Copilasi de mai 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mai, m-ati imbolnavit cu amenajarile interioare. Voi discutati despre culori, tablouri, draperii... si eu nu stiu cum sa mai curat mucegaiul. Gata, la vara dublez peretii pe exterior, nu se mai poate, imbolnavesc copiii cu spori de mucegai. Trebuie doar sa-mi conving sotul ca il apuca o leneeee cand e vorba de facut ceva in casa. Nu-i vine sa se apuce de nimic, pe el nu-l deranjeaza mucegaiul, mai bine traieste cu el decat sa se apuce de balamuc. Cand ma gandesc, iar mesteri, iar mizerie.. iar praf peste tot. Ca pe urma va trebui si sa zugravesc macar in camera Alexei si in birou (care va deveni camera Ilincai cu ocazia asta).

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

korina.ooooooooooo lume noua!
bun venit la noi iubita!
te-am dat disparuta.
vezi poate din greseala iei vreodata avionul si treci oceanul:)))) strigi daca apari.sunt prin zona si te pick-apez imediat
nici eu nu am prea mult timp liber.Sunt online pe mess. dar de conf. nici vorba
Sunt casnica.De fapt lucrez la domiciliu.Sunt angajata cu ziua la copii mei

dana d,naspa rau cu mucegaiul ala.Si noi am avut cand aveam apart. in Ro.Doamneeeee cat clor am putut sa bag in peretii aia!!!Nasol.Trebuie sa-l izolezi altfel nu scapi.
Si ai grija ca este tare periculos pt. copii.
Aici sunt alte conditii.Astia nu cred ca stiu macar ce e ala mucegai...

Dana mario,bravo.Abia astept sa vad pozele.Draperiile sunt la raionul "draperii"si sunt de bucatarie.Nu sunt lungi si nu au tiv.Eu le-am inodat sa nu se vada ca nu au tiv.la cusut nu ma pricep si oricum dau mai bine inodate decat drepte si cu tiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

buna fetelor,

Noi ne-am facut bine, numai ca ne-am ales cu o taietura la mana. Si acum sunt furioasa de cum s-a intamplat. Am fost la Subway in mall si Pisi al meu se juca intra pe usa, iesea afara, numai ca la un moment dat a gresit usa si a intrat drept in geam. Acuma chestia era de ras, daca nu ar fi cazut cu mana intr-un ciob de sticla, care nu avea ce cauta acolo. Nici nu am facut macar scandal, ca m-a luat cu lesin cand i-am vazut manuta taiata.
Acum e bine, nu e asa grav, isi tine mana in sus ca pe un steag.
De maine incepe gradinita full time, si mi-e tare mila de el.
Dana_Mario voi la cat il treziti pe Josh, si pana la cat sta?
Ca la noi mi-e teama sa nu fie primul care ajunge si ultimul care pleaca.
Dana_d vii in Ca? Ti-au dat viza cu tot cu copii? Ca eu as vrea sa-mi chem sora, dar nu cred ca-i da drumul cu tot cu nepoata.
Mai ce mai stiti de Parpalak?
Ange, foarte frumos la tine. Nu stiu cand ai timp. Si de cate ori vad frati, tare ma mai apuca dorul de unul, de fapt mai mult pentru copil cred ca e mai bine, ca eu nu prea mai simt chemari:)
Va dorim o primavara plina de bucurii, chiar daca pare indepartata, cel putin pe aici.
Si primiti un martisor din partea noastra...
Hai numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri Joshua doarme cit vrea dimineata de regula pina la 9-10 cind il duce tati cind il duc eu la 7:30 e trezirea (de citeva ori pe luna)
Cind il duce pe la 10 se cam supara educatoarele ca cica pierde orele :)
De luat daca ii ia tati il ia pe la 5 eu nu pot decit la 6 si este ultimul de obicei la 6 (dar eu nu-l iau decit de 4 ori pe luna)

O sa-i spun lui Parpalak ca-i duceti lipsa sa mai treaca si pe aici
Ea nu prea are timp ca trebuie sa se descurce singura cu Paul si cred ca stiti si voi cum e cu copilasi mici.

In legatura cu vizele vezi ca acum este ceva mai lejer mama si-a luat viza multipla de curind si cit a stat pe la ambasada la poarta imi zicea ca erau surori si frati care obtinusera viza.
Si eu ma gindesc sa o chem pe sora mea , numai ca ea vrea sa vina si cu sotul si cu 2 copii si-mi pun tot asa intrebarea daca o sa le dea la toti

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR,FERICIRE,IUBIRE..SI COPIII CUMINTI!!

