Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
romana spune:
Buna mamici.
Noi sintem bine, cam "nebuni", mai ales seara. Seara e un adevarat circ in casa. Peste zi mai dorm cu rindul, mai ies afara, iar seara sint tare nazdravani.
Bibi: Eu am facutr toate ecografiile de morfologie la dr. Herghelegiu si am fost multumita. Il gasesti la Medsana din Cotroceni si la Sanador pe bld. Decebal linga Springtime. E adevarat ca trebuie sa te programezi din tim, cam cu doua luni inainte. La sarcina cu Maria am facut eco 4D si am poze cu ea si arata ca un schelet de la Auschwitz. Am vazut si miscarile ei in timp real.
Cornelia: Cite un pupic Mariei si lui Stefan. Asa-i ca trece repede timpul? La al doilea copil trece si mai repede. La al treilea... nici nu stiu cind a facut Maria patru luni si jumatate. Are deja 7,300 kg. Am inceput sa-i dau suc de morcov cu lingurita si-l accepta foarte bine. Chiar daca alaptez si am lapte destul la sin am hotarit sa o invat de pe acum cu lingurita si cu alte gusturi ca sa nu am surprize cu diversificarea , adica cu supa de legume.
Eu nu mai am nostaligia perioadei cind eram insarcinata deoarece mi-a fost cam greu sa ma misc si sa alerg dupa doi nazdravani. Ma uit insa la Maria cum creste si parca-mi pare rau ca trece de perioada de bebe mititel. La virsta asta sint atit de cuminti si de dragalsi. Nu fac nazbitii , nu vorbesc urit si mai ales nu te contrazic.
Si eu le-am cumparat doua tablite magnetice de mos Nicolae, dar nu a mai ramas nimic din ele. Alin are marele talent de a strica totul. Sper sa mai ramina ceva si din casa noastra deoarece si peretii sint desenati si zgiriati de la rotile masinutelor.
Le doresc sanatate copilasilor bolnaviori.
Un pupic dulce pe burticile mai mari sau mai mici.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
madic spune:
Buna fetelor,
Eu am cam ajuns la capatul puterilor (cu munca), sint in faza in care sefu' imi da mailuri cu mesajul "vezi tu (adica eu
), ca m-au terminat" si eu ii raspund "si pe mine". Noroc ca are simtul umorului si stie cat trag, altfel mi-e ca mi-o cam luam.
Altfel, Mariuca e bine, a uitat de mult de vaccin si ma uimeste si pe mine cate stie. Ultima cucerire sint formele geometrice. Stia mai demult cercul, triunghiul si patratul, dar acum i-am luat un joc cu forme si culori (Andra mi-a vandut pontul - mersi, Andra
) si a invatat si rombul, dreptunghiul si hexagonul, ceea ce chiar a dat-o pe spate pe buni, fosta profa de matematica. Adevarul e ca eu cred ca ea asociaza forma (hexagon) cu culoarea (albastru), asa ca nu sint convinsa ca daca-i arat alt hexagon o sa mai stie
, desi la triunghi n-am avut probleme.
S-a facut o smechera, ieri avea un creion din ala cerat, caruia i-a desfacut hartia de pe el, apoi l-a rupt si, ca sa nu vedem noi, a bagat hartia intr-un papucel de-al ei, iar bucatile de creion sub pat, apoi a venit senina si ne-a cerut un cleion fumos.
Cat despre desene, sintem tare departe de Mariuta Corneliei, a mea mai mult mazgaleste si a inceput doar sa faca niste desene mai sugestive (gen mama, tata) - dar trebuie privite cu multa ingaduinta.
Va las ca mai am de terminat cate ceva pe aici, inainte de plecare.
V-am pupat.
Madi si Mariuca
cgaby spune:
stefan a aparut si la 7 la stiri...nu la crime...cum poate credeati!
ci la bune maniere...
a ajuns vedeta, ce sa mai! ii calca pe urme unchiului...
pupici tuturor si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Doinna spune:
Buna fetelor.
Ma bucur ca sunteti bine si mai apucati sa scrieti cite ceva despre puii vostri ca tare placut este ca citesti chiar daca si asa pe fuga.Noi suntem bine am pus citeva poze cu noi.
Pupici si sanatate.
http://community.webshots.com/user/doinna101
cgaby spune:
doinna - ne bucuram ca avem vesti de la tine! iubaret alex!
pupici la pitici!
o zi buna!
romana spune:
Aa vazut si eu stirea de la ora 19 cu copii de la gradi si m-am gindit la tine. Ma gindeam ca daca nu vezi stirile sa te anunt cumva sa te uiti in reluare noaptea , eventual sa inregistrezi tu sau altcineva faza cu copiii. Care era Stefan? Cel micut si blondut?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
cgaby spune:
romana - da...am vazut...era cel mic, singurul pe care l-au filmat de la grupa mica...tinea cadoul si se tot flendura pe acolo....![]()
pupici la mamici si pitici.
pufulet spune:
Cornelia-Maria ta e geniala.Mara nu stie decat sa mazgaleasca.
Doina-ai copii frumosi si mie mi se pare ca seamana unul cu celalalt.Cum te mai descurci cu amandoi?
La noi s-au mai simplificat lucrurile ca Sofia s-a cumintit f. mult-cand e treaza e suficient sa fie Mara in preajma ca e vesela iar daca incepe sa se maraie o pun imediat in patutul ei si in 5-10 min adoarme singurica jucandu-se cu zdanganelele legate la patutul ei.Primele 2-3 luni au fost mai grele pt ca Sofia era setata pe una din cele 3 stari:somn, mancare sau plans.Nu stia sa stea treaza fara sa planga.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai ca m-am instalat si eu la vechiul-noul serviciu, asa ca ma pun pe scris ca in vremurile bune.
Deocamdata insa pe scurt:
Cornelia - tari desenele Mariei, sa stii ca nu de la tablita e talentul, ca avem si noi produsul, dar ... degeaba... Iar Stefan mi se pare ca seamana fr. bine cu tine, si aduce si cu Maria in unele poze. Ce sa mai: a crescut mare flacaul, miine-poimiine ii trimitem in armata ![]()
Crisa - speram ca data viitoare esti prin tara cind ne vedem cu remorcile, pupici!
Cam atit, ca am citit deocamdata pe diagonala, revin, ca acum am timp sa mai respir si eu.
pup u,
Andra
Lya spune:

Revenim si noi cu stiri mai bune si mai putin bune.
Cele bune sunt ca bebe din burtica e fetita ,sarcina merge f bine,burtica creste,fetita e miscareata si nu mai pot de dragul ei cand o simt cum misca.Rut e f incantata c-o sa aiba o surioara si noi parintii la fel.
Cele mai putin bune sunt c-am facut si noi vaccinul ieri si-o cam doare piciorul![]()
,mi-a facut si febra si acum de aia sunt pe forum la ora asta ca nu prea pot sa dorm din cauza ca trebuie s-o pazesc cu sa nu faca febra prea mare.
va 
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya
20+ cu
si
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty