Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?
Raspunsuri - Pagina 3
elyanne spune:
Am sunat la oficiul postal de care apartin si mi-au spus ca banii se vor primi intre 8 si 24 ale lunii, dar nu putea sa-mi spuna o zi cu aproximatie, ca asta ar trebui sa-mi spuna postasul, in functie de cand sunt programata... in functie de bloc... Mama lor... nu puteau sa-mi spuna ceva sigur... Ce sa inteleg? Ca incep sa se dea banii si in Bucuresti? acum ce ar trebui sa facem? sa stam acasa intre 8 si 24 ale lunii ca poate vine fabuloasa indemnizatie...
Cele din Bucuresti ati aflat ceva?

adriana spune:
Fetelor, fiti dragute, puteti sa-mi spuneti si mie unde sa sun sa aflu daca mi s-au virat alocatiile pentru copii?
Nu la posta, stiu ca in alta parte iti spun daca vin pe luna in curs, sau nu.
Multu
Androix spune:
Daca postasul nu te gaseste acasa poti sa-ti iei fabuloasa indemnizatie de la posta.
Si eu astept cu nerabdare, timingul fiind super important pentru mine avand in vedere neshte rate pe la banci. Dar daca nu vine pana pe 9, ma vad nevoita sa apelez la niste rezerve carora le gandisem alta destinatie... Asta e, bine macar ca am rezervele.
Eu auzisem ca vine pana in data de 10, dar acum fiind prima luna, probabil le-a luat ceva sa proceseze toate dosarele asa ca orice este posibil.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Witchie spune:
Dar despre stimulent stiti ceva? Eu am solicitat pe card... Aveti idee cand intra banii?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
szivarvany spune:
Fetele,
eu azi am luat banii pe ianuarie, de la domnu`postas, desi am solicitat banii pe card !
Deci in vestu` salbatic au ajuns cu bine ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
daniella4 spune:
Tot Ardealu-i fruntia!
In Ploiesti, la of. postal 7 mi-au zis ca n-au nici o idee...poate, poate spre sfarsitul lunii!!!

Daniella, mama lu'Alexis
Christel spune:
Adriana, poti suna la 2113932/int19/21 si ceri la alocatii conturi.
Trebuie sa ai pregatit(pentru ca te intreaba) CNP copilului si al celui care a solocitat alocatia(deci al tau sau al sotului).
Succes!
quote:
Originally posted by adriana
Fetelor, fiti dragute, puteti sa-mi spuneti si mie unde sa sun sa aflu daca mi s-au virat alocatiile pentru copii?
Nu la posta, stiu ca in alta parte iti spun daca vin pe luna in curs, sau nu.
Multu
adriana spune:
quote:
Originally posted by Christel
Adriana, poti suna la 2113932/int19/21 si ceri la alocatii conturi.
Trebuie sa ai pregatit(pentru ca te intreaba) CNP copilului si al celui care a solocitat alocatia(deci al tau sau al sotului).
Succes!
Christel, mii de multumiri
Natasa spune:
am si eu o intrebare la cele care au primit banii: ati primit acum banii pe ianuarie? Pe februarie cind vin? sau au venit pe februarie si pe ianuarie nu ne mai trebuie? In care luna vor da suma dubla?
Rozi spune:
Cele care au / ati primit indemnizatia - v-a dat postasul sa semnati declaratia aceea care inlocuieste adeverinta lunara? Ca parca asa era vorba.