Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?
Raspunsuri - Pagina 6
amalisimona spune:
Codruta stiu prea bine cum se misca aia de la Pensii, pentru ca o singura data au intrat banii la timp, in rest.... Da un telefon si vezi ce se intampla, ca mie au avut obraz sa-mi spuna la o intarziere de 4 luni "Vai, ma scuzati...cu atatea dosare am uitat de-al dvs, dar saptamana viitoare o sa va virez banii". Bafta.
Simona
andreeaatan spune:
Si eu am vorbit la mandra noastra Posta din Cluj si mi s-a spus ca nu stie, nu vede, nu aude. Ca banii au fost virati, dar asta se stie deja...
Totusi, tanti de la telefon zice ca s-ar putea sa vina o data cu celelaltele : pensii, alocatii, etc, etc.
Deci, saptamana viitoare, pe marti, dna postarita parca pe la 3-3 jumate ajungea in viarful dealului.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
nastasie spune:
si eu am primit banii lui ianuarie ieri insotiti de declaratia aia cum ca nu mai depunem lunar la primarie.
codruta, si eu am de luat din urma si am auzit la radio ca deja casa de pensii au inceput sa plateasca restantele.si eu ii astept cum ii astepti si tu.nu am chiar asa de mult ca tine ci doar noiembrie si decembrie.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
cameron spune:
Buna dimineata!
A primit cineva stimulentul de 300 RON?
Eu nu am beneficiat de nici o zi de CIC, si vad ca mamicile au inceput sa primeasca deja indemnizatia,..dar nu am citit de nimeni care sa fi primit stimulentul.
Ciudat este ca ieri a venit postarita cu alocatia..pe care in mod normal o primeam pe 22! DE alti bani..nu a zis nimic!
codruta_grg spune:
Flavia, eu am trimis la Primarie mail si ei au fost foarte operativi si mi-au trimis asta: " La solicitarie dvs. va poate raspunde DMSSF Cluj care a preluat dosarele pentru verificare si aprobare in vederea acordarii indemnizatiei de crestere a copilului pana la 2 ani, Tel. centrala DMSSF Cluj- 597125". Iar la acest nr. de telefon a raspuns o doamna foarte amabila.
Simona, merci
!
Nastasi, am sa sun din nou la pensii sa vedem cum sta treaba.
Andreea mie imi venea alocatia pe 23-24, cam tarziu in luna....
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
dianaiulie2009 spune:
Eu am luat ieri banii pentru luna ianuarie impreuna cu alocatia. Postasul mi-a lasat si o decizie prin care ma instiinteaza DM cum ca nu mai trebuie sa merg lunar la primarie sa depun adeverinta , care a ramas la mine , si am semnat la postas o declaratie din care reiese ca o sa-i anunt cand voi realiza venituri suplimentare .
La noi banii au intrat in data de 6 febr. si s-au impartit din data de 7 . Sper sa luati cat mai repede banutii toate fetele !!!
albumele noastre
Rozi spune:
Sect 3
cerere depusa la primarie pe 13 ian
(tot atunci am depus si pt alocatie)
dosar depus pe 25 ian
am primit azi indemnizatia!
nu am semnat nimic, nu mi-a dat nici o alta hartie, absolut nimic
de luna viitoare cica voi primi indemniz o data cu alocatia, cam pe 24 - 27
Haideti sa zicem si de bine despre Directiile de Munca, s-au miscat mai repede decat speram noi! Felicitari!
Ruxel spune:
Buna,
mie cei de la firma mi-au depus dosarul in 18 ianuarie,iar eu am depus declaratia inainte de aceasta data, dar inca nu am primit banii.
Vreau sa sun in Amzei sa-i intreb daca mi-au primit dosarul. Are cineva un numar de telefon din Amzei unde as putea sa intreb?
Ruxel
Bianca
Constanta_2004 spune:
Salutari mamicilor de bebici,
Eu am primit indemnizatia de 8 mil pe data de 7 feb desi am depus acte ptr stimulent.
Am dat banii inapoi la dir de Munca pe 8feb.
Acum astept stimulentul.
Romania tara tuturor posibilitatilor :)
Georgeta
laura radulescu spune:
Pentru Ruxel : tel. din Amzei 3168415 / 109 interior.
Si eu am primit banii, dar nici o hartie de semnat.