Bebelusi de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca a papat moaca bine de tot, piure faut din legume si pui la cuptor, juma de mar si un bibi mic de lapte Si la ora patru s-a culcat, face nani acum.

Ioana, am mai auzit de faza asta si la noi pe scara ca avem vecini care au centrala. Si mie mi se pare nefiresc,parca li s-ar incalzi oamenilor camera de la o tevusca subtire care le trece prin camera dar cu cine sa te pui? Insa faza asta cu cititul vezi doamne pe care sa ia banii mi se pare si mai si. In primul rand nu citesc ei, citim noi si in al doilea rand eu nu as accepta sa imi intre un strain in casa in fiecare luna ca sa isi beleasca ochii peste tot. In ce tara traim mama £:^$&@ de viata!

Fran, pentru acum ma gandeam si eu ca pentru mai tarziu lada de zestre facuta de mesteri populari pentru jucarii. Dar pentru perioada asta e numai buna mai ales ca noi stam la mama momentan si chiar nu as mai avea loc de si era 200 de mii daca se rupea, se rupea asta e altceva. Bbeii nostri sunt mici inca. Tot de la bamboo i-am luat un set de bavete cu plastic pe spate, sunt 7 bucati, cate una pentru fiecare zi a saptamanii tot 150 de mii.

Florentina si Danelutza, va invidiez ca inca alaptati! A mea s-a intarcat la 7 luni:(( Sufar cateodata asa de tare ca nu mai exista apropierea aia si chiar refuza sa stea culcata in pozitia pe mana mea. Pe de alta parte pot sta linistita dimineata si seara ca papa la bibi si pot sa o las cu mama.
Florentina, mama e o femeie in varsta ca a facut copii la fel ca mine de tarziu:)) insa are mult mai multa putere si rabdare ca mine. Nu mi-am facut griji nici o clipa cand am lasat-o singura cu fata, chiar si cand alaptam. E asa de buna, blanda si rabdatoare. Si s-a adaptata extrem de repede la metodele moderne de a schimba bebe si a ii prepara hrana. E beton!
De exemplu in seara asta probabil ca ne vom intoarce acasa dupa ce face ea nani asa ca mama ii va da sa pape si o va culca. De fapt seara dupa ce papa sta cu mama pana adoarme si tot mama o pune in patut. Eu nu am dormit cu ea decat o data cand avea vreo luns si ceva cred cand a adormit la mine pe piept si o data acum vreo luna intr-o dupa amiaza dar amdormit prost amandoua. Iar ea stie de patutul ei desi se intampla sa mai adoarma ziua si in patul mare cu jucariile.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Andreeatan - si eu am patit la fel cu 'sarea in bucate', nu vroia decat supa ca se obisnuise cu gustul fara sare. In rest, nimic altceva decat fructe. Io m-am gandit ca ar trebui sa nu stie ce-i aia gust de sare, da' ce, is fraieri?? Si i-am pus cateva fire, si acuma nu mai am treaba cu ea, maninca bine cam de toate.

Danelutza, nu stiu cat o sa tina figura cu dusul linguritei la gura ta ca sa deschida si ea gura. Eu am fost exact in aceeasi situatie, de am inceput sa urlu pe aici de nervi... ii era foame, ii placea, da' lua 2-3 lingurite si gata, se punea pe urlat. Si mi-a venit geniala idee sa-i dau cu lingura mare, a noastra... am gasit una mai ascutita ca sa-i incapa in gurita si acuma raaaade tot. Eu ma chinuiam cu lingurita aia mica, de silicon, si fetei nu-i ajungea nici pe jumatea aia de dinte. Asa ca poti incerca, sper sa tina si la tine. Mercic de raspunsul cu kiwi si de incurajarile cu greutatea. Bine ca sunt sanatosi.

