Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Neatza!
Sper ca v-ati distrat bine ieri. Noi am fost la ziua unei pustoaice, unde copiii au avut o petrecere adevarata si s-au distrat pe rupte.
Matei s-a imprietenit cu un pici de doi ani cu care au cantat in duet la orga - unul zdranganea la clape, celalalt canta in microfon.
Mai nasol a fost ca au mancat toata ziua senvisuri si au baut suc si azi-noapte pe Matei l-a durut burta si a plans, asa ca acum beau cafele si ma uit patrat la monitor.
Sambata am facut vaccinul si, intr-adevar, nu a avut nici o reactie. Si nici Matei nu a avut nici o reactie si s-a dat baiat mare si nu a plans deloc. Gio, Havrixul nu se face dupa 3 ani?
Veste bune: am renuntat la suzeta de vreo saptamana. Mai sunt probleme cu somnul de pranz, dar noaptea nu o mai cere deloc. Olita in schimb e tot de decor, sunt zile in care face pipi numai la oala si altele in care face, parca la din contra, numai pe el. Cel mai nasol e cu kk, pe care il scoatem mereu de pe chiloti - puah.
Acetea fiind zise, ma intorc sa mimez munca in timp ce motai la tastatura.
madishor, somn usor

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

madishor - bravo! havrixul se poate face la orice varsta!
pupici si serviciu usor!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Desi am fost la intalnire si am stat la taclale cca. 2 ore n-am cules informatii importante pentru mine.
Explicati-mi si mie ce e cu vaccinul asta.
Stiu ca s-a mai perindat o ignoranta pe aici ( Carmenutza stie ce zic) dar eu care-s a mai mare dintre toate n-am retinut nimic. Cum se numeste? E in programul de vaccinare gratuita? etc........

Poze nu mai asteptati ca nu exista.....odoarele nostre-s scumpe la vedere

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

inca o intrebare

cat mai costa o bona?
sau mai exact cat costa bonele voastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

azi i-am facut si lui tudor vaccinul. am stat ca de obicei 2 ore la coada desi eram doar al cincelea copil la rand . desi nu-i spusesem ca face vaccin, foarte greu a acceptat sa intre in cabinet, mai mult tras de noi de manutza... apoi a stat imbufnat cata vreme l-a consultat, radea ca se gadila si apoi imediat punea din nou botic - sa nu credem cumva ca i-a revenit buna-dispozitie!
intre timp asistenta a pregatit seringa cu vaccinul, fara ca el s-o vada, si repede l-a si intzepat! bineinteles ca a inceput sa urle, si a ramas oricum foarte dezamagit pt ca dna dr avea o cutie de bomboane din care ii promisese ca ii da, dar nu i-a mai dat...
una peste alta, sper sa nu avem reactii adverse, si am scapat si de asta!

bibi, este vaccin din schema de vaccinuri gratuite, ultimul rapel la vaccinul ala multi-valent contra hepatitei B, polio, difterie, tuse magareasca, parca asa erau???

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Aduceti-mi si mie aminte va rog cand se fac eco de morfologie a sarcinii. Parca era ceva de 14-16 saptamani, apoi pe la douazeci si ceva...help me!
Si apoi mai vreau si eu un ecografist(asa se numeste?!?) Nu ma trimite-ti la Iosup, ca pe el stiu de unde sa-l iau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bunaa,
fetelor, ma minunez de copiii supradotati de aici, felicitari!!! fi-mea in afara de cantat (apropo, cand ne-am intors de la revelion ne-a cantat intruna: suparaaaaaaaaaatttttt!!!sunt doamne...) alte preocupari nu are...

havrixul l-am facut cand am dat-o la cresa acum aproape un an si trebuie rapel intre 6-12 luni. d'aia l-am facut. in mod normal, daca nu intra in colectivitate, se face dupa 3 ani.

bibi: ecografist bun:herghelegiu numai ca tre' sa astepti, nu gluma. eu am fost multumita si de calomfirescu de la medicover victoriei: atent tipul si dragut.si te programezi repede la el. cat despre eco: una la 14, cand se masoara pliul nucal si eventual se coreleaza cu triplu test si alta intre 20-24 cand se masoara toate organele ..etc...

va pup

..my shoes are gone my life spent..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bibi - vaccinul e ultimul din seria gratuita...pana la scoala... DTP - difterie, tetanos si tuse magareasca!
pupici multi! supercopilasi!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bibi: tu intrebi de ala pe care il face toata lumea sau de Havrix? Ca pe aici se doiscuta de doua. Primul este cel de care spune cgaby, ultimul rapel la DTP, poti sa faci varianta gratuita, sau Infanrix pe care l-am facut si eu si madishor (in fine, copiii ) si nu am avut nici un fel de reactii adverse, sau mai este DTCoq (cred ca asa se scrie) care este aceeasi chestie de la Aventis (Infanrix e de la Glaxo). Havrix este vaccin optional contra hepatitei A, noua pediatra ne-a recomandat sa il facem inainte de colectivitate (gradinita).

Ecografie: vezi ca cel mai perfomant ecograf e acu' la CMU Clucerului, adica e 4D. In fine, Iosup nu il recomanda pe asta, dar este spectaculos. Eu am facut si o ecografie la 11-12 saptamani cand am masurat translucenta nucala (care este diferita de pliu, dar nu stiu de ce ) si dup-aia la 15-16 pentru triplu test - pe care eu nu ti-l recomand sa-l faci decat daca vrei un stres cumplit . Si eu am auzit de Herghelegiu ca e nebunie cu asteptatul... Eco morfologica se face la 20-22 de saptamani.

Bona mea costa 5 mil/luna, program 9-17.30, gatit copil (si pentru noi, de fapt, dar neoficial). Ocazional o tin peste program 1-2 ore, dar rar (o data pe luna).

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Ecografist - dr. Stamate de la Medlife. Au si 4D acolo. Ma era o tipa care mi-a placut tot la Medlife, dar m-a lasat memoria si nu mai stiu cum o cheama. Poate mai am vreo hartie cu numele prin arhiva acasa.
Bona- 5 milioane, de la ~7:30 la ~17:30, de la pranz sta cu amandoi. Face mancare pentru copii si calca rufele.

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput