Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Cornelia spune:
Madishor
!
Eu nu prea am multe de zis, ca am de facut
. Alerg prin toata casa dupa Stefan. Copil misunator mi-a trebuit, asta am. Maria are mult de patimit. Imi cere sa il pun in premergator, in speranta ca asa are si ea putina liniste. Se refugiaza pe canapea, dar si aici vine Stefan si o musca de picioare.
De fapt aveam de spus ceva. Azi s-a intamplat minunea: Maria adormit la pranz!!!!!!!!!! Ptiu, ptiu, ptiu sa nu o deochi!
V-am spus ce aiurea e la serviciu
? Brrr!
Mihaela, ai acceptat provocarea
? Succes!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
cgaby spune:
madishor - intr-adevar..haiosi rau!![]()
cornelia - bravo! e un inceput bun! tineti-o tot asa!
si noi cu stefan avem oarece progrese la somn..adik acum sta linistit sa-i citesc poveste si adoarme, nu mai cere manecuta!
sper ca la un momnet dat sa doarma si toata noaptea singurel!
pupici la pitici si mamici!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
pojogam spune:
Salut
Cornelia sa-ti traiasca minunile ambele extrem de misunatoare... Iar Mariei pupici!
fetelor am reusit , am si semnat ieri contractul si sun tare bucuroasa!!!
O sa imi fac curaj... pt ca am aceptat alta divizie decat cea unde e Ovidiu asa ca... sunt in salt!
Va doresc numai bine!
vieneri ma duc la teatru la Poker, sper s afie bun pt ca la Sorry nu am fost incantata!
madic spune:
Buna fetelor,
Mihaela - felicitari si sa ne tii la curent cu mersul treburilor.
Eu momentan sint in stand-by cu plecarea, pt ca am aflat (neoficial) ca mi s-ar da marirea de salariu indelung promisa si care nu e neglijabila, asa ca mai am putintica rabdare
. Tocmai imi "periasem" CV-ul pe net, dar sa vedem ce-o mai fi. Adevarul e si ca eu, rac fiind, nu sint asa dornica de schimbari si ca ma adaptez destul de greu in alt loc, mai ales daca simt vre-un pic de ostilitate. De-aia nici n-am vrut copil "rac", ca stiam cum sint eu...
Altfel, noi am fost sambata la botez la nepoata-mea si mi-am pus tot neamul (lui barbata-meu) in cap, ca n-am vrut s-o iau si pe Mariuca, dar era fix la orele ei de masa si somn, deci ar fi fost un fiasco total. Asa ca ne-am destrabalat doar noi doi, mi-am adus si eu aminte cum era cand n-aveam copil...
Mariuca e bine, de ieri se tavaleste prin zapada si e in culmea fericirii, au fost si cu sania in parc, nu-si mai incape in piele de bucuroasa ce e.
Din seria dialoguri, va prezint si eu unul intre fie-mea si bona, respectiv mine:
Mariuca : sa-ti fie clar Sanda, nu mananc nimic!
Bona : atunci o sa plec sa am grija de Bianca.
Mariuca : sa-ti fie clar, nu pleci nicaieri!
Mariuca: mami vreau sa vad poze cu Maria (pe DVD)
Eu (ma chinui nitel, apoi): nu stiu mami, intreaba-l pe tati cum sa fac.
Mariuca (intreaba, apoi vine la mine) : a zis sa dai pe PEY (=play)
Eu (incerc, dar...): nu stiu, mami
Mariuca: hai, mai incearca
Eu (reusesc, intr-un final)
Mariuca: vezi, ti-am zis sa dai PEY ![]()
... si restul discutiilor condimentate cu ups, am gresit - yupii - iuhuu - si alte interjectii made in cartoon ![]()
V-am pupat.
Madi si Mariuca
Andra_ spune:
Madic - scumpa Mariuca, da-i un pupic si din partea mea!!!
Noi aseara am fost la verisorul Eric, s-au cam incaierat baietii, dar am scapat cu bine. Luca era ala antipatic, Eric venea la el sa-l pupe, iar al meu magarul se refugia in fustele mele ca sa scape
Si cind ma gindesc ca e doar inceputul unei lungi campanii de batalii...deh! 
pup u,
Andra
Magdone spune:
Buna dimineata!
Hai ca am prins si eu un moment liber sa va mai scriu cate ceva...m-au pus astia la treaba acum la spartul targului
, apropo Madic super simpatic seful tau
ca sa nu zic mai mult
...hai ca glumesc, cred ca nu va ganditi la altceva ![]()
![]()
Am inceput si eu si Gabi sa mergem la dentist, si vreau sa zic ca mai avem putin si dam faliment
, nu mai avem timp de nimic, numai pe drumuri suntem, cred ca o sa-l mai duc pe Razvan la mama cand o sa incepem sa facem bagajele, nici nu vreau sa ma gandesc, brrr...Apropo daca auziti pe cineva ca are nevoie de o bona, sa-mi ziceti. Eu ii dau la program de 9 ore: 8.00 - 17.00, 5 mil, si face si de mancare si curat cateodata. Sau daca stiti cum sa-i fac o recomandare dati-mi si mei un model ceva, merci.
v-am pupat
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
cgaby spune:
neatza!
azi sunt vesela ca am reusit sa fac rost de caseta cu stirile...in care apare si fi-miu!![]()
ma pregatesc de zor pentru botezul de sambata!!!! am fost ieri in unirea si mi-am luat o rochitza...cu bretele...la mine a venit vara!
![]()
stef e marait, trebuie sa-i iasa si ltimele 2 masele...![]()
pupici multi.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Kehleyr spune:
Buna fetele,
Revin si eu dupa o pauza luuunga (pentru mine
) in care am stat acasa. Nu ca n-as avea calculator acasa, dar parca de la birou e maiusor de intrat pe forum. Am avut un pic de contractii acum o saptamana si m-am cam speriat (desi cred ca am exagerat un pic) asa ca mi-am luat concediu medical si am stat numai la orizontala cateva zile...
