Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A scapat porcuuuu, n-am semnat nimic, doar fluturasii, ca mi-a adus si alocatia copilului totodata. De altfel am uitat sa va zic, pe mine m-au chemat la serviciu sa completez ce aparuse nou in lege si imi depun ei in amzei unde mi-au depus si dosarul.
Ca sa fiu sincera ma asteptam la intarzieri masive dar uite ca totusi nu e cazul. Sper sa vina si la voi repede ca stiu cum e sa-i astepti.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mie mi-au depus cei de la firma cererea si dosarul in data de 29 ianuarie...si astazi am primit banii, cei 8 mil pt ianuarie de la postarita desi specificasem ca vreau sa-i primesc in cont. Deci in sect 2 au inceput sa dea banii!

Tot postarita mi-a zis ca de acum inainte se vor aduce banii in per 14-24 ale lunii dar ca nu stie exact si ca nu se poate inca pe card. O mare porcarie sa stau sa astept postarita sa vina cu banii sau sa ma duc sa stau la cozi la posta sa-i ridic.

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Codrunta, pe site-ul primariei din Cluj am gasit urmatorul comunicat:

"Plata indemnizatiei pentru luna ianuarie se va face in doua transe pentru ca toate persoanele care au depus dosare sa beneficieze de banii cuveniti. Platile se vor efectua astfel:
- pana in 15 februarie – plata se va face prin mandat postal
- in perioada 16 februarie – 6 martie – plata se va face tot prin mandat postal

Persoanele care nu primesc banii prin mandat postal vor trebui sa se adreseze oficiului postal la care sunt arondati.

Primaria municipiului Cluj-Napoca a preluat 3.662 de dosare pentru plata indemnizatiei de crestere a copilului."

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Andreea, nu stiu ce ti se pare asa logic sa primesti banii pe o luna in urma si nu oricum, la sfirsitul celei de-a doua luni, asa cum se pare ca vor ajunge la mine- dupa 20 februarie. La serv luam salariul la sf fiecarei luni sau avans si lichidare, dar pina in 10 ale lunii. Asa ca nu e nimic logic, totul e bataie de joc.

Pai mi se pare logic sa astepte sa primesti banii dupa ce se sfarseste luna ca sa vada si ei daca ai stat toata luna acasa, sa nu cumva sa te intorci la serviciu mai repede ca ei de unde isi recupereaza banii. Si nici serviciu nu-ti da bani inainte de a lucra.
Faptul ca iti vin dupa 20 ale lunii, da e cam bataie de joc. Dar dupa februarie o sa reintri intr-un ritm.
Sper totusi sa iti vina mai repede.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

eu am primit astazi banii. sunt din targoviste. si mi-a dat si sa semnez acea declararie si mi-a dat si Decizia privind aprobarea acordarii indemnizatiei pntru cresterea copilului. pe aceasta decizie scrie ca plata indemnizatiei se va face intre 5 si 12 ale fiecarei luni.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Si la Brasov a inceput impartirea banilor pentru luna ianuarie. M-am trezit cu postasul (beat ) la usa, desi sincera sa fiu ma asteptam sa primsec banii prin martie, catre sfarsit. Banii au venit insotiti de o copie dupa Decizia de acordare a indemnizatiei si o instiintare ca nu mai trebuie sa depunem lunar declaratia pe proprie raspundere sau adeverinta de la angajator. Am semnat o declaratie care a ramas la factorul postal si am scapat de drumul si cozile de la directia de munca.

Constat uimita ca cei de la Directia de Munca s-au miscat repede, in vreme ce Casa de Pensii si-a dat cu firma in cap chiar si in ceasul al 12-lea, pentru ca banii pentru decembrie nu au fost virati catre firma nici in ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adnana1979 spune:

fetelor va felicit ca ati luat banii.
Eu am venit azi acasa si am gasit in cutia postala biletelul ca ma asteapta la posta alocatia.M-am dus si am intrebat si de indemnizatie si mi s-a raspuns: "Au venit.Aveti si de aia? Stati sa va caut.........Nu aveti. Imi pare rau."
Si mie la fel, dar unde sunt ai mei?
Pe card nu vin oricum acum la inceput.Mai astept, noroc cu al meu sot.
Va pup si va doresc sa va cheltuiti banii cu placere.
Asa cum ii voi cheltui si eu, cand vor veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Flavia, eu la primarie am sunat si imi este aprobat dosarul. pe mine astioa de la posta ma dispera. Ca sunt niste melci. Degeaba hotarasc astia la primarie (unde mi-au raspuns pe mail in cateva ore-f prompti) daca astia de la poasta fac imparteala!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Analisimona, eu de la pensii trebuie sa recuperez din luna iulie pana in decembrie (pe firma). Deci da-ti seama cum ii astept eu pe astia.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Codruta probabil ca banii vor veni la fel cum venea si alocatia. De ex la noi tot timpul in data de 14.
De la primarie iti spun daca dosarul a fost aprobat> Unde anume trebuie sunat?
Eu oricum nu am asteptari, nu cred ca voi primi nimic, mi-am depus dosarul de gura lumii, sa nu spuna ca n-am incercat

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput