Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
aditzu spune:
Buna Fetele,
Lya - ne bucuram ca avem vesti de la tine, pupici lu' Ruth si la burtica.
cgaby - felicitari pentru Stef - vedeta de mic , e in familie ![]()
Cornelia - desenele Mariei sunt super , iar Stefan un scump.
Andra - bine ca ai scapat de kilarii aia.
Irina se simte mult mai bine, n-a mai facut febra de loc si nici altceva nu mai are, mai astept o saptamana si ii fac vaccinul sa vezi jale atunci.
Pa Adi
cgaby spune:
lya - bine ca e sanatoasa...asta e cel mai important, nu? pupici pentru ruth...
aditzu - pupici pentru irina...
![]()
andra - bine ai (re)venit la serviciu....![]()
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anamaria spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Anamaria, cred ca il doare cu adevarat. Baietelul unor prieteni nu a vrut sa mearga singur doua zile dupa vaccin... Poate pe voi va tine mai putin!
situatia a decurs asa: luni seara a facut vaccinul - a plans la intepatura, dupa care a mers normal si s-a jucat; noaptea s-a trezit pt pipi si atunci deja incepuse sa-l doara: "piciorul meu, piciorul meu..." a devenit refrenul preferat, a trebuit sa-l iau in brate din pat, sa-l pun pe olitza... am zis ca e doar din cauza ca era somnoros. a doua zi dimineata, cand a venit mamaie sa-l duca la cresa, schiopata groaznic! asa ca mamaie n-a avut taria sufleteasca sa-l duca la cresa, bietul baiat!!!
asa ca incepand de marti, au stat amandoi la socrella, unde au lucrat din greu la procesul de innebunire pana la absolut al soacrei si al cumnatei mele!

si macar daca aveam vreo socrosenie de-aia ca prin legende, nu mi-ar fi parut rau! da biata femeie nu are nici o vina... decat ca l-a facut pe fiu-sau, care la randul lui... 
asadar, marti cupilu meu nu a mers deloc, decat dus in brate. mirecuri si joi a inceput sa mearga dar arata asa, ca un mos cu semipareza (cel putin

azi, in sfarsit, se pare ca i-a trecut, merge normal.
in fine, una peste alta, in afara de muuuult rasfata, cred ca l-a durut destul de putin, ca orice injectie... nu a avut febra sau alte efecte secundare.
acum ne pregatim sa-i recuperam acasa, dupa o saptamana de huzur in care ne-am plictisit si ne-am invartit unul dupa altul prin casa goala...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
Cornelia spune:
Buna!
Multumim pt. laude. Pupiic tuturor.
Toata lumea imi spune in ultimul timp, ca Stefan seamana cu Maria, deci cu mine ![]()
Doinna, ce copii scumpi!
Dana, la serviciu e mai rau decat mi-am imaginat
, dar ce sa fac, a fost alegerea mea, in final.
Crisa, bine ca mai auzim si despre voi.
Romana, nu imi vine sa cred cum a trecut timpul si Stefan se apropie de un an!
Gaby, pupici micii vedete!
Madic, felicitari pt. matemeticiana
!
Pufulet, la noi parca e invers: cu cat creste Stefan, e mai greu. Adica eu stau mai bine cu nervii
, dar nu ma timp de nimic.
Andra, reacomodare rapida!
Lya, pupici burticii si lui Ruth, sa nu o mai doara piciorusul!
Aditzu, bine ca s-a insanatosit Irina!
Azi am facut si noi vaccinul, dar i-am facut Infanrix-ul, ca mi-a zis ca i-l pot face dupa cel gratuit. Maria a plans la intepatura (i-a facut in manuta!), dar mai mult ca a indraznit sa o intepe cineva. Zic asta, pt. ca dupa ce a scos acul a tacut, a facut o pauza, a intrebat: de ce m-a intepat? si s-a pus pe plans
. Imi zice ca nu o doare nimic si sper s anu avem nici zilele urmatoare vreo reactie.
Cat timp va scriam voua, Stefan a inceput sa mearga in patru labe!!! Face cativa "pasi", cade in nas si o ia de la capat
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Anamaria
! Pupici suferindului!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Lya spune:
Mersi de urari!
Noi chiar ne bucuram ca e fetita,nu doar ca e sanatoasa!
Rut a reactionat pana la urma bine de la vaccin!Seara a fost mai rau si in urmatoarea zi a schiopatat doar,mai zicea cateodata c-o doare ,sau ca n-o mai doare deloc,apoi in urmatoarea zi a fost si mai bine.
Anamaria
suferindului(sufera ca un barbat,nu?)
