Cu dragoste,din Iasi ...23
Raspunsuri - Pagina 13
oanamaria_luiza spune:
Buna fetelor iesencelor,
acum v-am descoperit, sa-mi fie rusine...dar sunt bucuroasa ca v-am gasit. Si noi tot din "dulcele targ al Iesilor" suntem si tare ne mai este dor...
In fine, am sa incerc sa va citesc cat mai des...sper sa si postez cate ceva...Eu sunt mamica unui puiut de 10 luni, Rares se numeste. el merge la cresa eu la serviciu...daca ziua ar avea 30 de ore as avea si eu timp...
Inteleg ca Nora aniverseaza nunta de cires...Nora, casa de piatra, multa fericire si sanatate va dorim!
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici decembrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
herra spune:
bun venit, Oana! si salutari micutului tau.
si eu am inceput serviciul cand Vlad avea 8 luni, dar cu program de sase ore; si am continuat sa-l alaptez pana la un an si 4 luni (of, cum nu scap eu nici o ocazie ca sa ma laud! )
cand veniti in vizita, daca va e dor de Iasi? sau de cand nu ati mai fost?
eu iar cu problema pe care o am acum pe ordinea de zi; mi-am luat actele ca sa cer alocatia pe card; si am fost pe Stefan cel Mare la primarie; n-am apucat sa ajung la camera 3, ca nu m-a lasat nenea de la intrare, mi-a zis ca pentru problema mea sa merg pe soseaua nationala, la sediul ala radet - adica langa blocul meu!
asa este? - cele care ati stat la cozi acolo, de cand cu legea asta noua?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
ralnied1 spune:
Nora, multi ani fericiti impreuna!
In Metro erau sambata hainute pentru copii...
5 martie, Teatrul Luceafarul--Flamingo Boys...
Pe 5 martie, noi facem 1 an de la cununia civila, e duminica, deci seara, cand ies si eu de la munca (adica mai repede decat de obicei!), ma pot duce! Iubi a zis ca imi face cadou bilet! Glumea, desigur! Nu ma duc nicaieri, nu ma invidiati degeaba!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Danna_36 spune:
Bun venit, Oana.
Vrand eu sa ma uit la pozele voastre am intrat pe al doilea link si uite-asa am citit povestea voastra, foarte frumos scrisa de tine. Sa va traiasca puiul si sa fiti fericiti cu totii.
Herra, sper sa nu te incurc iarasi, dar eu stiu ca alocatiile se rezolva la gara, la Directia muncii si solidaritatii (parca asa ii zice). Nu am acum nr de tel la indemana, dar iti trimit un PM daca dau de el. Mie cel putin acolo mi s-a spus sa merg. Si eu trebuie sa imi rezolv cu alocatia, ca am lasat-o la Bucuresti cand am venit incoace, si tot pe card o vreau...
Fetele, am facut felicitari si cartonase cu fotografii pentru martisoare. Am folosit o singura imagine, dar modele sunt mai multe.(primele 8 imagini sunt modele posibile, iar ultimile 4...instructiuni de utilizare...)
Aime, diseara ajung la voi calendarele cu Vladut
poze
aime spune:
Herra, imi pare rau , de cand am facut noi...s-a mai schimbat...
Dana, multumesc frumos frumos!!!
aime si Vladimir, 1an+
herra spune:
quote:
Originally posted by aime
Herra, imi pare rau , de cand am facut noi...s-a mai schimbat...
pai asa-mi trebuie daca mi-a fost greu sa ma ocup anul trecut!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
herra spune:
PS: am vazut pozele cu Vladutul tau, aime!
ce fain e pianul ala - de unde il aveti?
si tricicleta mi-a placut, si fotografiile cu "casuta" lui, si...de fapt mi-au placut toate!
dar un pian i-as lua si eu; nu va mai spun ca eu, in copilarie, am facut pian si nu am putut continua pentru ca nu au gasit ai mei, pe atunci, de unde sa-mi ia pianina.
de curand mi-am anuntat sotul ca trebuie sa-mi cultiv un hobby, pentru bunastarea mea sufleteasca, asa ca...imi trebuie o pianina!
oare cat costa??
carmenp spune:
bun venit, oana, stii tu, niciodata nu e prea tirziu...
fetili, se mai depune vreo declaratie lunara pe undeva ca sa putem primi banii?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
l_carmen2003 spune:
Salut, printre lacrimi de raceala si cateva frisoane...
Incerc sa gasesc ceva pe net si apoi ma duc la culcare... sper, ca ieri nu mi-a iesit.
- Nora felicitari si petrecere frumoasa! Si sanatate voua si puiutilor
- Oana, bine ai venit si te asteptam pe aici mai des. Super dragalas baietel sa va traiasca!
Am niste nervi... inafara de Capital nu prea cumpar ziarele doar le rasfoiesc uneori pe internet. Mi-am facut abonament - al nu stiu catelea an... si nu il primesc. Am dat 4 telefoane si mi-au venit primele 5 numere dupa care pauza. Dar au venit incomplete... Deja astia nu mai raspund la telefon... ma seaca. Vreau sa renunt la abonament si sa imi cumpar singura revista insa... cum? Sunt niste enervanti, pur si simplu spuneau ca vor rezolva insa nu fac nimic... Ce e de facut?
Pa. Ma duc sa beau un ceai si sa fac nani. Cu Alex.
GabrielaG spune:
Mai, dar ce activitate febrila pe aici zilele astea...ori stau eu mai mult pe acasa.
Oana, bine ai venit printre noi si sa-ti creasca BB mare.
Dana 36 sa stii ca am cautat si eu neghinita in WK-end , dar online desigur si am gsit o chestie de site-uri interesante, dar pe Neghinita nu. Am vrut sa intru si eu pe adrese pe care le-ai dat, dar imi cere parola...
Pupici ci lipici,
Gabriela si baietii