Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu am sunat la noi la DM si mi-au spus ca prin 4-5 februarie sa intreb la of.postal de care apartin , ca ei au trimis hartiile pt.prima transa . Acuma nu stiu ce sa inteleg cu prima transa , eu zicandu-i tipei de la DM ca sunt in continuarea platii CIC ...
Astept pana luni sa sun la oficiul postal.

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

cum adica 3 luni daca am completat cont bancar?
din ce traim pana cauta statul un contract cu o banca? sunt nebuni de legat! e strigator la cer!
de unde ai auzit de 3 luni cami
contul bancar nu e o optiune? logic ar fi dupa mine sa trimita banii prin posta pana una alta
vorba cuiva mama prostilor e mereu gravida!
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Dar nu e legat de acea data de 10 ianuarie, sau respectiv 15 (prelungirea?)
Eu am inteles ca cine a depus pina la termenul de 15 va primi in februarie banii iar cine a depus dupa termen va primi doar in martie

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Conform legii, asa ar trebui sa fie; insa in ianuarie, pana pe 10 sa zicem, s-au depus foarte multe dosare, ei nu erau pregatiti, nu stiau ce sa faca, astfel incat este posibil sa se intarzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tocami ne-a spus Marlena (Galati) asta: "Fetelor tocmai mi-a adus postasul faimoasa alocatie de 800 ron...o mai primim si pe cea de 23-24 ron ca nu mai stiu". ... asa ca trebuie sa vine. Inca la Cluj nu am auzit nik.
Stiti voi ceva?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Si daca am cerut prin cont bancar, intrucat inca nu am adresa actuala trecuta in buletin, iar cea din buletin e la ai mei, care nu sunt acasa ...eu cum primesc banii???...Doamne ,numai in Romania se intampla asa ceva...pacat

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:
Originally posted by Loreena

plata imdemnizatiei se face in februarie pentru persoanele care au depus actele pana la data de 31 ianuarie 2006; cine depune dupa aceasta data, cu intarziere, primesc incepand cu luna martie inclusiv restanta;

la primirea primilor bani prin mandat postal, pentru persoanele care nu au depus si declaratia, completarea ca nu realizeaza venituri, vor primi un cupon pe care sa-l semneze si sa isi ia angajamentul sa anunte daca apar modificari.; deci cine a depus fara completare nu se mai duce nicaieri sa depuna nimic, vine acasa prin posta cuponul;

Poze cu toata Familia

Esti sigura ca in februarie?
Pentru ca eu am auzit ceva de martie si sunt usor panicata!
Pupici

Daniella, mama lu'Alexis

ceea ce am scris eu aici sunt cuvintele secretarului de stat la Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei, Departamentul Asistență Socială și Politici Familiale, Maria Muga intr-o emisiune tv

http://sas.mmssf.ro/organizare_secretarDeStat.php

la aceeasi emisiune a mai spus si urmatoarele:

la B1 este o dna Muga ministru care a zis ca sunt incluse la plata indemnizatiei si persoanele care se aflau in postnatal in decembrie 2005;

persoanele eligibile, cele care fiind acum in munca si-au asigurat perioada convenabila si admisibila doar pentru 10 luni, dar vor naste dupa 1 ian 2006 se va face propunere si modificare la legea 148 sa primeasca indemnizatie; la fel cele care vor avea doar 1 luna vechime in decembrie 2005 si vor naste in septembrie 2006 sa beneficieze pt ca mamicile nu au stiut cand au ramas insarcinate de noua lege (insarcinata in dec naste in sept are stagiu 10 luni cu luna resp + lunile in care e insarcinata)....

data limita pentru bucuresti este 31 ianuarie; si in tara a fost pana la 25 ianuarie, dar s-a prelungit pana la 31 ianuarie

cine vrea sa ia stimulentul si apoi sa reintre in CIC se poate pana la varsta de 2 ani doar ca trebuie sa mai faca inca o data cererea

pentru cine depune prima oara dosarul depunerea se face in 60 zile de la data nasterii si poate sa se duca sotul, nu mamica; pe urma se primeste cu intarziere cuantumul indemnizatiile

daca se schimba locul de munca si se reintoarce la munca mama pana face bebe 2 ani poate lua stimulentul;

Str. Dem I Dobrescu nr 2 sect 1 departament asistenta sociala si politici familiale la dna MUGA.......se poate depune memoriu pentru cine are o situatie deosebita; sfatul a fost pt o doamna care avea 9 ani de cotizatie si intrerupere in ultimele luni concediu fara plata si nu beneficia de cic.

se va rediscuta problema studentelor care nasc pana la absolvire;

cine nu a primit banii pe decembrie - toti angajatorii sunt obligati sa plateasca; iar pt cine are contract asig indiv. platesc casele de pensii; daca refuza sa se adreseze inspectiei teritoriale de munca pentru ca se incalca grav legea

emisiunea a fost la B1 tv in 31.01.2006

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calina 03 spune:

Ati mai aflat ceva?
Noi plecam maine din localitate pentru 10 zile si..............
Va dati seama ca nu stiu daca trebuie sa ma bazez sau nu pe banii astia.

Ramona si Daria(1.07.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramona_onisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna fetelor !!!
La noi s-au primit banii pentru luna ianuarie .
Sunati la oficiul postal de care apartineti sa intrebati daca au ajuns banii .
Eu am sunat la tranzit in gara , cica acolo se primesc si alocatiile si mi s-a spus ca de azi incep sa imparta banii , au intrat ieri . Am vorbit cu postasita care e la noi inzona si mi-a zis ca maine vine sa-mi aduca banii .
Va tin pumnii sa primiti cat mai repede banutii , ca stiu cata nevoie are fiecare dintre noi de ei !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ce veste buna!

Fug si eu la Posta sa intreb!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput