Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
ioanailincam spune:
Fetili de la Capalna, in ritmul asta terminam capitolul asta la pastele cailor! Hai, pe unde v-ati ascuns? Eu am culcat plodalina si bantui pe aici. Ma tot gandesc ce sa mai fac de mancare (pentru noi) ca sa stiu ce cumpar; ia sa dau o tura pe la culinar, daca voi nu ma onorati cu prezenta. Pupi!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
fran spune:
Buna !
Adina -La Multi Ani pentru amandoi. Uoau, voi varsatori si Ema geamana- o familie de aerieni ![]()
Anca- bine ai venit. Eu o pun pe Iepu' pe olita de 2 saptamani si singurul kaki pe care l-am ratat a fost la cabinetul dr.- ca nu venisem dotati. Dr. a ras de s-a stricat cand a vazut-o cum face si ne-a zis ca la stilul ei o sa prinda imediat ideea. De fapt e imposibil sa ratezi momentul-cu 5 min. inainte se inroseste la fata, se screme- si in final face un kaki absolut normal, nu e deloc constipata. Si avantajul e ca face la ore relativ fixe-dimineata dupa ce mananca si dupa-amiaza cand se trezeste din somnic...deci din punctul asta de vedere e meritul naturii nu al nostru...Mie mi-a zis ca bebe poate prinde ideea cu olita daca e constient cand face kaki- adica se opreste din ce facea, se "concentreaza"
- altfel inseamna ca nu-si da inca seama ca se intampla ceva special deci puteti sa mai asteptati-nu-i un capat de tara daca invata mai incolo...
Adina, si Iepu' pana acum o luna facea in timpul mesei si am zis ca nu e cazul sa alerg atunci dupa olita- poate isi schimba si Ema obiceiul...
Mey vreau si eu in afacere, da' eu clar nu-mi las serviciul. In schimb am soacra croitoreasa. Mai important mi se pare unde vinzi, ca de tras la masina se pot gasi persoane care sa faca treaba chiar la ele acasa si sa fie platite eventual la bucata...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ioanailincam spune:
Pai, Fran, ne asociem: Luluku cu ideile + producatia, eu cu managemetul, tu cu capitalul
(hai ca punem si noi ceva) si poate iese ceva. Intr-adevar si din punctul meu de vedere vadul este vital. Si in orice caz visez la un spatiu relativ mare, unde sa pot expune produsele pe umerase, ca mor pe magazinele care au totul pe rafturi si trebuie sa te chiombesti din departare sau sa ceri la o vanzatoare acra sa-ti arate ceva. Hai sa mai cugetam.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
Buna ziua si de la noi, speram ca nu ne-atzi uitat, noi sintem Daniela si micutza Isabella. N-am mai scris din cauza iernii, adicatelea a fost zapada mare si n-am mai ieshit din casa, dar...
, mi-am innebunit sotzul care a cedat si... acum avem calculator acasa si bineintzeles Internet, asha ca vom deveni fete harnicutze si vom scrie zilnic, bineintzeles vom si citi ce fac ceilaltzi iepurashi cu dintzishori.
Va doresc o zi buna si va trimitem de la noi multzi ...

calzi, ca vad ca de vreo trei zile a venit primavara.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
andutzy spune:
Feteleeee,

am avut cea mai oribila noapte de cand mama m-a facut! Dragos a inceput de ieri dupa amiaza sa faca febra si sa fie marait+ kk moale. I-a, dat Nurofen si seara, cand avea 38.5 i-am pis supozitor cu NOvocalmin.In 2 ore insa avea febra 40, era isteric saracutu si vomita orice baga in gurita. Iar novocalmin si impachetari cu prosoape reci pe manute si picioare. La 2 s-a trezit, iar a vomitat si a facut kk moale-moale, ca o gelatina si cu sange. am zis ca mor, am chemat salvarea. Din pacate, medicul nostru era la munte si nu ma putea ajuta decat pitn tel. Stiam ca sunt de vina dintii, dar chiar asa? Doctoritele de la salvare mi l-au bagat in prosoape cu apa rece pt un minut pe tot corpul(plangea Dragos, plangeam si eu si sotzul...). Doctoritele au zis ca ies mai multi dinti(au vazut in gurita lui), ca nu e rosu in gat si nici semne de lata infectie nu sunt. Si chestia cu sangele in kk, e posibil sa fie colonul iritat si de la supozitoare.A dat inapoi febra, acum are cam 38 si abia mananca, l-am trecut pe regim, Milupa NH25 si cateva zile numai papa dieta. Acum face nani dar toata casa suntem terminati de grija si mila lui.Si saracu dimineata tot asa a facut kk...ce mai teroare!
