Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
madishor spune:
Salutare fetelor!
M-a pus al' cu coada sa umblu pe la marginea orasului cu Ana de mana pe viscolul asta. Am crezut ca ne ia pe sus, pe bune.
Si noi vrem sa mergem in weekend la munte, ca de obicei la Poarta Bran, ca poate punem si niste schiuri in picioare (sau poate nu). Poate ne intalnim?!?
Madic - pana una alta nu a plans nimeni ca n-ar putea veni pe 9, deci o mutam joi. Daca are cineva ceva de obiectat sa spuna acum.
Bai, va rog frumos, nu mai veniti cu vesti proaste ca in ultima vreme numai de-astea am auzit. Am ajuns la concluzia ca suntem extraordinar de norocosi ca suntem in viata, normali (oarecum) si intregi.
Bibi - misto. Si eu am avut aceeasi senzatie - la Ana eram teribil de stresata de tot felul de probleme mai mult sau mai putin inchipuite si nu apucam sa ma bucur, pe Matei mi-am permis sa-l iubesc din faza de test de sarcina.
Romana - scuze dar uneori ma intreb daca nu ai gresit secolul.
Pedepse - acum juma' de ora l-am certat pe Matei si l-am trimis in camera lui pentru ca incerca sa descuie dulapul din baie. Zece minute mai tarziu a venit sa ma anunte ca a facut kk. Nu, nu la olita, ca un baiat civilizat. Pur si simplu si-a dat nadragii jos in mijlocul camerei. Norocul meu ca nu a reusit sa dea pantalonii destul de jos si nu a trebuit sa spal si mocheta. Sunt sigura ca a fost in semn de protest pentru pedeapsa. Imi venea sa urlu dar mai mult imi venea sa ma tavalesc pe jos de ras. Exact asa facea cainele unui prieten, cand era pedepsit.
Acum la modul serios: pana azi metoda trimisului in camera a functionat (ceea ce nu pot spunea ca mergea cu Ana la aceeasi varsta). Mai apela si la santaje si promisiuni. Cred ca promisiunile apar mai des, drept urmare te trezesti cu el ca face cate o fapta buna si se infiinteaza cu gura pana la urechi cerandu-si "bomboana lui".
pe curand,
madishor
The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat
amik spune:
bibi, sa-ti traiasca puiutul de 7 mm!!!
eu,spre deosebire de voi,am trecut prin toata perioada sarcinii si sa clipelor de dupa cu atata seninatate!nici o grija...dar cred ca la al doilea voi fi mai...well,mai in tema, mai constienta!
penal matei!!! absolut demential!am ras de am murit!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pojogam spune:
Buna dimineata !
Minunate mamici sa aveti o primavara plina de iubire, veselie si zburdalnicie, sa va bcurati de toate si multe lucruri bune se se petreaca pentru fiecare!
Dana cand plec de obicei el doarme la pranz, dar inainte cu o zi ii spun ca mami merge la Bucuresti si bla bla dar e un copil atasabil si din pacate spre deosebire de prietenul lui, Flaviu nu reactioneaza bine la despartiri!
Am fost ieri la analizele alea pt noua angajare si am fost surprinsa sa vad ca erau o multime de tineri care se angajau la Banca Transilvania, si o multime de barbati acolo unde ma angajasem si eu... asa ca... imi imaginez iar o majoritate coplesitoare de colegi masculini!
Luni in loc sa fiu in tren spre bacau o sa stau sa inchei ultimele formalitati pt angajare!
In rest va doresc o zi minunata si cu nervi cati mai putini!
Cornelia spune:
tuturor de 1 Martie!
Bibi felicitari pt. bb mult iubit din burtica!
Disciplina: nu functioneaza nimic! Sau dau eu gres cu tot. Nu o pot pedepesi trimitand-o la ea in camera, ca abia am scapat de monstri
. Camera trebuie s afie un loc primitor si s anu o asocieze cu pedeapsa. E adevarat, ca mai imi scapa cate o pedeapsa, dar au si nervii mei o limita.
Nu sunt deloc multumita de reactiile mele. ma transform in mama
: tip prea mult si degeaba.
Si la colt e exclus sa o pun, ca dezvoltase o fobie si pe chestia asta (fara sa fie pedepsita vreodata asa), dar nici nu vroia sa se apropie de coltul camerei, covorului etc.
Singura pedeapsa "la indemana" este ridicatul jucariilor. Dar nu functioneaza: chiar ea imi spune ce jucarie s aiau si nu pare prea afectata. Zilele trecute imi "sugera" sa duc in pod si jucariile lui Stefan
.
Si a mai aparut o problema: baga mana in nasa. Adica, sa reformulez: sta cu mana in nas! Am epuizat toate amenintarile si toate rugamintile!!!
