Cu dragoste,din Iasi ...23
Raspunsuri - Pagina 14
Danna_36 spune:
Gabriela, am editat si am setat albumul pe "public". Multam frumos de atentionare, acum poti intra sa vezi martisoarele si felicitarile. Am pus-o acolo si pe cele cu voi si deasemenea pe cea cu Vladutul lui Aime, daca va deranjeaza ziceti, sa le scot...
Daca mai ai nevoie de "Neghinita", spune si ti-o trimit pe mail sub forma de fotografii care insa se pot mari si lista. Se vede multumitor.
aime spune:
Herra, multumim ptr aprecieri . Eu astept de ceva vreme sa-i vad tizul, pe Vlad al tau
Pianul a fost al meu, il am de la 4 ani si uite ca acu el e micul pianist , tricicleta i-a adus-o mosul, pe langa multe alte chestii "interesante 5 minute", iar casuta (acum am renovat-o, am invelit-o in hartie cu ursuleti si e tare mandru ) i-a facut-o tati si chiar petrece ceva timp acolo, se joaca, are o pernuta, pe care se reazema si se uita la desene...
O pianina, din cate stiam, costa in jur de 15-20 mil...scum hobby, da placut
amironeanu spune:
Cristina (herra), Danna are dreptate, pentru alocatie pe card trebuie mers la Directia de munca, la gara. Cum stai in piata de la gara, cu fata la gara, pe partea dreapta, scrie mare pe bloc - Directia de munca ... Sigur acolo se merge, eu am fost in ianuarie, cand am schimbat contul (de la BCR la ING). Au cam comentat tipele pentru ca la BCR faceau cu ajutorul unui program, dar pentru celelalte banci trebuie sa faca ordine de plata de mana. Inca nu am verificat daca in februarie a intrat alocatia pe contul de la ING sau tot pe BCR.
Nora, casa de piatra! Sa va iubiti in continuare ca in prima zi!
Danna, am inteles ca stai in Tatarasi? Si eu tot in tatarasi stau si poate reusim sa ne intalnim pentru niste calendare si martisoare pentru ca vreau si eu.
La sedinta foto ne inscriem si noi, macar ca sa ne intalnim cu alti pitici.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
herra spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Cristina (herra), Danna are dreptate, pentru alocatie pe card trebuie mers la Directia de munca, la gara. Cum stai in piata de la gara, cu fata la gara, pe partea dreapta, scrie mare pe bloc - Directia de munca ...
multumesc mult!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Darria spune:
Oana, bine ai venit.
Nora: LA MULTI ANI! cat mai multe bucurii in familie si ani fericiti impreuna
Aime: de unde ai luat patutul? L-ai facut pe comanda sau l-ai cumparat gata facut. Si eu vreau tot cu protectie pe lateral dar nu am vazut in oras.
O saptamana placuta tuturor
aime spune:
quote:
Originally posted by Darria
Aime: de unde ai luat patutul? L-ai facut pe comanda sau l-ai cumparat gata facut. Si eu vreau tot cu protectie pe lateral dar nu am vazut in oras.
L-am cumparat de sus de la Moldova (in 2004), unde era mobila, are saltea relaxa si sertare jos, este f practic laterala peste grilajele alea le-am facut eu, cand a mai crescut, pe al 8-9 luni...da iti poti da de comanda, iti dau dimensiuni daca vrei.
GabrielaG spune:
Fetelor ia aruncati un ochi pe site...ca am pus martisoare deosebite.
Cred ca maine o sa incep sa fac lista de "modele si manechine"...dar trebuie sa vedem cine ne ajuta cu un aparat foto digital. Sa ne rugam pentru Carmen si Alex sa se faca sanatosi cat mai grabnic.
V-ar conveni un WK-end? Ca sa nu fie copiii la scoala?
Pupici mamici de manechine,
Gabriela si baietii
Darria spune:
Multumesc frumos Aime
Credeam ca l-ai cumparat cu tot cu lateralele. La dimensiuni ma descurc. Tot cu sertarele il vreau si eu, ca e practic. Daca nu o sa gasesc cum vreau in oras o sa-l fac undeva, sa-i imbrac lateralele ca la o canapea.
l_carmen2003 spune:
Multumim Gabriela...
Aparat foto digital va dam noi daca vreti unul obisnuit sony-6x zoom si mai am unul semiprofesional dar nu stiu sa umblu cu el. Dar ne descurcam... Si asta indiferent daca particpam sau nu. Noua ne convine orice zi numai sa ne facem bine... caci nu vrem sa facem inscrieri in clubul de raciti si printre voi. Ca mai nou si tati s-a inscris in club.
Mie imi plac martisoarele.
aime spune:
Danna am primit calendarele si mii de multumiri mesagerului.
Fetelor, sunt S U P E R, eu nu ma mai satur sa ma uit la ele. De fapt tot ce face Dana e f frumos. Poze clare, hartie lux....mey, pe langa al tau talent si PC tau merita felicitat nu numai
Multumim frumos!