Copilasi de mai 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna fetelor,
am aparut si eu dupa ceva timp. Alex a fost cam bolnavior, dar acum se simte bine, n-a mancat doua zile aproape nimic si eram disperata ca o sa slabeasca. Dar acum si-a revenit, se simte bine, si ne pregatim pentru marea aventura...la cresa!
Acum pregatim dosarul, si joi va fi prima zi de cresa. Deocamdata pare incantat de idee, l-am dus de doua ori sa se obisnuiasca cu ideea ca va merge zilnic. Ieri n-a mai vrut sa plece de la cresa, vroia sa ramana cu copiii, de fapt e bucuros ca o sa mearga impreuna cu iubita lui . L-am intrebat ieri ce i-a placut cel mai mult si a zis "copiii si fetitele"
Sper sa fie bine. Doamne, am niste emotiiiiiii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=7ba2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Criss 75,cat sta Alex la gradi?

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ange

Criss 75,cat sta Alex la gradi?

ange, joi va fi prima zi in care Alex va merge la cresa, imi iau 5 zile de concediu, pentru ca mi-au spus asistentele ca ar fi bine pentru inceput, pana cand se obisnuieste si Alex, sa-l duc pe 8 si sa stea pana la 12,30, deci dupa masa de pranz sa merg dupa el, apoi va sta de la 6,30 pana la 15,30.Sper sa-i placa si sa se obisnuiasca, eu sunt atat de stresata acum, ma gandesc numai la cum vor fi zilele care urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Criss75 de la 6:30 ???? dimineata?

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!!!!

VA pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani si din partea noastra

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by DanaMario

Criss75 de la 6:30 ???? dimineata?

In primele 5 zile va sta de la 8 la 12,30, dar de joia viitoare, da de la 6,30 pana la 15,30. Sa ne tineti pumnii, am niste emotii...
Va povestesc maine despre cum a fost prima zi la cresa.
Pana atunci,LA MULTI ANI FETELOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

La multi ani mamicilor! si La mucenici buni!
Sa aveti o primavara frumoasa si sa vina cat mai repede.
La noi e inca frig desi azi e soare ( e baba mea ), insa prognoza meteo nu arata bine deloc.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

LA MULTI ANI fetelor!Pupici la toata lumea.
Noi suntem bine acum. A fost copilul o perioada mai lunga acasa si tare bine a fost. Numa ca a fost si un pic racit da am scapat fara medicamente ceea ce ma bucura. Eu in continuare sunt super stresata si prinsa la job asa ca nu apuc decat sa va citesc. Si o fac cu drag. Asa ca pup pe tot poporul in special copilasii dragi tare, tare mie.
Felicitari pentru toate, sanatate la toti si bafta la cei care mai vreti sa faceti una alta. Nu nominalizez ca zau nu am timp.

Altfel Dori e bine. Cat e acasa incercam sa ne jucam cat de mult cu el ca sa nu stea la televizor. Pana acum am reusit sa il tin departe de calculator. E in continuare activ, mancacios si doarme bine. Si vorbeste mult in general si destul de mult in pasareasca proprie. La tara sta mult afara si asta se vede ca ii prinde bine. Dar in zilele alea eu una ma topesc de dor.
Ultima chestie care ma termina la el e ca atunci cand chiar face ceva gresit spune punand un bot specific "n-a vrut Dodi"...Chestie amuzanta initial si de topit mamica...numa ca prea o foloseste des :)))))))

Fetelor eu ma simt tare obosita. O fi si de la vremea asta care ba seamana a iarna ba a primavara numa bine sa imi puna nervii pe moate.
Va pup!

Mergi la inceput

Buna fetelor, ieri l-am dus pe Alex la cresa. A fost totul ok, in afara de faptul ca n-a vrut sa manance nimic. Nici n-a plans decat atunci cand m-a vazut ca am mers dupa el.
In schimb astazi, ce mi-a facut....
N-us buna de nimic acum, ma gandesc numai cum plange saracul si imi vine sa merg sa-l iau acasa. Dar ce-o sa ma fac de acum inainte?

Mergi la inceput