Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
bychi spune:
Venim si noi la Booboo
1. Luca (Andra)
2. Stefania (Dana)
3. Tiberiu (Bychi)
Tibi la orice il intrebi, raspunde cu 'sigur ca da' si apoi continua.
Claudya, noi nu avem probleme cu plansul dupa noi, din contra. Azi de dimineata cand sa plecam la servici l-am chemat pe Tibi sa vina sa ne dea un pusi si el din varful patului ne raspunde 'mai tarziu, acum citesc'
Si de fiecare data cand plecam undeva fara el, ne face fericit cu mana, ne pupa si e incantat ca ramane doar cu buni.
Bychi 
bibi spune:
unde-i boo boo asta?!?
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
bobi spune:
A venit baietzelu' lu' mama drag acasa, ii era tare dor de noi, cand ne-a vazut , ne-a luat in brate si ne tinea strans-strans, nu se mai dezlipea de noi...
In alta ordine de idei, fi-miu cred ca o sa fie mare gagicar.... duminica am fost un pic la McDo sa se joace si el si sa il refamiliarizaz cu aglomeratzia din Capitala
. cand am intrat acolo la locul de joaca fi-miu a dat de o fetita taaaare frumusica: blonda cu niste ochi mari albastri, o piele alba, ce mai! Va zic ca a ramas pironit cu ochii la ea cel putin un minut! dupa care l-am dezbracat si au intrat amandoi la locul de joaca, iar fi-miu o imita pe aia mica in tot ce facea si nu o scapa din ochi
.
Azi am tras o tura de nervi la cresa: am fost la un interviu la o firma de recrutare si stiti ca la ei interviurile dureaza f mulkt... ei si l-am lasat pe andi de dimineata sa doarma si el mai mult si de -abia pe la 12 am ajuns la cresa. Maaama ce mi-au facut alea! , ca acum cum sa il puna sa doarma ca ii trezeste pe ceilalti, ca ce sa ii dea sa manance ca fiind trecut absent (desi cum am ajuns acolo s-au dus si l'au pus prezent sa nu piarda banisorii) nu au facut si ptr el, in plus, tocmai maturasera, stersesera pe jos

. m-am enervat f tare si am concluzionat nervoasa "Asa deci, copilul meu nu o sa manance azi aici nimic?" Cred ca s-au cam speriat ca au zis, "ba da, cum sa nu, ma duc la bucatarie sa ii aduc si lui (brusc se gatise inca o portie de mancare)! Niste nemernice! De-abia astept gradi (unde sper din toata inima sa fie cadre mai biune, la cresa nu se cere personal calificat neaparat)!
Uf, hai ca m-am mai racorit cu voi!
Venim si noi la Booboo!
1. Luca (Andra)
2. Stefania (Dana)
3. Tiberiu (Bychi)
4. Andi (Bobi)
Va pupic pe toate,
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
Andra_ spune:
Bibi - uite aici: www.booboo.ro/" target="_blank">Boo-boo Jungle
pe scurt: din Stefan cel Mare faci dreapta dupa Politie si intri pe Barbu Vacarescu; la semafor faci dreapta iarasi spre Tei, dupa ce treci de parcul Circului pe dreapta e locul cu pricina. Vezi ca au si ei explicatii pe site. Te asteptam acolo, da?
pup u,
Andra
alexandrueduard spune:
1. Luca (Andra)
2. Stefania (Dana)
3. Tiberiu (Bychi)
4. Andi (Bobi)
5. Alexandru (Magda)
Am luat rezultatul de la ex coproparazitologic si "vrajmasii" sunt absenti. Dar o sa mai repetam de vreo doua ori.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
anamaria spune:
quote:
Originally posted by Magdone
Fetelor, eu nu cred ca ajung in weekend la intalnire, vin ai mei si o sa mai stau cu ei...
Ce-o fi cu Anamaria? parca plecase intr-un weekend la munte, Anamariaaaa?
la munte am fost, in we acum 2 saptamani, a fost superb da stati linistite, ne-am intors, nu ne-a luat avalansa!
ne-am dat cu sania, ne-am distrat (baietzii s-au matolit uin pic mai tare si ne-au oferit un spectacol de streaptease, traditional de-acum pt asemenea cazuri
vremea a fost superba, destul de calda, cand a venit frigu ala de groaza ne intorsesem deja acasa
la scarbici naspa, renovam, am pus termopane si facem curatenie de zor, mutam j-de mii de hardughii de aparate, maculatura, mobilier, etc de colo-colo, ma doare carca de nu pot si ma spal pe cap zilnic ca am atata praf in par ca ma simt ca papusile din copilarie, alea de aveau paru' din ata de pescuit!

cam astea ar fi despre noi, copiii sunt bine, tudor a scapat in sfarsit de muci si tuse, de luni l-am dus la cresa. saptamana asta au picatat cu acuarele niste forme geometrice, era taaare incantat! si eu sunt extrem de mandra de el, coloreaza din ce in ce mai bine, a inceput sa coloreze binisor si pastreaza cat de cat conturul, oricum bogdan abia dupa 3 ani a reusit sa coloreze asa!
pictor il fac, manca-l-ar mama de talentat!cu culcarea va fac in ciuda, se culca singur, e drept ca de cand a tot stat la soacra-mea de 3 saptamani si a dormit cu ea, mai face mofturi da pana la urma se lasa convins si doarme singur-singurel, ca de obicei
va pup, ca m-am intins ca o placinta, nu pot sa va prea raspund ca v-am citit cam pe diagonala... SORRY!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai
va doresc un 2006 MINUNAT!
madishor spune:
Salut!