Cornelia
Mariei,felicitari pt desene,a mea nu le are cu astea,in schimb e cu sportul,ii place engleza,poeziiile,cantecele,are o memorie super buna si e f ambitioasa sa invete,ea ma provoaca sa-i spun cum se spune in egheza(engleza) la gura,hipopotam........La desene,puzzle mai avem de invatat.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">20 sapt
si
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
cgaby spune:
neatza! a inceput o noua saptamana...
am fost si eu ieri cu stefan la tandarica, dar n-am fost prea inspirati ca am stat pe randul 13 si am stat mai mult in picioare...ca poata vedea ceva!
plus ca a fost cu actori, nu cu papusi...si nu a fost prea incantat si dupa 1/2 de ora mi-a cerut sa plecam....as ca, data viitoare voi stii cum sa procedez...
pupici si o saptamana buna!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
amik spune:
ne-am recuperat si noi cupilul, dupa 3 saptamani de stat la bunici - cu pauze de we.
ieri am fost la circ.eram si eu si razvan atat de incantati,cred ca n-am mai mers la circ de 20 de ani![]()
![]()
![]()
spectacolul a fost frumos,il vezi cu alti ochi cand esti mare...am apreciat altfel si dresurile, si acrobatiile.faza tare cu faimosii tigrii albi:dresoarea ii alinia pe 3, cand sa vina si al patrulea in formatie, pleca al doilea,venea si al doilea, pleca primul, etc.iar cand dresoarea l-a certat pe unul dintre ei, care statea pe scaunelul lui, a inceput sa raga si sa dea cu laba spre tipa.mi-a cam stat sufletul!tigrul cu pricina a fost scos din scena!
mi-a mai placut numarul cu catelusi, sareau cu parasuta de undeva imediat de sub cupola!catelusi de rase mici, haiosi foc!
alexandra a fost atat de nerabdatoare sa o luam si sa mergem la circa, incat ieri la pranz nu a fost chip sa doarma.era avioane!a rezistat totusi foarte bine la spectacol (de la ora 18.30 la 9 )
deci, incepand de azi, ne reluam programul nostru obisnuit.acum ne pregatim sa iesim afara!maine avem program de shopping pentru copil si de-abia astept!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pojogam spune:
Naeta!
Am sa incep cu vestile bune si sa va spunc a sunt bucuroasa apropae de fericita:
am avut 2 interv. sapt trecuta la doua divizii a aceleiasi unitati. Am luat ambele interviuri; problema e ca acum sunt ca magarul lui buridan "fan...paie" si nu stiu ce sa fac. Unul e intr-un departament unde sunt dezv. de programe si am inteles ca sunt crema cremelor acolo si acum incep sa ma mir ca am luat acel interviu! iar dincoace ... naspa! e la sotul meu si nu sunt dispusa sa accept fiindca sigur vor aparea gurite clevetitoare pe la spate! So ... sunt derurtata si nu stiu daca voi face fata provocarii...
Am fost si la bacau si flaviu m-a intampinat in gara certandu-ma ca am trecut calea ferata nu pe unde trebuie "tece UUU sina! mami teci pe a(l)ta pa(r)te!" M-a sarutat toata si apoi mi-a pupat mainile de mi-au dat lacrimele! Off Doamne ... nici nu stiti cat e de greu sa nu ii ai langa tine! Parca e mai rau fara rau...
Suntem incantati ca in sfarsit face propozitii logice si vorbeste mereu chiar cu tendinta de a repete ce spui.... lucru care la el nu era! s-a schimbat mult in doua sapt. de cand nu ne-am vazut!
E cam subtirel dar are aceleasi falcute si aceeasi dorinta de a face strengarii, si de a ma ajuta la treaba! are un spirit de observatie deosebit: a vazut ca m-am vopsit si ca m-am tuns. Si mi-a spus ca vrea sa am parul mare mare.... cred ca ii plac fetele cu plete!![]()
oricum e prea scurt timpul cand stau acasa! nici nu stiu ce sa fac mai intai... mi-a spus ca nu vrea la bucuresti ci ca sta acasa si sa satu cu el acasa sa mearga doar tatai la servici; cand i-am spus ca daca nu merge la serv nu avem bani.. a stat pe ganduri si apoi s-a dus la icoana si a spus "doamne doamne ale bani!" si a intins mana la geam inspre biserica(eu stau langa o biserica) si a spus "hai! dai bani!" m-a amuzat intr-un fel!
cam asta e starea mea de dor si deruta.. de dorinta de a ma aseza o data!
va pup!
madishor spune:
Boo!
Ce faceti doamnelor de nu mai scoateti o vorbulita?
Hai sa salvez situatia si sa readuc subiectul in prima pagina.
Discutie intre Ana si Matei pe marginea unor cutii de iaurt cu fructe:
Matei: E bun, Ana?
Ana: Da
Matei: Dar nu e delicios?
Ana: Nu
Matei (ganditor): Mda, e bun, dar nu e delicios.
Buni de reclama, nu?
The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat