Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
cgaby spune:
dana- eu i-am facut lui stefan DTCoq...si nu am avut probleme..decat ca a zis ca-l doare piciorul a 2-a zi...acum nu stiu daca intradevar il durea sau facea pe intresantul sa-l pup si sa-l iau in brate!![]()
pupici si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
aditzu spune:
Buna Fetele,
Imi pare rau ca n-am ajuns duminica, dar Irina este bolnavioara. A inceput vineri seara cu febra , iar sambata si duminica a fost un cosmar, n-a mancat nimic si a baut un strop de apa cu mari chinuri. Orice intra in stomacel ii dadea crampe si apoi varsa si binenteles febra de rigoare de 39 de grade.
Duminica dimineata cel putin am facut bagajul sa mergem la spital ca avea crame de se tavalea pe jos dupa ce lua o inghititura de apa.
Sa vedeti tratament - mi-a zis doctorra sa-i dau Coca-Cola ca cica calmeaza stomacul si deshide nu's ce valva - pilor.
Asa ca duminica ne-am umflat de Coca-Cola in speranta ca vrea si copilul, care binenteles ca nici nu s-a atins, in schimb a reusit sa bea putina apa si s-a mai destins stomacelul , asa ca am scapat de spital.
Ieri a venit doctorita si am constatat ca are amigdalele cu puroi si din cauza asta nu putea sa inghita si o durea si burtica. Habar n-am de unde a luat ca nu ne-am intalnit cu nimeni si nici noi n-am fost bolnavi iar ce are ea nu e de la frig pe afara ci contact cu cineva infectat. Oricum acum e mai bine - mananca. bea apa, nu mai face febra asa de mare.
Bona mea - 5 mil , 8 - 18 , calcat toate rufele, gatit copil , spalat lucruri copil care nu pot sa le bag la masina si facut curat in casa vinerea cand vine soacra-mea sa stea cu Irina.
Pa , Adi
cgaby spune:
offf.. multa sanatate irinei!
de tratament cu coca cola nu am mai auzit!
...
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by cgaby
dana- eu i-am facut lui stefan DTCoq...si nu am avut probleme..decat ca a zis ca-l doare piciorul a 2-a zi...acum nu stiu daca intradevar il durea sau facea pe intresantul sa-l pup si sa-l iau in brate!
Gaby - pai cam de acest efect secundar s-a plans toata lumea
Aditzu - multa sanatate Irinei!
Vad ca voi la aceiasi bani dati bonei aveti parte de mai multe servicii
bibi spune:
Multumesc pentru informatii. Abia acum m-am lamurit ce-i cu vaccinul asta. Oricum mai devreme de saptamana viitoare nu ajung cu David la doctor asa ca mai am timp sa ma gandesc daca-l fac pe cel gratuit sau nu.
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
anamaria spune:
salutare fetelor! 
pe tudoru' mamii il doare picioru!!
[i]"uite, mami, mi-a iesit aicea o buba rosie, vezi?!"[/i]
cumva a uitat de vaccin, adica daca il intreb de unde a aparut buba aia nu stie... dar il doare piciorusul!
asa ca azi a stat (si el) acasa cu mamaie; bogdan oricum e acasa, ca saptamana asta e vacanta. a stat mai mult in pat, plin de suferintza si de rasfatz... merge numai in brate sau pus cu piciorusele pe picioarele cuiva.
cred ca e si rasfatat, dar totusi trebuie sa-i acord prezumptia de nevinovatie si sa cred ca totusi il doare...![]()
va tin la curent ce face si maine.
la noi a nins si sper sa nu fie prea cald pana in weekend, ca sa mergem la partie la sanius.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
Cornelia spune:
Buna!
Pup toti vaccinatii! Noi am chiulit si sapt. trecuta, dar avem programare vineri. Mariei i-am facut schema gratuita si imi e tare frica de reactii.
Dana, sa nu crezi ca Maria face cine stie ce capodopere. Incercati cu o tablita magnetica. Se "scrie" mult mai usor pe ea. Desenele "reusite" le face pe tablita.
Am pus aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=8114&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos cateva "lucrari", pe care le-am putut imortaliza, ca artista
e perfectionista, nu e multumita si le sterge imediat.
Am si poze recente cu copii. Uitati-l aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/detail?.dir=/c4c1&.dnm=c783scd.jpg&.src=ph pe Stefan cum o ia pe urmele surioarei. Sper sa ia amandoi note mari
la geometrie.
Un pupic special burticilor! Cat de mult m-am chinuit cu sarcina cu Stefan, acum sunt tare nostalgica.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Kehleyr spune:
Anamaria, cred ca il doare cu adevarat. Baietelul unor prieteni nu a vrut sa mearga singur doua zile dupa vaccin... Poate pe voi va tine mai putin!
Cornelia, tot tablita magnetica avem, dar crede-ma, nu sunt sanse sa obtinem nici macar un cerc sau un patrat (aproximativ patrat
) in viitorul apropiat. Pai ce a desenat Mariuca acolo e mai bine decat ce as face eu
. Stefan a inceput sa semene cu tine! Mai putin la culoarea parului
. Cum e inapoi la serviciu?
Fata mea nu este interesata de nimic inteligent. Nu vrea decat desene animate (mai nou si "tiri" adica stiri!) si la-la bebe ca sa danseze. Nu stiu ce sa ii mai fac. Ma gandesc serios ca nu am talentul necesar sa inventez niste jocuri interesante si care sa ii captiveze atentia. Cred ca trebuie sa fac o documentare serioasa. Deja am ascuns pentru o perioada nedeterminata de timp toate jocurile care nu ii mai captau interesul chiar deloc (de genul puzzle
).
Acum este un pic guturaiata si cam curge nasul, sper sa nu dea in ceva mai nasol.
Va pup si mai vorbim!
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
crisotexa spune:
Dragele mele,
Hop si io ca mi-e tare frica sa nu ma taiati de pe lista.
Bineinteles ca trebuie sa ma minunez de Mariute (cornelia si Madic). He, he, poate daca am o fata (a nu se intelege ca sunt deja bortosica...) ii pun numele de Maria.
Noi suntem bine, cam palizi si plictisiti insa, de la vremea asta minunata. Imi pare tare rau ca nu am ajuns la intalnire dar nu eram in Bucuresti. Pupici Andrei, care m-a sunat.
Eu sunt intr-o nebuneala continua: treburi multe la serviciu, curs de engleza... Sa vedeti cum imi fac "lectiile" seara, cu Tudor langa mine uitandu-se la desene animate. Din cand in cand se mai ia de desenele din curs si da-i si explica....
Cand ne mai vedem?
Pupa Crisa
cgaby spune:
buna!
frumoase desene....![]()

am si eu o intrebare....
are cineva cunostinte la antena1?????? ca ieri au venit la stef la gradi si i-au filmat..si cica i-a dat la stiri la ora 16...dar nu am stiut si nu l-am vazut!!!
vroiam sa stiu daca pot face cumva rost de caseta! platesc oricat!!!!
pupici.