Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si la noi au ajuns banii. Azi. Desi si eu trecusem cont. Bine totusi ca au venit.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Natasa

am si eu o intrebare la cele care au primit banii: ati primit acum banii pe ianuarie? Pe februarie cind vin? sau au venit pe februarie si pe ianuarie nu ne mai trebuie? In care luna vor da suma dubla?

In februarie se iau pentru ianuarie, in martie pentru februarie etc.
Logic, nu?

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rozi

Cele care au / ati primit indemnizatia - v-a dat postasul sa semnati declaratia aceea care inlocuieste adeverinta lunara? Ca parca asa era vorba.

Nu am semnat. Si nici nu mi-a dat prin cap sa intreb. Am fost prea surprinsa. Ma asteptam sa fie doar alocatia copilului.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikky spune:

Eu am primit banii pe ian. ieri,pe 7.02.06.Sunt din C-TA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Andreea, nu stiu ce ti se pare asa logic sa primesti banii pe o luna in urma si nu oricum, la sfirsitul celei de-a doua luni, asa cum se pare ca vor ajunge la mine- dupa 20 februarie. La serv luam salariul la sf fiecarei luni sau avans si lichidare, dar pina in 10 ale lunii. Asa ca nu e nimic logic, totul e bataie de joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginni spune:

Si eu am primit azi banii pe ian. si mi-au dat sa citesc o instintare din partea lor,in care ma anuntau ca s-a modificat cererea si declaratia pe propria raspundere si ca vom da o noua declaratie care va veni odata cu mandatul postal.Instintarea a ramas la mine,am completat cererea cu seria si nr buletinului ,si am semnat.Asta-i tot.Cererea se preda factorului postal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Natasa, mai intereseaza-te. Majoritatea angajatorilor fac plata cel putin o jumatate de luna in urma. Eu eram platita o luna in urma. Indemnizatia imi era platita in data de 15 pentru luna anterioara.
Si pe mine ma cheama tot Andreea, dar e o coincidenta ca si mie mi se pare logic asa
Ma bucur sa aud ca au inceput sa dea banii si in bucuresti. Mai am maine o sansa daca nu tre sa sparg porcuuuuuuuu

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu primeam banii intre 10-15 ale lunii urmatoare... niciodata n-am primit banii pe luna respectiva, in aceiasi luna, dar sa-i mai primesc si la inceputul lunii.
Iar la salarii, de regula, avansul se da la sfarsitul luii pt. care se face plata, iar lichidarea se da la inceputul lunii urmatoare. Cand se face o singura data pe luna plata, banii se dau, de regula, la inceputul lunii urmatoare.

Astept si eu cu interes banii de indemnizatie, dar pe 15, ca am inteles ca atunci vine postasul la noi in bloc cu pensiile si alocatiile...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Am sunat si eu acum la Of. postal de care apartin si mi s-a spus ca s-a inceput deja livrarea banilor pentru luna ianuarie, dar eu ii voi lua pe ???? 21 februarie...am intrebat de ce tocmai atunci si mi s-a raspuns ca asa a facut programarea oficiul postal (probabil ca sa nu se deranjeze postasul de 2 ori si sa-mi aduca banii odata cu alocatia copilului)...cucoana de acolo a inceput sa tipe la mine (fiindca ceream lamuriri) si sa-mi spuna ca s-a saturat de noi (mamicile) si ca le-am cheaunit de cand li s-a repartizat lor aceasta indatorire...deci posta isi bate joc de noi, nu statul!!!

Nu se poate face nimic din punct de vedere legal? trebuie sa stam la cheremul oficiilor postale si sa fim bataia lor de joc?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am sunat acuma la posta si au zic ca nu au primit! Cred ca dureaza foarte mult sa ajunga in Manastur banii . Si apoi pana ii impart!!!
Cum de s-au complicat su Posta Romana nu stiu?! Si functionarele da rau de tot! Trebuie sa le reorganizeze si pe astea, ca pe alea de la romtelecom

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput