Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?

Ati mai aflat ceva vis-a-vis de ziua in care primim banii CIC ptr. luna Ianuarie?
Azi (1Febr.)am sunat la Primarie, de-acolo m-au trimis la Directia Muncii - nimeni nu stie nimic! Am sunat si la Posta sa vad daca nu cumva au primit ei mandatele postale, dar la fel mi-au spus si doamnele de-acolo:"Nu stim! Noi n-am primit nimic ptr. mamici!" 

Multumesc!
miriam (Sibiu)
Raspunsuri
claujro spune:
Pt iaunarie...sfarsitul lui februarie si pentru februarie, cand? cand se va ajunge la un echilibru? Ce tampenie!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
anma spune:
....siiiiii....,in legatura cu adeverinta aceea care trebuia depusa lunar...,se mai stie ceva?????
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by anma....siiiiii....,in legatura cu adeverinta aceea care trebuia depusa lunar...,se mai stie ceva?????
Eu stiu ca s-a renuntat la idee si nu se mai depune nici o adeverinta.
www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/
Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
cami spune:
mie de la primarie mi s-a spus sa ma astept cam dupa 20 februarie, prin posta vor fi trimisi.Daca ai completat in adeverinta si cont bancar, se va intampla cam peste 3 luni ![]()
numai bine,
cami, denisa si rares 
http://community.webshots.com/user/stcarmen
miriam2 spune:
Claudia, Cristina, Cami, multumesc ptr. raspunsuri!![]()
Anma, tu zici de declaratia aia pe propria raspundere (cum ca nu obtii alte venituri,etc) asa-i? Si eu stiu ca si Cristina ca s-a renuntat la ideea aia "geniala" de a merge in fiecare luna la Primarie s-o depui. In cazul in care intervine vreo schimbare fata de ce ai declarat in momentul depunerii dosarului, atunci trebuie sa te duci sa-i anunti.O doamna din cadrul Min.Muncii a spus asta pe B1TV in cadrul emisiunii"6 Vine presa!".Tot doamna respectiva, zicea ca factorul postal va avea niste formulare tip care vor fi completate/semnate personal catre de beneficiarul indemnizatiei ptr.CIC.
Loreena spune:
plata imdemnizatiei se face in februarie pentru persoanele care au depus actele pana la data de 31 ianuarie 2006; cine depune dupa aceasta data, cu intarziere, primesc incepand cu luna martie inclusiv restanta;
la primirea primilor bani prin mandat postal, pentru persoanele care nu au depus si declaratia, completarea ca nu realizeaza venituri, vor primi un cupon pe care sa-l semneze si sa isi ia angajamentul sa anunte daca apar modificari.; deci cine a depus fara completare nu se mai duce nicaieri sa depuna nimic, vine acasa prin posta cuponul;
Poze cu toata Familia
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Loreena
plata imdemnizatiei se face in februarie pentru persoanele care au depus actele pana la data de 31 ianuarie 2006; cine depune dupa aceasta data, cu intarziere, primesc incepand cu luna martie inclusiv restanta;
la primirea primilor bani prin mandat postal, pentru persoanele care nu au depus si declaratia, completarea ca nu realizeaza venituri, vor primi un cupon pe care sa-l semneze si sa isi ia angajamentul sa anunte daca apar modificari.; deci cine a depus fara completare nu se mai duce nicaieri sa depuna nimic, vine acasa prin posta cuponul;
Poze cu toata Familia
Esti sigura ca in februarie?
Pentru ca eu am auzit ceva de martie si sunt usor panicata!
Pupici
Daniella, mama lu'Alexis
Rozi spune:
De ce sa fie sigura? Ca a auzit sau ca ii vom primi in februarie?
Cred ca doar daca e factor postal si garanteaza ca pune bani de la ea, in cazul in care statul nu e gata cu hartiile, doar atunci poate fi sigura ca ii primim in februarie.