Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
aditzu spune:
Buna Fetele,
Ne inscriem si noi pe lista, probabil ca in jur de 11 o sa ajungem daca reusim sa convingem copilul.
1. Luca (Andra)
2. Stefania (Dana)
3. Tiberiu (Bychi)
4. Andi (Bobi)
5. Alexandru (Magda)
5. Maria (Madic)
6. Irina (Aditzu)
Aseara ne-am dus in vizita la un baietel de varsta Irinei csre sta pe langa noi, juma de ora m-am chinuit sa o conving sa mergem. Nu, ca ea nu merge, sta acasa singura, sa se duca numai mami la Rares. Off, in fine cu chiu cu vai am reusit sa mergem si bine am facut, ca Irina s-a simtit foarte bine. Rares e unul dintre putini copii dintre cei pe care i-a cunoscut Irina care o lasa sa se joace cu jucariile lui, e foarte pasnic si dragutz, asa ca vizita a fost un succes, cu greu am plecat de acolo.
Madic - tare dragutza Mariuca .
Pupici , Adi
cgaby spune:
buna!
madic - curajoasa mariuca, n-am ce zice! jos palaria!
ar trebui sa invete si stef de la ea...
aditzu - pupici irinei..poate ne vedem si noi odata...ca tot stam prin zona..
noi o sa absentam la intalnire, din cauza de stefan mucios!
![]()
data viitoare! promitem...![]()
pupici si weekend placut!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anamaria spune:
salutare fetelor! 
hai ca am poposit si eu pe aici... doar putin, cat sa va zic ca am inceput sa primesc plangeri de la parintii fetelor- colegele lui tudor!
cica madalina s-a dus aseara acasa si le-a povestit la parintii ei ca tudor a luat-o in brate si a pupat-o!
da zau ca e o tipesa taaare dragutza, asa ca merita!
si oricum, fi-meu se pare ca nu face discriminari, le pupa si le strange-n brate pe toate!!!
in rest, cica e din ce in ce mai vorbaretz si la cresa, face pe sefu' si le zice la ceilalti copii ce sa faca, unde sa stea... "te rog frumos tu sa faci asta/aia..."
asa ca vedeti bine ce educatie aleasa, da???![]()
va las acuma, va doresc intalneala/ joaca placuta duminica (parca?!) si mai vorbim!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
va doresc un 2006 MINUNAT!
gio spune:
Buna fetelor,
cred ca nici noi nu venim, ne ducem la vaccin. nu ii fac dtp-ul ci havrixul, dar oricum vreau sa o tin o zi-doua in casa dupa el. oricum, vor mai fi ocazii...
in rest, taisia e bine, avem si noi probleme cu somnul dar deja vad ca e o moda, asa ca nu mai zic nimic. parerea mea e ca viseaza, urat probabil.
si veste mare: nu mai suge degetul!!!!!!! i-a zis bona ca daca il suge curge sange
, i-a dat cu ketchup pe mana si de atunci nu se mai atinge de el. hehe!!!
Va pup,
Mai vb
..my shoes are gone my life spent..
pojogam spune:
Neata, printese
Am retinut si eu locatia si daca si maine dimineata sunt singurica, vin si eu la intalnire. Ma primiti chiar daca nu sunt cu Flaviu?!
Am mai incercat sa vorbesc
cu el la telefon dar e cam suparat si imi spune mereu "Nu veau eu mamai, vobesc cu tine!" si ma gandesc ca de abia astept sa facem conversatii despre fete la telefon!
Mai este insa!
Am fost joi la "Sorry" si nu am fost prea impresionata. Voiam sa vad si "Unchiul Vanea" dar sa mai vad cand e piesa.
Uite am sa o intreb pe Dana ce lucruri bune poate sa-mi spuna de teatrul "Act"?
Cand vad cat povestiti de dragalasi ma apuca dorul de duca... evident ca la Bacau!
Va doresc revedere placuta si peripetii frumoase!
amik spune:
am fost la booboo.noi am ajuns tarziu,la spartul targului...
nu pot decat sa spun ca magda,care mi-e tare familiara din poze dar mi-am dat seama ca de-abia azi ne-am vazut pt prima oara, mi-a parut extraordinar de calda!calda-calda-calda si dulce!
mi-a parut rau ca nu am vazut-o pe dana, dar am vazut-o pe bibi!frumoasa ca de obicei(poate mai frumoasa,gravidutza),scumpa de-ti vine sa o mananci; david cap taiat maica-sa, sobru si barbatoi in toata regula!
mai erau bobi,madic,andra,elena si cred ca atat am vazut eu. imi cer scuze ca nu am stat acolo, dar ajunsi asa tarziu...eram on the outside![]()
![]()
![]()
pupici dulci pentru mamici si puiuti!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Cornelia spune:
Pupici!
