Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?

Cind luam banii CIC ptr. luna Ian? | Autor: miriam2

Link direct la acest mesaj

Ati mai aflat ceva vis-a-vis de ziua in care primim banii CIC ptr. luna Ianuarie?
Azi (1Febr.)am sunat la Primarie, de-acolo m-au trimis la Directia Muncii - nimeni nu stie nimic! Am sunat si la Posta sa vad daca nu cumva au primit ei mandatele postale, dar la fel mi-au spus si doamnele de-acolo:"Nu stim! Noi n-am primit nimic ptr. mamici!"
Multumesc!
miriam (Sibiu)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Se vehiculeaza sfarsitul lui februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriam2 spune:

Laura, multumesc mult ptr. raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pt iaunarie...sfarsitul lui februarie si pentru februarie, cand? cand se va ajunge la un echilibru? Ce tampenie!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anma spune:

....siiiiii....,in legatura cu adeverinta aceea care trebuia depusa lunar...,se mai stie ceva?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by anma

....siiiiii....,in legatura cu adeverinta aceea care trebuia depusa lunar...,se mai stie ceva?????

Eu stiu ca s-a renuntat la idee si nu se mai depune nici o adeverinta.

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami spune:

mie de la primarie mi s-a spus sa ma astept cam dupa 20 februarie, prin posta vor fi trimisi.Daca ai completat in adeverinta si cont bancar, se va intampla cam peste 3 luni

numai bine,
cami, denisa si rares

http://community.webshots.com/user/stcarmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriam2 spune:

Claudia, Cristina, Cami, multumesc ptr. raspunsuri!
Anma, tu zici de declaratia aia pe propria raspundere (cum ca nu obtii alte venituri,etc) asa-i? Si eu stiu ca si Cristina ca s-a renuntat la ideea aia "geniala" de a merge in fiecare luna la Primarie s-o depui. In cazul in care intervine vreo schimbare fata de ce ai declarat in momentul depunerii dosarului, atunci trebuie sa te duci sa-i anunti.O doamna din cadrul Min.Muncii a spus asta pe B1TV in cadrul emisiunii"6 Vine presa!".Tot doamna respectiva, zicea ca factorul postal va avea niste formulare tip care vor fi completate/semnate personal catre de beneficiarul indemnizatiei ptr.CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

plata imdemnizatiei se face in februarie pentru persoanele care au depus actele pana la data de 31 ianuarie 2006; cine depune dupa aceasta data, cu intarziere, primesc incepand cu luna martie inclusiv restanta;

la primirea primilor bani prin mandat postal, pentru persoanele care nu au depus si declaratia, completarea ca nu realizeaza venituri, vor primi un cupon pe care sa-l semneze si sa isi ia angajamentul sa anunte daca apar modificari.; deci cine a depus fara completare nu se mai duce nicaieri sa depuna nimic, vine acasa prin posta cuponul;

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Loreena

plata imdemnizatiei se face in februarie pentru persoanele care au depus actele pana la data de 31 ianuarie 2006; cine depune dupa aceasta data, cu intarziere, primesc incepand cu luna martie inclusiv restanta;

la primirea primilor bani prin mandat postal, pentru persoanele care nu au depus si declaratia, completarea ca nu realizeaza venituri, vor primi un cupon pe care sa-l semneze si sa isi ia angajamentul sa anunte daca apar modificari.; deci cine a depus fara completare nu se mai duce nicaieri sa depuna nimic, vine acasa prin posta cuponul;

Poze cu toata Familia

Esti sigura ca in februarie?
Pentru ca eu am auzit ceva de martie si sunt usor panicata!
Pupici

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

De ce sa fie sigura? Ca a auzit sau ca ii vom primi in februarie? Cred ca doar daca e factor postal si garanteaza ca pune bani de la ea, in cazul in care statul nu e gata cu hartiile, doar atunci poate fi sigura ca ii primim in februarie.

Mergi la inceput