Cami.te anunt dak ajiung pi acolo!
Mai..la Galati e o zapada ceva de speriat...nu va puteti inchipui.Nu reauseam sa ajung la serviciu azi dimineata...Nici de Craciun nu a fost asa..da' ce zic eu de Craciun..ca atunci a fost f cald si ziceai ca e toamna tarzie!!!
Stefu tot mucos....daca nu m-am saturat!!!Nu stiu ce sa-i mai pun in nas ..sa-i treaca.De tusit nu mai tuseste da'..nasu..e un izvor nesecat de muci!!
Hai va pup ca ma apuc de treaba!!
Papapa!!

Mergi la inceput

Buna dimineata si La Multi ani!
Vin in Ca, asa planuim, nu e chiar sigur. Abia am primit invitatia si nu am facut inca nimic altceva. Vin doar cu Alexa, asa ca spr sa nu fie probleme cu viza. O sa-mi lipseasca Ilinca mult de tot. Sa vad cat pot sa stau departe de ea.
Va tin la curent cu demersurile si o sa mai cer sfaturi pe parcurs.
Ange, si eu m-am saturat de cat clor am mirosit, imi intrase in haine, in piele... vad ca de la un timp nu mai apare. A aparut cand se facuse frig afara si astia inca nu dadeau caldura. Eu fac greseala sa gatesc cu usa de la bucatarie deschisa si gatesc si des. Asa ca toti vaporii (ca hota nu face fata) se lipeau de pereti.
Pana la urma e vina mea ca unii vecini nu au, unii au... Oricum am auzit la niste vecini de la et 4 (ultimul) ca isi dubleaza la vara si o sa duc munca de convingere cu Ovidiu sa facem si noi.
Sa vad insa cum si mai ales cand, daca plec in Canada.... nu prea il vad eu pe el ocupandu-se singur fara gura mea.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Ange mama, te pricepi...asa ma gandisem si eu sa iau biblioteca in culoarea ciresului, iar covorul un fel de crem sau galben murdar cu chenare mahon...sa se asorteze cu biblioteca...si poate ceva corpuri de iluminat gen foarea soarelui ceva un galben pal care sa inveseleasca atmosfera...bani sa fie ca de restul ma ocup eu.Mersi de sfaturi!
Dana_d noi nu avem probleme de igrasie in schimb avem toti peretii crapati ca e blocul doar din 2001 asa ca o sa tot crape...da pana cand nu stiu...poate ne-om trezi ca o sa crape cu totul...la cat de constiinciosi au fost astia cand l-au construit.
Kori...vezi cand te ratacesti prin Canada sa ma iei si pe mine!
Daiopri curaj...cam asa regim au si cei din Romania...dusi dimineata la 7 scosi pe la 17...o sa fie bine..o sa se adapteze

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Angi, sper ca nu ajung undele seismice si pe la Tg Mures. Eu sunt obsedata de frica de cutremur, asa ca studiez peretii in fiecare zi sa descopar vreo fisura cat de mica. Blocul meu e vechi, din 69, ar fi solid daca nu ar fi spart fiecare ce-a vrut prin casele lor.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

O primavara fericita!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,

Dana Mario Josh e rasfatat ca merge asa tarziu. Si cu vorbitul, sa stii ca si eu de cate ori citesc despre autism sau ADHD ma tot gandesc ca si al meu are din simptome, ca nu vorbeste destul. Pai acu un an cand am mers in tara era o fetita cu o luna mai mare ca al meu si a zis: "stai putin sa ma odihnesc si eu". Pai vreau sa-ti spun ca al meu nici acum nu cred ca macar viseaza asa o fraza:)
Dar are ritmul lui, si il vad ca evolueaza. Si apoi cred ca sunt destul de mici inca, sa ne putem pronunta, ca stare nu are, ca poate asa e varsta. Eu am si intrebat doctoral, cand am fost in vizita, ca al meu era peste tot daca I se pare prea agitate, dar el a zis ca e normal.
Deja e la a 3 a zi de gradinita plina si pare ca s-a mai obisnuit. Nu mai plange cand il lasa, mai mataie el nitel in drum spre, dar acolo isi ia jucaria si se duce la joaca. Apoi cand il ia, nu il mai gaseste Calare pe geam suspinand :)))
Cu somnul de pranz e mai greu, caci in prima zi nu a dormit, dar ieri ziceau ca a atipit. Are mama baiat mare. Cam atat despre noi.
Va dorim numai bine si distractie placuta in luna martisorului.
Stie cineva cand se fac mucenicii?

A, si am uitat data trecuta, Aalina mama tu unde ai fugit? Te-ai intalnit cu Parpa si stati ascunse de noi?

Mergi la inceput