Ioana, transmite-i prietenei tale de la Bacau ca e fericita ca a putut sa-i dea si atat. Eu - nimikutza! I-am dat lapte praf dintr-a cincea zi, ca urla copiulul de foame si eu nu stiam ce are... si cind colo io nu aveam lapte mai deloc. Asa ca sa-si pupe bebelusul si sa fie fericita ca a avut posibilitatea sa-l tina la piept macar si 3 luni.

Andutzy, bine ca sunteti mai zdraveni, lasa ca se rezolva si cu diareea. Mititeii de ei...

Loreen, Beatrice, sa fiti cu totii sanatosi!

Fran, si eu cred ca o s-o las pina dupa un an cu spalatul pe dinti. Si cu ingrasatul... si doctoorita spune ca nu mai e cazul sa incercam s-o ingrasam ca e clar ca asa-i e felul, da' io ma uit ca macar 2-300 de grame sa mai puna. O mai cintaresc azi, poate-poate.

Gabitza, fa-ne vant la capitolul 57... daca apari pe aici, ca vad ca ne-ai lasat sa trancanim...

Na, ca am scris azi cat pt toata saptamina, dar l-am lasat pe tati la 'aparate' si am si eu timp mai mult.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!
Hai ca pleca si nasa - nu a fost chiar asa de rau - ma rog, in afara de faptul ca Ana iar a tras o tura de urlete cand a dat cu ochii de ea. Dar dupa ce s-a linistit, m-am minunat ca intindea mainile spre ea, pesemne sa o ajute sa se ridice in picioare. In orice caz e prima oara cand intinde manutele.
Mai inregistram si un succes cu olita, in care a facut doar pipi deocamdata, dar sunt multumita ca nu a plans cand am pus-o, nici imbracata, nici fara pampers. Ce-i drept a facut pipi cred ca de suparare pentru ca olita e cam mare pentru fundul ei si incepea sa dea semne de oboseala sa stea pe ea, iar eu era sa o ridic tocmai cand isi daduse drumul. Culmea e ca la combinatie criminala i-am dat la masa de fructe - mango cu para cu banana si biscuiti - ar fi trebuit sa faca un kk, dar n-a fost sa fie.
Babygirl - nici Ana nu zice mama, de fapt ea nu zice nimic si cand va aud pe voi de tot felul de progrese ma cam supar. Dar ea e totusi din esalonul secund, asa ca are timp sa-i prinda din urma pe bebelusii de mai. Si-asa mi se pare ca creste prea repede. Si eu o alaptez pe maimuta si nu ma musca, prinsese ea ideea la un moment dat (inainte sa-i iasa dintii) dar intre timp a uitat. In orice caz ma minunez la fiecare alaptat cat e de lungana, ca ii atarna picioroangele (pe care nu se le tine nici o clipa potolite) si ce mica era cand s-a nascut, ca abia o tineam la san.
Cornelia - ei vezi ca Stefan nu are nimic?
Of, vad ca nu vrea sa adoarma ca nu prea a bagat dupa pranz. Cred ca ma duc la ea, o iau in pat si ma culc si eu. Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

mikka, Isabella urla si se lasa pe spate, dar de fapt urla ca eu nu ma duc pina la guritza cu linguritza si ca trebuie sa se ridice ea ca sa poata baga si minutza in farfuriutza. De mincat, minca de ma sperie, nu se strimba la nimic si nu scuipa nimic, aaaa, de fapt nu-i plac perele si piersicile astea, cred ca a priceput ca nu-i acum sezonul lor. Eu deja ii dau mincare cu o linguritza care e recomandata pentru copii de doi ani.