Va doresc din inima sa va ajute D-zeu sa nu treceti niciodata prin ce am trecut noi azi noapte!
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos
Androix spune:
Ioana, eu fac o salata orientala ca imi era pofta. Pana acum am avut mancare de mazare de care eu nu prea m-am atins ca sunt la dieta... hmmm vorba vine ca nu am tinut-o ca la carte decat in zilele de lactate, dar oricum am dat jos un kil si ceva. Si am mai avut ciorba de cartofi cu zeama de varza. Asta e buna de tot si as manca non stop. In seara asta bag niste macrou la cuptor cu sos de lamaie sau poate cu legume (depinde cat de lene o sa-mi fie
) Alte idei: pilaf sarbesc, sarmalute de post, chiftelute marinate cu piure de cartofi, friptura la cuptor cu legume, supa e pui cu galuste... Moooaaaama ti-am zis tot ce am eu pofta sa mananc 
Andutzy, multa sanatate pentru Dragos! Imi pare rau ca ati avt o noapte de cosmar. Totusi eu una am citit in mai multe ocazii ca febra nu se datoreaza eruptiei dentare. Vorba lui Beatrice, vezi ca nu fie vreo viroza ceva.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
andutzy spune:
Si scuzati pentru multele greseli de scris, dar dorm cu capul pe tastatura....nu sunt buna de nimic
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
andutzy spune:
pai ce fel de viroza ar putea fi fara rosu in gat,fara tuse, stranut sau mucishori???Nimic,doar febra,voma si diaree.Si diareea cu firisoare de sange, ca niste cheguletze.Plang intr-una.Am vb si cu medicul de familie, a zis sa ma linstesc, ca se mai intampla.Pediatrul, de la munte, la fel.Eu insa o dau cu plansul.Mi se rupe inima cand ma uit la el.
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
2anke spune:
Multumesc pt raspunsuri!![]()
Si Lucas face cam de 2 ori kaki si cam la aceleasi ore, dar cateodata mi se pare ca face in somn (pe la 11-12) , sau se trezeste si sta linistit in patut,face si dupa-aia ma cheama. O sa incep de sapt viitoare sa facem cunostinata cu olita![]()
Azi ma duc in oras sa-i cumpar periuta de dinti, avem aproape 6 dintisori (unul ii numai un coltisor) si vreau sa incep prima data cu apa si apoi cu pasta de dinti. Normal am vrut sa incep de la un an dar cum dintisorii se grabesc sa iasa
babygirl: zic si eu fara experienta, schimba ora de masa mai tarziu si incearaca sa o pui pe Ema inainte pe olita. Si al meu facea cateodata cand manca dar nu intotdeauna.
Andutzy: iti doresc multa sanatate la Dragos si tie nervi de otel 
Anca mamica de
Lucas (01.05.05)
Ada_74 spune:
Salutare fetele!!
Anca, bine ai venit! Cu olita mi-am incercat norocul acu' vreo luna. La inceput l-am asezat imbracat si i-am dat jucarii, si daca am vazut ca nu comenteaza dupa cateva zile i-am dat si pampersul jos. La fel ca la Patricia (Fran), si la Sergiu se vede (si se aude
) cand se pregateste sa faca, asa ca mi-e relativ usor sa-l prind asupra faptei. Acum o saptamana l-am testat ca sa vad daca stie ce trebuie sa faca la olita. L-am asezat la vreo ora dupa ce facuse si smecherul a inceput sa se screama. Culmea e ca a si reusit
.
Andutzy, multa sanatate lui Dragos. Iti inteleg ingrijorarea, cred ca as reactiona la fel ca tine, dar poate au dreptate doctorii si nu e decat de la dintisori. Ai grija sa nu se deshidrateze.
Stiti pe cine nu am mai vazut de mult pe aici? Pe Mickyy. Mai stiti ceva de ea?
Va pup
Lili