lui Dragos si spre cit de curind sa se simta bine, ca sa nu mai fii nici tu ingrijorata.

mstroie si fetitza mea se trezeste foarte des noapte si urlaaaa de mama-mama, doar daca o iau in bratze si o apropii de fatza mea sa ma simta se linisteste, dar citeodata adoarme si cind o pun in patutz incepe iar sa urle. Am crezut ca se trezeste ca o dor gingiile, dar doar nu-i ies dintzi in fiecare noapte, asha ca am ajuns la concluzia ca e prea alintata.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

andutzy, pupici lui Dragoselu. Sper sa nu fie nimic grav si sa se faca repede bine. Si voua putere multa, sa treceti peste astfel de incercari, ca nu va fi singura. Si eu am ajuns de citeva ori cu fetele la urgente, cu febra mare sau cu diaree, si nu e deloc placut.
2anke, bine ai venit printre noi! Da' niste poze cu nazdravanul Lucas cind ne arati?
Danielutza si principesa Isabella, bine ati revenit! Si sa stati cit mai mult pe aici.
Stiti ce cred eu, ca Loreen si Elisor au facut un pact si nu vor sa mai intre aici la noi! Cred ca si-au gasit alti pretendenti pentru frumoasele de Delia si de Bianca. Noua ne convine, ca abia are Tudora mai multi! Gluma, gluma, dar chiar, fetele, ce s-a intimplat, ca ne e dor de voi! Mai ramine sa dispara si Ioana... si vom termina un capitol la o luna sau chiar doua. Hai, spuneti-ne ca va e bine, va rog!
Florentina, n-am uitat ca astepti, sa stii! Si eu astept cu tine! Sper ca sinteti bine!
Voiam sa mai scriu, dar piticele mele isi cer vehement drepturile. Le dau sa manince, le spal si imbrac de sarbatoare si plecam in oras sa cumparam un cadou. La 15.30 mergem la petrecere, una din prietenele nostre dragi face 3 ani! Sofia o cheama si e o dulcica, are niste ochisori! Si mama e membru DC! Aici ne-am cunoscut, la subiectul despre Canada. Si inca de pe cind era in Romania! Si tot la aceasta petrecere mai vin doua membre DC, cu piticii lor. Vedeti ce tare e acest DC? Leaga prietenii durabile nu numai virtual, ci si in viata de zi cu zi! Din pacate, stiu ca le mai si dezleaga, dar asta e!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia multzumesc pentru urari, am revenit si sintem pe pozitzii, adicatelea constiincioase si dupa cum vezi tragem din cind in cind cu ochiul pe forum.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Nelia, nu te teme, sunt aici pe felie, nu plec nicaieri. Distractie placuta in vizita!
Si nu pot decat sa ma bucur, Daniela ca ai revenit (chiar ma intrebam ce ai patit, ca o vreme intrai constant si pe urma nici o veste) ca asa se mai ingroasa randul.
AM fost vreo 4 ore la cumparaturi, nimic spectaculos, doar de-ale gurii, dar m-am mai racorit si eu. Si la propriu ca va dca nasul imi curge in continuare si eu in loc sa stau sa bolesc in casa umblu creanga. Iar mancare nu am nici un chef si nici putere sa fac, iar barbatul isi pune speranta in mine, auzi!
ANdutzi - multa sanatate la bb si sa nu se repete noaptea treacuta! Auzi, nu vreau sa te panichez, dar eu stiam ca kk cu sange e semn de boala dizenterie. Daca persista eu zic sa te duci la niste analize cu el.
Vad ca pe oala nu am reusit sa o pun inca nici macar experimental ca vreau sa o spal inainte si azi nu am facut nimic prin casa. Dar maine neaparat ca si bona ma luase ca ar fi timpul, dar i-am spus ca vreau sa o pun eu intai, in caz ca are o reactie naspa.
Gata, va las pentru moment, ma duc sa hranesc plodalina, in seara asta o incerc iar cu niste cereale, poate i-a revenit pofta dupa cateva zile de pauza. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Am terminat si eu tortul si acum ne uitam la DVD. L-am terminat mai demult, dar acum am luat o pauza sa va scriu repejor! ca intram iar cu o runda de DVD!

Deci am facut un tort de fructe cu frisca, racoritor!

Toata treaba a facut vre-o 30 minute cu tot cu decorat!

Blat: 6 oua care se separa, se bate albusul spuma cu zahar 200 g, se pune praf de copt stins, galbenusul ramas si faina cat sa-l incorporeze sa-i faca consistenta potrivita! Se baga la cuptor si se taie in 2 parti!

Sirop: merge cu sirop de ananas din compot sau facut din apa, zahar, lamaie, mandarina si ce mai aveti, pus la fiert...

Crema: Frisca si apoi fructe: mandarine, kiwi, pere, anananas, capsuni, ce aveti... eu am facut cu cateva care le aveam. pere, kiwi, mandarine!

TORTUL MEU CU KIWI, PERE, MANDARINE

Si i-am facut niste poze lui Pifosu cum umbla la carlige si altele... ia uitati voi ce face!
ALEX CU CARLIGELE

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumim de incurajari!
Dragoselu nu a mai facut asa febra, insa kk cu sange face in continuare si cu mult mucus,sunt tare ingrijorata! La instructiunile dr-lui am fost dupa amiaza cu un pampers la Babesh si i-am luat coprocultura si dupa aceea l-am bagat pe gentamicina care in loc de injectabil mi-a zis sa i-o dau pe cale orala, pentru a fi acoperiti sub antibiotic.
Mi-e o mila de el de mor,ia atatea medicamente si a facut cojite la nas, are ochii mici de la temperatura si e molatic rau de tot. E groaznic sa ai copilul bolnav!!!
Sa dea Domunul o noapte mai linistita si mai buna!!!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput