Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Kehleyr; Ai dreptate. Si eu l-as lasa pe Cristi sa plinga pina se calmeaza singur, dar cind e sotul acasa el nu suporta sa-i auda pe copii plingind. Il zgirie la ureche, asa ca...ce sa fac ? Trebuie sa iau copiii si sa-i clamez. Si sa-l vezi pe Alin ce maimutica e si cum il imita pe Cristi si se agita si se isterizeaza si el , dar nu la acelasi nivel, de parca si el ar avea aceeasi problema ca si Cristi.
Uneori tine si la noi metoda santajului. Acum, mai nou, ca sa stea in chilotei ii spun ca daca nu trebuie sa dam bani pe scutece pot sa-i cumpar bunatati sa manince, gen o napolitana, o prajitura. Si s-a prins. Ii stralucesc ochii cind aude de bunatati.

Bobi: Scuze. Am confundat gradinita de pe Parfumului cu gradinita " Sf. Constantin si ELena " de pe Laboratorului. Pe laboratorului e o gradinita particulara intr-o cladire cu doua etaje, dar am impresia ca nu prea mai are teren in jur pentru a scoate copiii afara. Poate nu am vazut-o eu bine.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Ca sa trec direct la subiect : am vreo sansa sa mutam intalnirea joi? Daca nu, sa vad cum fac sa ajung si eu.

Ieri am fost din nou la circ, la "Galele circului". Spectacolul a fost destul de bun, copiii (ca am fost si cu prietenul cel mai bun al Mariucai - cam de-o seama cu ea) s-au comportat nesperat de bine, mai putin la momentul culminant al dresurii cu tigrii, cand ii apucase tandretea si se pupau de zor .

DANA - unde mergeti la munte, ca si noi mergem la Predeal, dar de sambata incolo?

Cat despre pedepse, si eu incerc tot cu "daca tu nu faci X, nici eu nu-ti mai dau/fac Y". Cateodata tine, cateodata nu. Oricum la noi n-au mers metodele gen pus la colt sau inchis in camera, pt ca se ambitioneaza si mai tare si incearca sa se razbune pe mine pentru ca am pedepsit-o. Eu m-am convins ca a mea e tare incapatanata, asa ca trebuie s-o iau cu binisorul ca sa am ceva rezultate.
Altfel, e un copil tare dulce, tot ieri l-a gratulat pe taica-su (care nu voia sa-i citeasca a n-spea oara Cartea Junglei) cu tati nu stie sa citeasca, stie doar sa butoneze (telecomanda, n.a.).

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
madic - hai ca e dulce mariuca...ca de obicei, de altfel...pupici din partea noastra!
eu sunt trista...sambata a nascut o prietena de-a mea si ieri a murit copilasul... nasol rau de tot!...dar sa nu va intristez si pe voi.
din partea mea intalnirea poate fi si joi, nu am nimik impotriva, doar sa-mi spuneti unde e crasma!!!!
pupare. abia astept sa ne vedem....

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Beeeeyyy, m-au terminat astia de la servici, ieri n-am putut nici..vorba aia , pai daca as fi muncit in halul asta tot timpul, acum eram la socola ....fratilor si nici n-am reusit sa plec de la 1, acum a ramas 6 martie, sa speram ca gasesc pe cineva in locul meu...sunt niste .....nu mai zic cum....

Si pt mine e ok 9, dar nu mai stiu cine nu putea pe 9, hai sa lasam pe 10, poate reusesti si tu Madic sa vii...bey eu nu stiu cum rezisti in tot balamucul care exista in firma asta, pe bune??? eu ma caram de mult daca nu era cu plecatul asta, nu merita frate pt nimic in lume atat stres, si apropo mi-am mai schimbat parerea despre seful tau parca nu mai e asa de simpatic hahaha...hai ca m-a luat valul

Pana la urma l-am dus pe Razvan la Bacau ca n-aveam cu cine sa-l las, si-l ia mama cu ea la gradinita, dar deja i-a destabilizat toti copiii, ca nu mai sunt atenti la ea, se uita numai dupa el ca Razvan nu sta locului, se ridica de pe scaun pleaca, rascoleste toate lucrurile pe acolo, sa vedem cat rezista si mama ...

Dana, La multi ani!!! si sarcina usoara in continuare
Gaby, super nasol, ce sa mai zic...
Mihaela, ne intalnim noi intr-o zi pana plec...
Romana, nici nu stiu cum te descurci cu 3 copii, pe bune... ca eu sunt terminata numai cu unul...pupici copiilor! si ma bucur ca Maria e asa cuminte, asa mult imi doresc si eu o fetita, sper ca urmatorul sa fie

Iar la discutia cu copiii ce ne dorim pentru ei, eu imi doresc atat, sa fie sanatosi si fericiti!!!! indiferent ce se vor face...

Pupici la burtici si multa sanatate!!!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Luca azi dimineata se postase la televizor si casca gura la teleshopping in timp ce eu ma imbracam la mine in camera, si il aud:
"mami, sa luam si noi o centura din asta pentru Pooh, ca s-a ingrasat si a ramas blocat in usa casei lui Iepurila..."

Madic - si noi vrem sa mergem in w-e la munte, probabil la Moeciu, ca nu prea am chef de bucatareala ca sa merg la Breaza... Poate ne auzim si ne vedem pe acolo, dar mai scriu vineri sa fiu sigura ca mergem.

Romana - "Si eu l-as lasa pe Cristi sa plinga pina se calmeaza singur, dar cind e sotul acasa el nu suporta sa-i auda pe copii plingind. Il zgirie la ureche, asa ca...ce sa fac ?" - si eu care imi inchipuiam ca un tata care vrea 3 copii e dispus sa-i auda si urlind... ca doar sint copii

Gaby - ptr prietena ta, dar cum s-a intimplat asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Madic, noi mergem la Bran unde avem noi casa.

Gaby, mai bine ne spuneai si ce s-a intamplat, ca asa, mai rau ne-ai speriat... cel putin pe mine care sunt insarcinata.

Mie imi convine si joiintalnirea, asa ca din partea mea, cand vreti voi.

Stefi mai nou are probleme dimineata cand vine bona. Plange in hohote cum intra pe usa. Si zau ca e o tipa tare cumsecade. Cred ca a inceput sa asocieze venirea bonei cu plecarea noastra la serviciu si asta o face sa se intristeze asa tare. Mai ales ca si spune "nu vine nina, sta acasa nina" (bona) si "tati si mami p'eaca la servici si vin repede".

Avem si catelul pentru trei saptamani si este o placere sa le vezi cum se joaca. Stefania o adora pe Clara si ii arunca toate jucariile ca sa le prinda.

Doar ca i-am dat duminica ccc Clarei deparazitarea interna si ieri mi-a scos niste viermisori. L-am sunat pe veterinar si cica ar fi tenie . El zice sa stau linistita, ca nu se ia la om, dar eu m-am uitat in atlasul zoologic si astia zic ca larva de tenie canina da chist hidatic la om... dar nu spun cum se transmite. In fine, acum dupa deparazitare probabil ca au murit "chiriasii", oricum trebuie sa o mai repet peste 12 zile si intre timp, ne pazim si noi cum putem, n-om avea asa mare ghinion. N-am unde sa o duc pe Clara ca ai mei au plecat din tara...

Va pup si petrecere placuta pana pe 8 cand ma intorc .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

salve!
dana, scuze, chiar nu aveam de gand sa te sperii...
a avut niste contractii, s-a dus la spital, au pus-o pe monitoare si au lasat-o acolo. intre timp i s-a dezlipit placenta si copilul a stat prea mult fara oxigen. i-au facut cezariana, s-a nascut cu grave probleme neurologice....si ieri a murit. asta e!
andra - haios luca!
pupici si un 1 martie fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

OK fetele - sa ramana pe 10 intalnirea si o sa vad eu ce-oi face ca sa vin si eu, ca tare n-as vrea s-o las pe Magda sa plece fara sa-l mai barfim un pic pe sefu' meu din dotare .

Acum serios, Magda, eu am spus ca seful meu e tare simpatic cand vrea el, in rest stiu ca poate fi misogin si nesuferit cat cuprinde. Norocul meu e ca noi ne-am obisnuit unul cu altul si ne toleram reciproc micile accese de nervi, iar el stie cam cat merge intinsa coarda cu mine, fara ca ea, coarda, sa se rupa . Hai ca-ti zic mai multe cand ne-om vedea, sa nu le facem fetelor capul mare cu problemele noastre de serviciu.

Legat de munte, si eu as fi inclinat sa mergem la Moeciu, dar mi-e cam teama pe vremea asta sa nu ramanem inzapeziti pe acolo, asa ca ne-am hotarat sa ramanem in Predeal. Daca mai sinteti careva prin zona, poate punem de-o intalnire mica .

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Luca azi dimineata se postase la televizor si casca gura la teleshopping ... br / addicted ca masa

azi am fost la eco si l-am vazut pe number 2. Dragoste la prima vedere...ce mai...de parca ziceai ca n-am mai vazut niste pete albe pe fond negru in viata mea. Are 7,5 mm, are maini si nas ( asta m-a surprins cel mai tare) si e "probabil MASC". Stateam si ma gandeam dupa eco ca pe David am inceput sa-l iubesc cam dupa ce i-au trecut colicile, cam de pe la 2 luni de viata extrauterina si ma intrebam de ce?
Mi-au trebuit cam 5 ore sa ma dumiresc. La prima sarcina aveam niste mega stresuri legate de : cum am sa ma descurc, cu ce bani o sa crestem copilul, ce am sa-i ofer, etc....Acum lucrurile sunt mult, mult mai simple. Stiu ce ne asteapta, stiu cat costa, stiu ce pot sa-i ofer...etc. Una peste alta, desi afara-i o vreme nici cainele sa nu-l scoti din casa, la mine-i primavara, soarele rade pe strada mea....si ma supara o leneeee....

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

bravo bibi! ai primit un martisor frumos, nu? sa fie sanatos, nu conteaza sexul...sau poate ca da????
va urez un 1 martie frumos cu bucurie si fericire in suflet...ca va veni odata si primavara....
pupici tuturor.

Mergi la inceput