Mihaela felicitari pentru noul job (ca sa nu zic noua pozitie
ca nu suna bine). O sa vezi ca in final iese bine. Te admir cu teatrul, in curand te faci cronicar
. Eu vreau sa incerc sa ajung la Mascariciul saptamana viitoare, iti spun cum este.
Daca tot suntem la capitolul perle: fi-mea este rockerita. I-a pus taica-su Cargo intr-o seara si de atunci imi cere "muzica cu hei!" (au ei o melodie cu "strigati hei daca sunteti de-ai mei"). Si recunoaste sunetul de motocicleta desi nu a vazut in viata ei o motocicleta. Am incercat sa ii pun unele mai lente, dar nimic, ea o vrea pe aia cu motocicleta...
Mai nou i-am limitat portia de desene animate la o data pe zi si a inceput cu santajul. Vine la mine si imi spune din proprie initiativa poezia cu "cutzu cutzu na grivei" (singura pe care o stie), dupa care: "gata, acum v'eau balu cu moghi" (adica Baloo cu Mowgli).
Imi spune uneori toata povestea din Cartea Junglei 2, "s-a suparat tata lui, lui Moghi" ca "a p'ecat in junga si n-are voie!" (aici foarte serioasa). Mai imi zice si de balena care l-a papat pe tata lui Nemo si multe altele.
Si cere, bineinteles, "ciolata kinder" (stie si marca
, apropo de buni de reclama...).
Iti vine s-o mananci, cum zice taica-su
.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
amik spune:
buna,fetelor!
dana, zilele astea m-am gandit mult la tine si chiar mi-era teama sa nu ti se fi intamplat ceva!tu,care esti atat de activa, sa nu mai dai atatea zile semne...hmmm...bine ca e burtica ok!sa ai grija de voi!
eu sunt un pic suparata.alex are de ieri niste scaune moi, mai dese decat ii sta in obicei...nu stiu, efectiv, de la poate sa fie deranjata.am luat punctual fiecare aliment pe care l-a bagat in gura si nimic nu a fost neobisnuit pentru ea...ii dau ceai de menta, paine prajita-dar nu ii prea place, incerc sa o tin intr-un semi regim.adica nu e nici atata de rau pt doctor sau medicamente, dar nici normal nu este!
altfel este atat de lipicioasa,doamne, e o dulceata!ne pupa de ne albeste, ne spune "te iubesc,mami/tati!esti cel/cea mai frumos/oasa din lume" si ne topeste efectiv!ma bucur mult ca e asa!
am ceva sa ii reprosez, totusi.a uitat cum e sa te joci cu copiii- nici nu cred ca a stiut vreodata.mergem in parc,la copiii pe care ii cunoaste de bebelus, ei se joaca, se alearga, isi imbujoreaza obrajorii, ea,nimic.sta infipta langa mine de parca e salbatica.si dacao intreaba cineva ceva incepe sa vorbeasca exact ca o tzatza, mai pune si mana in sold, si vorbeste asa de repede si intr-o lehamite/emotie de nu intelegi mare lucru...sper sa fie doar o pasa ca altfel e nasol.mai ales ca noinu o tinem inchisa in casa.cu copiii se intalneste mai rar, mai ales cand e frig si urat afara.dar e plimbata, e socializata...
am fost cu ea in unirea sa ii luam garderoba de primavara.vaaai, au murit de ras vanzatoarele cand o vedeu, cat e ea de mica, cum lua umerase cu pantaloni/fuste, ma rog si le punea pe ea, ne intreba daca sunt buna, le dadea la o parte,le nintorcea, se uita la etichete si spunea o suma(?) de bani oarecare...i-am luat ghetuta bleumarin si m-a certat ca de ce ii iau de-alea, cand albatru este pentru baietei??!!!
acum astept sa se trezeasca-observ ca doarme si mai mult ca de obicei, lucru care iarasi ma duce cu gandul ca ceva-ceva are copilul-si as vrea sa iesim afara!
pupici!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pojogam spune:
Buna!
Am anuntat azi oficial colegii... ca plec! oricum nu ma steptam dar i-am lasat stupefiati! ei credeau ca le zic o veste de genul ca sunt graviduta!
Diseara ma duc la spectacol la "Scandal la opera" sa vedem ce bani face, ca la teatrul de comedie nu am mai gasit bilete si erau date pe 3 zile toate! Acum sper sa nu fie chiar asa proasta piesa.
Acum ca tot vor stii si sefii mai mari ca plec o sa pot fi mai libera poate! Nu aveti idee daca tb sa-mi fac un medic de familie aici?! adica daca ma obliga astia de la centrul medical unde trebuie sa merg pt noul job!
Am vorbit acasa si am inteles ca Flaviu paveaza curtea cu gresie pana la poarta spunandu-i mamei mele ca "asa vine mami si tati acasa!"; apoi a prins-o cu manutele de fata pe mama si a intrebat-o"Babi, unde mama aia si tati care face vajj?!" si mama -a spus ca la Bucuresti si munceste ca sa audca bobo lui... si atunci el a spus ca nu mai vrea bobo deloc... of dragul mami!
Saptamana asta raman in Bucuresti! Trebuie sa ma apuc iar de cautat garsoniera sau aparatm de inchiriat mai aproape de noua locatie 1 Mai.
dar am vazut niste scoruri mari pe acolo. O sa mai vedem noi! mai am timp pana in aprilie cand vreau sa ma mut! daca stiti ceva va rog sa-mi dati de veste.
va pup!