Cu dragoste,din Iasi ...23

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna dimineata fetele,
Eu tot am probleme cu calculatorul de vreo saptamana; initial am banuit reteaua (furnizorul de internet), acum nu mai stiu ce sa cred, am observat ca nu-i musai sa fiu pe net ca sa mearga aiurea sau deloc...
Sper sa scap repede de asta, ca am de lucru la martisoare si felicitari si fara dl.PC nu pot face nici o miscare...

Gabriela, mi se pare o idee draguta sedinta foto. O facem la tine la firma? Poate o transformam in cuconiada, sau ma rog, un fel de...
Conteaza pe mine, cu ambele mele frumuseti, domnitele Magda si Ruxandra...

Mergi la inceput

Adda, magazine cu lucruri pt copii sunt si pe Cuza Voda, in preajma maternitatii, mai e unul langa Spitalul de copii din Tatarasi(Euro Gam?) si inca unul pe esplanada Tatarasi, tot al aceleiasi firme. Acum, cat sunt de scumpe nu stiu, in raport cu Hala sau Mallul...
Pe vremuri era un magazin dragut si nu foarte scump in Alexandru, poate stiu fetele care locuiesc in zona sau mai trec pe acolo...
Si in spatele Halei, era un artizanat parca si langa el, ori in el, un magazin cu lucruri de bebei.
Si in bazar in "aripa" stanga, cum intri dinspre linia de tranvai, erau niste tonete cu asa ceva, dar nu broderii, lucrusoare mai simple, lantalonasi, caciulite, camasute, costumase, etc...
Sper sa gasesti ceea ce cauti, bafta la cautat...

E posibil sa fie si in Metro. Ce stiu sigur, e ca in Bucuresti, in Carrefour, Cora si altele la fel, sunt pachete gata facute cu seturi pt botez, mai ieftine sau mai scumpe, dar bune ca pret. De asta zic, poate or fi si in Metro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Da, Danna, ideea nu e rea deloc. Chiar ar fi super...
Adda, hainute pt copii de calitate sunt la Teba industries. a doua stati de tramvai din podul ros, e in incinta fabricii. mai stiu de magazinul Dino din Pacurari, acum nu stiu preturi...si depinde si de varsta copilului, dar eu i-am luat lui matei de acolo si erau chiar ieftine.
pupici si o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

carmen, sanatate tie si lui alex. despre ce dr vorbesti, dr.iordache?

Carmen,Ilinca&Ionut

da, ca doctorita noastra de familie e o dulce dar are cursuri si desi vine oricand o chem tot la dr. iordache ajung pana la urma... asa ca apelez direct la dumnealui.

Puisorul meu e ok iar eu fac febra in continuare. bine, nici nu am stat in casa... ieri finutul cel mai nou a implint 6 luni si am fost cu parintii pana la caraffa, iar cand am iesit m-a luat pe sus vantul... bine ca asta mic al meu e bine pt ca noi ne revenim mai usor.
ce voiam sa va spun... cum e copilul mucos, fiind mic folosim pompita de desfundat nasucul, nu? ei bine, voi ati incercat-o vreodat ap evoi? stiti de ce nu le place de fel? ei bine, incercati-o si o sa va lamuriti! nu-s ei alintati e nashpa de tot. simti ca ajunge pana in sinus si parca iti infunda si urechile si capul. Si asta cea manuala simpla... aia din reclama cu batistuta- pompita cu aspirator cred ca scoate si creierasii copilului... Brr...
Gabriela si noi venim la sedinta foto. avem si aparat semiprofesional practika digital daca vrei. nu stim prea bine sa il folosim insa ne descurcam. sa ne facem bine si oferim copil manechin.

cu durere in gat, Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen, bine ca ne-ai dat o veste...si multa sanatate.
Eu inca sunt acasa cu puiutul matei si intre un bors si un pilaf, mai spal rufe si va mai urmaresc.
La 13 plec la serviciu. fetelor care aveti copii la gradi si fac vreun carnaval de Valentine, veniti la mine sa va dau costume. Pot fi si inchiriate.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Multumesc pentru raspunsuri

Gabriela, am niste intrebari despre un produs de pe situl tau. Uite, asta:

https://www.bonata-servicii.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=2_14&products_id=110

Aripile astea de ingeras sunt potrivite (ca marime) si pentru o fetita de 2 ani?! Si ... stii cumva din ce material sunt facute? In pretul de pe site e inclus si TVA-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG
Ralnied, multumim de informatii. As vrea mult sa merg la Tudor gheorghe. Am mai luat acum doi ani bilete si nu s-a mai tinut concertul.

da, si eu mi-am luat atunci bilete, aveam chiar in primul rand!

si eram , il luam si pe Vlad cu mine, nu trebuia sa duc munca de lamurire cu sotul...tineti-mi pumnii!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dana...poate ai virusi in calc....fa o devirusare,dar cu vreo 3 programe diferite,sa gasesti toate tipurile de virus.Eventual si un anti-spyware...aia se cam baga in registri.Si fa curatenie si la cookies...mai intra si acolo.Poti sa ii dai si o defragmentare,poate merge mai bine.Bafta!
Cum te-ai descurcat cu "Neghinita"?Am tot cautat pe net toata seara si la carti online,dar n-am dat de ea.

Gabriela...facem si poze,dar poate se mai incalzeste un pic...sa nu umblam prin frig cu ei,mai ales ca unii sunt bolnaviori.Deci ai costume si pt cei mai mititei de 1 an si ceva?

Sanatate la toti frumosii vostri!

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

carmen, la dr iordache am apelat si eu de cinci ani incoace, numa` ca din cauza faptului ca ionut racea foarte des, in noiembrie am dat-o pe homeopatice. sanatate multa!
gabrielo, nu stiu daca inchiriai si pina acum costume da` ideea mi se pare foarte buna. trece-ma si pe mine pe lista cu sedinta foto.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Nora, mersi pt sugestii. Asa cum ziceam sotul meu i-a facut de toate lu' dom'PC, a mai ramas doar sa il arunce pe geam. O sa-i zic sa mai deviruseze si cu altceva, poate mai sunt alte tipuri de virusi, care au scapat de BitDefender si Kasperski. Apropo, voi ce antivirusi folositi?

De "Neghinita" am dat pana la urma la cineva, dar pt ca era deja tarziu si nu mai era timp de dus si luat cartea, l-am primit sub forma de fotografii pe care apoi le-am marit si printat. Ce nu fac parintii pt odraslele si lor...

In legatura cu jjjjjjjjjjjjmff aa

Editez: Ce vedeti mai sus e opera Ruxandrei. A "scris" si a si trimis mesajul cat am fost eu la ...baie...Dar ce Dumnezeu a facut de mi-a aparut mesajul fara semnatura( si cel dinainte de editare)???

PS. Voiam sa scriu in legatura cu martisoarele, dar scriu mai tarziu, acum trage de mine ca vrea la nani...

Mergi la inceput