ioanailincam si Isabella dupa ce m-a pacalit de vreo doua ori cu kk la olitza, n-am mai prins-o, a facut doar pipi, dar insist ca doar ce am de facut toata ziua.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran, eu Ca, Fe, D3 ii dau seara, inainte sau dupa baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Fetele din CONSTANTA (cornelia, loreen, mygirl)ia bagati un ochi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67889&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, sa-ti zic eu cum se alapteaza un baietel nazdravan de 8 luni jumate. Andrei mai primeste tzitzi dimineata cind se trezeste si seara la culcare. E innebunit dupa ea si intra in trepidatie cind ma vede ca ma asez pe fotoliu in locul de alaptat si scoate un chitait de soricel. Deschide gura inca din aer iar cind a ajuns la sin se mufeaza ca ventuza. 2-3 minute sta locului si suge, dupa care incep sa-i umble picioarele si mainile. Ma stringe de sin, ma trage de par, imi baga mainile in ochi si gura, se suceste-invarteste. Daca ii dau intinsa pe pat ma calareste toata. Gura ii e pe tzitzi dar picioarele dau roata. Mai sta, mai face o tura, iar vine la tzitzi si trage, se suie pe mine, ride, chicoteste. Doar cind e foarte obosit seara in final adoarme la sin. Chiar si adormit, cu greu ii scot sinul din gurita, simte imediat.
Dar e asa funny si mi-e drag de el. Cind incepe sa ma muste ii zic NU si il dau deoparte, chiar ma inchid la haine. Incepe sa chitaie si dupa o vreme ii dau iar. Daca ma musca iar renunt definitiv, inseamna ca s-a saturat si doar se joaca si ma ia drept suzi

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, am citit acolo. Doamne, m-a bufnit si plinsul amintindu-mi! Ingerasul mic a avut grija de mamica sa nu o lase multa vreme sigura.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare,
eu sunt franta am frecat toata ziua la podele (faianta, gresie) din baie si bucatarie ca mi s-a pus pata. bb e agitata, ne-a trezit la 4 dim ca sa pape lapte, nu prea mananca masa de pranz, a inceput sa vorbeascva pe limba ei si e tare haioasa, are momente cand nu vrea cu nici un chip pe olitza! chestia asta chiar nu o inteleg ca de o sapt si ceva face numai la olitza! in fine. e maraita si asteptam sa iasa odata dintii. mai are si putina febra dar pana in 38. sa nu nuit. in sear aasta a papat branza+iaurt+smantana cu cartofi gen prajiti dar la facuti la cuptor (liber de la dr) si i-au placut. am pus pe ei sare si putin busuioc.
pupici si somn usor
lucas, acum am citi si eu acolo si ma bucur mult pt ea si in acelasi timp ma gadesc ce o fi in sufletul ei sa ii dea d-zeu sanatate.

... si eu care ma vaicaresc ca bb face figuri.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna seara fetelor

LA MULTI ANI PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA, ISABELLA! Sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii in viata

Anca , bine ai venit. Dragut foc Lucas. Doamne si ce de jucarii frumoase are.
Daniela , bine ai revenit. Frumoasa poza cand papa printesa ta. Mi-am adus aminte si eu cu nostalgie de vremurile bune.
Dragos azi a papat musaca de cartofi. Cu iaurt binenteles.
Si de vreo cateva zile de cand am observat eu ca n-a mai pus nimic la cantar l-am trecut pe cereale( mai mult fortata trecerea ). Doua lingurite/ zi la micul dejun si alea ascunse prin nu stiu ce fructe ca altfel nu mananca. Si uite asa puse copilul 100 gr. Adica a recuperat ce n-a pus in 2 saptamani. Asa ca s-a confirmat si banuiala mea. De doua nopti a reinceput sa se trezeasca pe la 12-1. Bea ceai si adoarme la loc pina la 5-6 cand papa lapticul. Ori se trezeste de sete ori au reiceput trezirile nocturne pentru te miri ce.Inca nu stiu ce sa zic. O fi de la dinti? Asa facea cand au iesit primii dintzosi.
Si inca ceva. Mai nou intinde mainile sa-l iau in brate cand se plictiseste in patut sau in rotobil, si-mi trage o privire din aia........ca nu ma rabda sufletul.
Ultimele noastre poze:
AICI si AICI

Loreen multa sanatate si te asteptam cu nerabdare
la bolnaviori.
Florentina iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine.
la toata lumea

Simona deDragos Octavian

Mergi la inceput