Astept poze cu copiii!
Maria doarme de la 9.30!!!
Am pus-o in pat la 7.30, asa ca am concluzionat: nu conteaza cand o duc la culcare, ii trebuie doua ore, in cel mai fericit caz, ca sa adoarma. Bine, nu o s apot face mereu figura asta. Era rupta de somn. Nici nu mai stia ce vorbeste. In ultimele doua zile a dormit cam 8 ore/zi si am fost si la plimbari si la petreceri si la zapada
.
Vroiam sa va spun si voua ce baiat mare am: se ridica in patru labe si se balanseaza inainte, inapoi. Pt. noua luni nu e nimic spectaculos, dar pt. mine e, ca nu am mai vazut asa ceva
. E si tare vorbaret! E ca un papagal. Chiar sunt curioasa cum evolueaza, ca Maria era tare mutulica pana la un an si o luna. Nu m-am putut abtine, ca tocmai am depasit iat o faza in care eram tare ingrijorata pt. el si vroiam sa merg din nou la neurolog.
Ultima noutate despre Maria: deseneaza! Face oameni (portrete cu tot ce trebuie - doar ca zici ca sunt extraterestri
), ghivece cu flori si camioane
. Nu imi vine sa cred cat a crescut fetita mea!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by pojogam
Uite am sa o intreb pe Dana ce lucruri bune poate sa-mi spuna de teatrul "Act"?
Eu nu am ajuns acolo la nici o piesa, spre rusinea mea
. Sunt mai moderne, mai experimentale. Mi-a fost recomandata cu caldura "Creatorul de teatru" cu Marcel Iures si Valeria Seciu...Cornelia, cu pozele cred ca trebuie sa mai astepti, pentru ca din cate stiu eu nimeni nu avea aparat
. Iar ma uimesti cu Mariuta, fi-mea nici linii drepte nu stie sa faca, de fapt mai chinui sa o invat sa tina creionul corect in mana...Amik, imi pare tare rau ca nu te-am prins si eu, dar fi-mea deja cedase de oboseala, ca noi am ajuns printre primele acolo.
Relatarea lui fi-mea dupa ziua de ieri este ca a fost "la copii mari si copii mici, si la boganu' mare si 'boganu mic". Am adaugat in vocabular exprimari noicum ar fi "doare-ma fundul" (sau orice alta parte a corpului), in loc de "ma doare...". "nu fac nani, nu e noapte, e zi" - asta cand nu vrea sa doarma de pranz, "ma fac mare si merg la Doamne" - cu asta ma innebuneste
, tre' sa am o discutie cu bona sa nu o mai duca la biserica toata ziua, ca nu vreau sa se calugareasca...Va pup si saptamana usoara.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
Magdone spune:
Buna dimineata!
Astept si eu poze de ieri sa vad cat au crescut copiii!!!!
Uau Cornelia, ce zici tu acolo de Maria, super precoce!!!Si felicitari si pentru Stefan, e baiat mare!
Si pe mine ma mira Razvan cu literele lui! Acum mai nou am vazut de cand a venit mama, i-a tot spus povesti, cantece, dar cand de ex ii arata pe carte povestea, el se apuca sa citeasca literele
...sau daca cineva e imbracat in casa cu haine pe care sunt scrise niste cuvinte, se apuca si citeste literele si la urma, concluzia: Tati!!! sau Mami sau Ax!!! (Alex, adica frate-miu)..nici nu stiu ce sa fac sa-l mai incurajez in chestia asta sau nu, sincera sa fiu mie nu mi se pare normal sa stie literele la varsta asta, cand s-o duce la scoala ce-o sa mai invete??!?!
Nu mai zic ca daca mergem pe afara se opreste langa toate masinile sa le citeasca numarul 
V-am pupat si astept poze!!!!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
cgaby spune:
si mie imi pare rau ca nu am mai stat...dar stef era obosit...si noi la fel...
nu am apucat sa stam de vorba....dar mi-au placut piticii...dezinvolti!!!!
stef a fost initial mai fricos...sa nu ne piarda!
dar si-a revenit!
pupici tuturor si sper sa ne mai vedem la astfel de actiuni!
cornelia - pupici pentru maria stelista! mai e???![]()
cgaby (mama lui stefan nazdravan)