Asa ca sunt varza la capitolul educatie
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Ma gandesc de cand am citit mesajul de la Bibi: eu nu m-am bucurat mai deloc de burtica la Stefan. Cred ca am plans zilnic
. Cred
ca imi mai doresc burtica o data!!!
Nu spuneti nimanui, va rog
!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Doinna spune:
Buna dimineata.
Am intrat sa va uram La multi ani de 1 martie,sa dea Dumnezeu ca primavara sa va incalzeasca sufletele.
Bibi,felicitari si o sarcina usoara in continuare!!
Cornelia,oare asa pe undeva prin inconstient te gindesti la un alt bebe(nu de alta dar cam asa incepe....).In legatura ca Mariuca cu degetul in nas,cred ca e o perioada,Daniel este cu dagetul in gura(este ceva nou,niciodata nu a luat o suzeta in gura sau sa-si suga degetul,nu stiu ce l-a apucat,sper sa nu-l tina prea mult).
Seara trecuta al meu barbat m-a suparat rau ,ptr ca Daniel a facut urat(urlete,tipaturi,tot tacamul)doar ptr ca anu am mai vrut sa-i dau inghetata la 10 seara iar pe urma ,daca am vazut ca face asa rau,m-am inmuiat si i-am dat o lingurita(oare am gresit? dar zau parca nu-l mai puteam auzi urlind)Doru mi-a spus ca Daniel cam dace ce vrea cu mine si rau mi-a mai cazut,am explodat de ziceai ca doar atit am asteptat!!!In final(nici eu nu stiu cum am reusit)el si-a cerut scuze,cica eu am dreptate.....nici acum nu stiu daca aveam dreptate....dar parca pica rau cind cineva iti spune cevalegat de educatia care o dai ccopiilor,chiar daca este tatal....sau poate inca sunt sensibila dupa nastere,hmmm,nu stiu,au trecut aproape 3 luni.
Va doresc petrecere frumoasa la intilnire si inca o data va spun tare as vrea sa va pot intilni si eu.
Magdone spune:
Pupici de 1 martie
tuturor!!!
Bibi, felicitari!!! si sa creasca mare bb in burtica!!
Doinna, asa mai face si al meu din cand in cand si eu ma atac rau de tot ![]()
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
bobi spune:
Mult soare in sufletele voastre de martisor!
Bibi - mesajele tale sunt din ce in ce mai calde si mai calme... number 2 chiar are efecte faine asupra ta, si imi place ce si cum scrii din ce in ce mai mult
, o floricica pentru tine si
number 2
la mine a fost dragoste de la prima ecografie cu andi, si nu radeti de mine fetelor, dar chiar mi se parea ca imi face cu mana, si ii faceam si eu cu mana radeam-plangeam
, parca si acum ma incearca neshte lacrimi...
Romana - tu sigur o sa fii medaliata pentru eroism, dar nu in viata asta! dupa ce ca stai toata ziua cu 3 copii la care trebuie sa te imparti, trebuie sa ai grija si de al patrulea sa nu se enerveze! then again... e alegeea ta! tu sa nu te superi pe mine (noi), probabil te-ai obisnuit: intotdeauna ai fost minoritate in majoritatea-ti
, dar unele lucruri chiar au o limita! TU CE GANDESTI DESPRE TOATE ASTEA?
Gabi - imi pare rau pentru prietena ta! tragic!
Pedepse: il punem in patut si nu il lasam sa se dea jos pret de cateva minute, sau ii mai zic ca m-am suparat pe el si nu il mai bag in seama (insa asta o sa o scot mi se pare o tampenie, pur si simplu prin faptul ca nu pot sa nu il bag in seama, mai ales cand el ma intreaba non-stop: mai vorbesti cu mine? maaami! maaami! mai vorbesti cu mine? - pe un ton indiferent si haios), cateodata il mai atingem;
cel mai bne au inceput sa functioneze explicatiile cat mai diverse si negocierile din care rezulta ca iese el in avantaj
, dar nu am mereu dispozitie pentru ele din pacate...
Azi am dus martisoare si flori la "chesha". sa-l fi vazut pe andi ce mandru inmana el doamnelor pungutele!![]()
Andi tot tuseste. am fost cu el la dr lui, dupa care ne-a dus la un ORL-ist: andi e plin de puroi si gatul e innecat in secretii!!! ii fac acum un tratament cu mai multe tipuri de picaturi in nas, si l-a trecut si pe antibiotic...
cam atat. in rest, in continuare sunt o job-seekeritza![]()
va pup si o primavara frumoasa
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
si continuarea...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70204" target="_blank">ici