Cu dragoste,din Iasi ...23
Raspunsuri - Pagina 12
GabrielaG spune:
Adda, aripile sunt cu pufusor din acela pe margine, ca puful de lebada. Se numeste marabout, iar materialul propriuzis e cava elastic, ca si materialul de ciorap si au si sclipici pe el. Ceva mai micute sunt niste aripioare albastre. Ele se prind ca un ghiozdanel cu elastic...Cele micute sunt la 10 lei. Si mai sunt roz, albe si multicolore dar mai marisoare. Dar cred ca daca vii pana aici e cel mai bine.
mersi mult fetele pt amabilitatea de a fi modele.
Pupici,
gabriela si baietii
adda spune:
Merci, Gabriela.
Probabil ca alea mai micute arata cam asa, nu?
https://www.bonata-servicii.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=2_14&products_id=113&zenid=81b84107780bcedb4c8c7c896588f025
Imi plac mai mult primele de care am pomenit. Am vazut la tv, la fetita lui Cabral , niste aripioare de ingeras/fluturas si mi-ar fi placut sa-i cumpar surioarei viitorului nostru finut care acusi implineste 2 ani si care chiar are figura de ingeras (blonda, creatza si cu ochi albastri) :)
Hmmm ... pacat ca aripile care-mi plac sunt maricele. Ma mai gandesc (,) ce-o sa fac. Merci ca mi-ai raspuns asa repede.
aime spune:
Buna seara!
Si noi ne-am inscrie la "galele" ptr poze cu pitici, da' suntem mici (desi am vazut ca mai e si Nora cu pitic mic de 1 an) si nu stiu daca stam linistiti....mai e si programul de somn si papa...mi-ar face placere sa va cunosc, cu ocazia asta
aime si Vladimir, 1an+
GabrielaG spune:
Nu adda, da-mi un mail ca sa-ti trimit pagina. Alea sunt din pvc si in nici un caz pt bb asa mici. Chiar sunt dragute cele albastre. Poate resusec sa pun pe site.
Fetelor, ce ziceti de saptamana viitoare pt sedinta foto? Vor fi si hainute pt BB mici si mari..si eu zic ca va fi o intalnire reusita.Trebuie sa asigur lumina buna...am deja cumparate becuri de 200 W. Stiti cumva cum va fi vremea?
Hai ca fug sa culc puii.
Mai vb maine.
Pupici,
Gabriela si baietii
Nora__ spune:
Dana...tocmai BitDefenderul e de vina ...ingreuneaza sistemul foarte mult,plus,mai inhiba si unele programe.Eu as zice sa-l schimbi.Noi avem firewall de la Sygate si antivirus de la Symantec.Mai avem un Cleaner si un Spybot.Cica Panda a scos o versiune buna cu antivirus si firewall ca lumea,dar tot asa...ingreuneaza sistemul.BitDefender e mai mult pt retele.Fa experienta urmatoare:scoate cablul de net din calc,sa nu ai surprize si scoate Bit-ul...si vezi cum merge calcul.Apoi il pui la loc sau pui altul si de abia apoi pui cablul de net.
Nora
Comorile Norei
GabrielaG spune:
Nora, CASA DE PIATRA, SANATATE MULTA, O FAMILIE FERICITA SI PETRECERE FUMOASA LA ANIVERSAREA NUNTII DE CIRES!
Si tuturor fetelor le doresc o zi Valentine superba, sa va simtiti si sa fiti iubite!
Pupici cu lipici,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Nora,lasa bitdefenderul..
Dai de baut ?Parca astazi va "sarbautoriti"nu,sau ma inseala memoria?
SA FITI FERICITI,SA VA IUBITI SI SA AVETI PARTE DE O VIATA MINUNATA IMPREUNA !
PETRECERE FRUMOASA !
Danna_36 spune:
Nora, multam iarasai de sfaturi.Deja am actionat, aseara, ca nu se mai putea. Am scos BitDefenderul si am bagat iar Kasperski, ca antivirus. Firewallul si anti-spy-ul le-am pastrat cele pe care le aveam, acum sa vad cum se comporta. Am incercat si Panda de care zici, dar nu se putea lucra cu el, ca ingreuna sistemul e putin spus, nu lasa sa treaca nimic...
In alta ordine de idei: CASA DE PIATRA! si sa va tina Dumnezeu sanatosi si indragostiti pana la adanci batraneti
petrecere frumoasa diseara, te asteptam cu vesti!
aime spune:
O zi frumoasa tuturor si CASA DE PIATRA Norei!
Si o rugaminte Cristinei (palmyrah): stiu ca esti fan briose, ai o reteta pe care o faci si ...poti sa mi-o impartasesti