Copilasi de mai 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!
In primul rand :
LA MULTI ANI CAMI (ANGE)!!!!!!

Sa dea Domnu' sa fie sanatoasa Cami alaturi de puii ei,de colegu' ...sa fie fericita si implinita!Si frumoasa ca acum toata viata ei!!

Criss75..la inceput,cand nu-si dau seama unde ii duci si cat raman acolo..nu plang..insa cand invata drumul,unde trebuie sa ajunga si cat trebuie sa stea acolo fara parinti..e vai de lume!
La inceput si Stefana plans....acum insa s-a invatat.Se duce la camin cu cea mai mare placere!!!Sunt copii..jocuri si jucarii...
Perseverenta..si mie mi se rupea sufletul.Plangeam si eu si taicasu pe langa usi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ange, LA MULTI ANI!!! si tot ce iti dorest.

Korinna, sper sa fie bine, deja am sunat de doua ori sa vad daca mai plange, vai, mi-e o groaza! Cum o sa ma duc eu la serviciu si cum o sa stau acolo 8 ore? N-o sa fiu in stare de nimic. Plangea saracul si spunea ca vrea la mama, si eu plangeam de cealalta parte a usii. Si asa as fi intrat sa-l iau in brate, dar asistenta sefa mi-a spus ca e mai rau daca ma vede, sa plec linistita ca se calmeaza si n-o sa mai planga. Sigur, ce usor le este lor sa vorbeasca...
Am pus cateva poze noi cu puiutul meu cel pletos. Ar trebui sa-l tund ca toata lumea crede ca e fetita. Dar inca nu ma indur sa bag foarfeca in buclele lui.
Pupici de la noi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=9685&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Criss esti din Tg Mures?Vezi ca si Alycia e tot din Tg Mures.O persoana deosebita.Nu stiu daca va stiti,dar eu am venit din Galati sa o cunosc.:)
O sa plec cu ea la Praid pe 1 mai si cu cei mici.Poate cand vin in Tg Mures la sf lui aprilie o sa ne vedem.

Mai...are dreptate asistenta.Ca daca te vede nu mai inceteaza nicicum cu plansul.Mai rau iul starnesti>Stiu ca e dureros.Stiu din 2 experiente care le-am avut,atat cu Mihai,cat si cu Stefan.
Daca ai cu cine-l lasa e oki sa stea acasa la el.Insa..eu nu ama vut alta altrenativa.Si mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa-l dai la camin.
Eu va tin pumnii si va doresc sa va adaptati cat mai repede.Al meu merge la camin din iunie de anul trecut.Iar l-am dus..iar l-am tinut acasa....din sept la caminul actual.Asta e viata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Korinna, merci de sfaturi.
Da, ai dreptate, Angela (Alycia) e o persoana deosebita, draguta si prietenoasa. Inca n-am cunoscut-o personal, dar vorbim des pe messenger. Sper sa ne cunoastem si sper sa te cunosc si pe tine.
Am observat ca lui Alex i-a placut la cresa printre copii, tot timpul povesteste despre ce-a mai facut acolo. Ar fi tare bine daca ar sta si mami cu el, atunci cred ca n-ar mai vrea sa plece de acolo, si sigur n-ar plange. Ieri a si mancat, mai mult obligat, cred eu pentru ca acasa nu vrea deloc sa manance ciorbe si alte feluri de mancare gatita. Sper in cateva zile sa scapam de plans si sa fie bine. Acasa n-am cum sa-l las pentru ca soacra-mea ar fi singura persoana disponibila, insa am observat ca nu mai prea vrea sa vina, a venit 10 luni, dar cred ca s-a cam saturat, desi nu am avut pretentia sa vina pe gratis. Cred totusi ca nu a fost multumita de cat i-am dat. Dar asta e, cred ca oricum ii va fi mai bine la cresa, printre copii, va deveni mai sociabil si se va obisnui sa aiba un program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

korina,simpatica ca de obicei!
merci frumos.am primit felicitarea.
la vara e musai sa ne vedem:)))

multumesc mamici de mai

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

criss75,care-i id-ul tau pe mess?
cu mine nu vrei sa vorbesti?
fetiliii pe unde sunteti?!am ajuns pe gag. 4...

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Fetele, sunt p'aici, la job, nu mai am messenger ca mi-au taiat accesu. dar va astept pe skipe. eu sunt mihaela_staicu

Pupici,

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

oLo,ce e ala skipe?Eu mis obisnuita cu messul meu asa ca nu am de gand sa-l dau pe nici un alt "programel"

fetili,chiar nu faceti nimic nou?
nu aveti nici o noutate sa ne comunicati?

Lumy,pisi_ella,Alycia,aditza,dana mario,aalina,parpalk,dar pe unde umblati mai fetelor?!
mai ce-mi lipsiti!!!

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu exist ma gasesc ma aflu si va citesc cat de des pot. Din pacate is destul de ocupata. In rest nimic nou, aceeasi oboseala. In schimb copilul e la fel de bine. Zau daca nu incep sa ma gandesc sa ma mut la tara mai. De ar veni caldura sa putem iesi la plimbari prin padure...

Olo nu ai incercat sa accesezi mess de pe site? Ar trebui sa mearga in principiu.

La multi ani ange chiar daca cu intraziere. Ce mai face Maia mai?

Criss sper sa va adaptati repede repede la gradinita.

Korinna cum mai e Galtiul? O sa lesin de dorul lui.

Alycia poate ajung sambata asta prin Mures si dau in semn sa iti vad baietii.

Pupici la tot poporul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumuklii spune:

Ceau la voi!!!!!!!!!
inca nu m-am dezmeticit bine pe aci prin forum, dar ma prin io in curand (sper).
Am uitat sa ma prezint.
Ma numesc Luminita, am o fetita Sara, are aproape 5 luni

Pupici,
Lumi si Sara

Mergi la inceput