Noi cred ca lipsim de la intalnire din motive de vaccin prea mult amanat. Daca reusim sa ne organizam sa intepam copilul sambata si nu face reactii nasoale, stim unde sa va gasim. Apropo de reactii la vaccin, madame doctor sustine ca nu a avut reactii de la Infanrix decat absolut rarisim. (deci pot sa sper ca nu afectam statistica cea buna).
pe curand,
madishor
The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat
romana spune:
Buna Mamici
Noi sintem bine. EU sint cam obosita deoarece ma culc tirziu noaptea, dar nu neaparat din cauza Mariei. Ea e cuminte.
Partea proasta e ca se scoala si Cristi cel putin o data pe noapte si vine smiorcait la noi sa-l iau in brate. Il duc apoi in camera lui si il pun pe pat. Daca plec repede vine iar dupa mine. Uneori mai stau si eu cu el in pat si adorm acolo. Dimineata la fel de smiorcait nu se lasa pina nu ma ridica din pat si trebuie musai sa-l iau in brate. Sper sa treaca faza asta ca ma cam enerveaza situatia. Nu stiu ce l-a apucat.
Alin care era numai un zmbet cind se trezea a invata si el refrenul "a mama-n bate" si ca o maimutica a inceput si el. SI va asigur ca e greu sa stau cu amindoi in brate.
Claudya: La tine recunosc frica de a sta cu perosane straine a lui Cristi din vremea cind era doar cu mine acasa si cind eram gravida cu Alin ori era Alin mititel. Acum de cind a venit tatal meu la noi si iese cu el afara nu mai are astfel de manifestari. Probabil ca trebuie sa insisti in a o duce pe Emma cit mai mult in locatii unde sa se ia cu joaca si sa "uite" de tine.
Ce mai fac burticile noastre? Va simtiti bine? Lya?
A si inca ceva. Cristi a devenit neascultator. Ii spun nu face cutare lucru deoarece cazi ori te lovesti ori ceva ce se poate intimpla rau. El zice "nu, nu cad" sau "nu, nu ma lovesc". Ma dipsera ca nu mai asculta. Face numai ce vrea el. Chiar si tatal meu a zis ca l-am invata rau ca nu asculta si ca o sa am probleme cu copii cind vor fi mari.
Eu sper sa fie doar o etapa si ca mai incolo sa fie mai intelegator. Acum daca-i interzic sau il opresc sa faca ceva ce vrea el se pune pe un plins urlat. In orice caz nu mai tine faza cu distragerea atentiei. Iar cind e obosit e si mai rau.
Copiii vostri cotrobaie prin dulapuri, prin sertare si prin locuri pe unde nu au voie? Nici macar in zonele la care nu ajung cind sint in picioare nu mai pot sa tin ceva deoarece isi trag sacunele dupa ei si se pun pe facut prosti. E ca la casa de nebuni cind ii apuca.
Ieri "spalau " amindoi vasele din chiuveta.
Aptept cu nerabdare sa-i duc la gradi ca poate se vor mai calma, ori poate nu...poate vor deveni si mai nazdravani. Oare?
Nu am mai intrat pe forum deoarece am fosta tare prinsa cu probleme legate de acte pentru alocatia Mariei. Le-am facut si vaccinul Mariei si lui Cristi, urmeaza apoi Maria si Alin.
Aveti grija de voi si de copii.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
madic spune:
Buna fetelor,
Ne inscriem si noi pe lista pt duminica si sper sa si ajungem:
1. Luca (Andra)
2. Stefania (Dana)
3. Tiberiu (Bychi)
4. Andi (Bobi)
5. Alexandru (Magda)
5. Maria (Madic)
In alta ordine de idei, am fost azi-dimineata si i-am facut vaccinul. Eu o pregatisem de-acasa, ca mergem la dna. doctor s-o cantareasca si s-o masoare, iar apoi o sa-i faca dna. asistenta o injectie care o s-o doara ca o ciupitura de purice si gata... E, si ajungem la doctor, intram in cabinetul pt vaccin, o masuram, o cantarim (noi), vine si d-na. doctor, o controleaza in gat si ne zice ca asistenta vine imediat. Intra asistenta si fie-mea ma intreaba cu jumatate de voce: asta-i axixtenta? 
Eu ii zic incetisor " da mami, dansa e doamna asistenta", la care Mariuca zice, cat de tare se putea: hai, doamna axixtenta, fa-mi pulicelu' ala sa plec acasa!
In rest, copilu' a fost tare cuminte, a dat numai un pic sa planga, apoi a tacut, si-a luat la revedere de la toti, ba a intrebat si daca-i mai face un vaccin si-n celalalt piciorus, acasa i-a administrat tati un supozitor cu novocalmin si pana acum e bine. Ne spune tot timpul eu sint culajoasa si o sa-mi teaca lepede, lepede
.
V-am pupat si ne mai auzim pana duminica.
Madi si Mariuca
Cornelia spune:
Buna fetelor!
La serviciu nu e bine
. Nu spun mai mult, ca am promis ca termin cu miorlaiala.
Daca imi fac timp, ma duc si eu maine cu Maria la vaccin. Am niste emotii! Eu i l-am facut pe cel gratuit si imi e teama. Plus c apana acum i-l facea in fundulet, dar noua doctorita mi-a zis ca il face doar in picior. I-am zis si eu de ceva timp, c amergem la vaccin. Ea stie ca nu prea e de bine, ca l-a tot auzit pe Stefan plangand. Nu stiu daca o sa o conving sa stea cuminte si nu stiu cum as putea sa o tin.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze