Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

OF OF OFFF!

Dana meriti bataita cat esti tu de "maricica"! Nu pot sa nu-i dau dreptate lui BIBI cu femeile mintoase... si fuga barbatilor de ele! Una peste alta cred ca ar trebui sa te bucuri de ce este acum si sa realizezi ca e sanatoasa, buna, isteata si ca ai timp destul sa ii canalizezi fortele!
Si eu m-as putea gandi ca Flaviu a fost primul care a mers, e destul de iute si face multe chestii practice dar nu spune poezii, nu numara in 7 limbi si nici nu vorbeste foarte bine cred ca aici e in coada listei... dar am toata increderea ca e un copil bun si ca ochisorii aia ageri imi promit mult, sa-i dea Dumnezeu sanatate...ca o sa ne descurcam noi!
Legat de intalnire ca si saptamana e ok! numai sa nu fie miercuri sau vineri ca atunci sigur voi fi la Bacau.

Asa si dupa ce te-a tras de urechi toata lumea, spune Dana cum a fost piesa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu am somn.

Nu ma pot abtine sa nu spun si eu "Bibi subscriu". Initial asta vroiam sa comunic si eu, dar nu ma exprimasem clar, asa ca am sters . Si ma mai dadeam si exemplu de copil sclipitor si adult depasit cu mult de fostii colegi de gradinita care nu stiau nici macar o poezie .

Gio, pai Taisia se purta super in colectivitate. Stiu ca nu o mai puteai lua de la cresa. A intervenit vreo schimbare?

Magda, sa iti treaca repede durerile de dinti!

Andra, si eu ma trezesc avand pretentii prea mari de la Maria, noroc ca ma aduce ea cu piciorele pe pamant: "mami, sunt mica! Am doar doi ani!"

Dana, eu daca as avea posibilitatea (daca as locui in oras ) as da-o pe Maria la gradinita cu program normal.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
magda - felicitari....sa fie intr-un ceas bun!
dana - stai linistita! copii la varsta asta nu pot sa fie concentrati pe o actiune mai mult de 10-15 minute! asa ca nu are rost sa te stresezi!
gio - ma bucur ca mai avem vesti de la tine....pupici taisiei...
noi cu gradinita am hotarat ca il vom lasa unde este si acum.
abia astept sa ne vedem....
pupici si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bey, ce rece imi faceti voi . Oricum eu zic mersi ca ma mai aduceti cu picioarele pe pamant, dar asta nu inseamna ca imi trece tot stresul. Stiu si eu ca barbatii fug de femeile "mintoase" (adica stiu pe pielea mea ca speriam baietii care se duceau de fiecare data dupa alea mai vesele si mai sociabile ca mine) dar, oricate rosii dati in mine, pentru mine tot inteligenta este calitatea cea mai de pret. Eu ma fost din ciclu "premianta clasei, preferata invatatoarei" si n-am ajuns asa de rau, imi place sa cred - nu zic ca nu se putea si mai bine. Stiu ca nu inteligenta te ajuta cel mai tare in viata si ca din punct de vedere practic este mult mai bine sa fii infipt, descurcaret si sigur pe tine (ceea ce eu nu sunt ) dar este ceva mai presus de puterea mea. Probabil ca din cauza ca pentru mine realizarea ca individ este mai importanta decat realizarea in societate. Adica, la o adica, as prefera ca fi-mea sa fie cercetator la NASA care sa fie pasionata de ceea ce face, dar de care poate nu a auzit nimeni, decat nu stiu ce mare manager de succes cu expunere internationala care apare in toate revistele. De fapt manager nu este un exemplu bun, pentru ca si alora cred ca le place ce fac. Dar intelegeti ce vreau sa spun . Eh, acum depinde ce-o sa vrea si ea. Hai ca am divagat inutil...

Dar cica eu la varsta ei citeam mai mult si nu plangeam atat .

Si daca tot suntem la ce vrem sa ii invatam pe copii, la mine ar fi cam asa:
- sa aiba curaj si sa nu fie timida (cum am fost eu)
- sa isi urmeze visele
- sa fie unica, sa nu simta nevoia sa se traga la indigo dupa restul societatii cum fac atatia in ziua de azi

Mihaela, la piesa ma duc diseara. Am vrut sa prind bilete si la Ateneu maine seara la Mozart, dar ticalosii astia cred ca le-au dat pe sub mana, altfel nu imi explic cum au reusit ca in maiputin de doua ore sa vanda toate biletele si pentru joi si pentru vineri, de n-am mai prins nimic .

Gio, chiar ma intrebam ce mai este cu tine .

Cornelia, parca si tu mai aveai de vazut o gradi de stat. Ai ajuns? Cu Stefi cred ca o sa fac cum zice Madishor, o inscriu dar nu o duc pana prin noiembrie. Tocmai bine mai creste si cea mica si nu se imbolnaveste asa usor. Vreau sa am optiunea de program lung in caz ca e nevoie, dar o sa vad eu cum merge, pot sa o iau si la pranz.

Cu intalnirea: eu cred ca sunt in concediu intre 1 si 7 martie asa ca daca putem sa ne vedem pe 8-9-10 ca sa ne potrivim si cu Magda ar fi grozav.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Tocmai ieri cand mi-am barfit copilul pentru lipsa de interes intr-ale intelighentiei, l-am gasit facand un puzzle :).

Pentru ca pe 8 martie o sa fie crashmele pline, propun sa ne vedem pe 10 martie, ca sa impacam diferitele capre si verze (alegeti-va voi ce vreti sa fiti - eu azi sunt varza, ca am racit).

Ce (incerc sa) imi invat eu copiii?
- sa gandeasca cu propriul cap
- sa se impace bine cu ei insisi
- sa incerce sa-i inteleaga pe cei din jur.
Cam multe pentru niste simpli oameni :).

Cat despre "sa fie femeie" - am citit de curand "De ce iubim femeile?" si am tras concluzia ca, fie eu nu sunt femeie, fie autorul traieste pe o alta planeta. Altfel o carte placuta si, in fond, ca sa iubim femeile nu-i musai sa le intelegem.

madishor dintre aspirine

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bine v-am regasit!
Discutii interesante pe aici!
M-a sunat mama mai de dimineata sa imi povesteasca de Alex: se plimba dupa el sa-i dea ou, el spunea ca mai tarziu, mama il tot batea la cap, el se intoarce la ea cu spatele, isi incruciseaza bratele si ii zice: "Nici nu te mai bag in seama!"
Si eu as vrea, cateodata, sa stie sa faca mai multe, dar imi revin si ma uit la el ca are doar 2 ani jumate(vorba MARIUTEI a Corneliei).
Despre gradinite, vreau sa va spun ca m-am (re)hotarat sa-l dau si asta chiar destul de curand. Va scrisesem eu ca il dau la anul, dar intre timp,s-a intamplat ceva (tata a avut o problema medicala, a fost in spital si trebuie cat de cat avuta grija mare de el) si m-am hotarat sa il dau la program scurt. Am descoperit o gradinita pe Calea Mosilor, (unde se face engleza intensiv si e program de la 8 la 13 la pretul de 3,5 milioane. Am auzit lucruri bune despre gradinita de la verisoara mea care a fost f multumita.
Au un sediu si pe langa Bucur Obor, unde au program de la 8 la 18 si costa 7 milioane.
Acum despre intalnire: si mie imi convine data propusa de MADISHOR, mai ales ca intre 13-19 martie nu pot sub nici o forma sa ajung.Si stiti ca imi e dor sa merg la Thalia? Parca acolo ne-am simtit cel mai bine. Sau chiar la LA MAMA.
Gaby: sanatate multa lui Stef!

Va pup si ne mai "auzim".

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Si eu votez cu Thalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Thalia, 10 martie e super OK!!!, sper sa-mi treaca maselele pana atunci sa pot manca si eu ceva acum sunt mai rau ca un bb, numai alimente moi, lichide, bla, bla, dar tot e bine am slabit vreo 2 kile..
Fetelor, nu ma lasa astia sa plec de la 1 martie, si nu stiu ce sa fac cu Razvan sapt.viitoare ca nu mai vine bona de luni..offf
apropo de discutii, si eu inainte ma stresam ca nu vb nu alea, alea, dar acu cand vad ca o ia prea repede cu cifrele, cu literele, chiar ma enerveaza, nici nu-i mai raspund cand ma intreaba ceva mai savant am ajuns la conlcuzia ca fiecare cu ritmul lui, sa fie sanatosi asta e cel mai important!

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Bey, ce rece imi faceti voi . Oricum eu zic mersi ca ma mai aduceti cu picioarele pe pamant, dar asta nu inseamna ca imi trece tot stresul. Stiu si eu ca barbatii fug de femeile mintoase adica stiu pe pielea mea ca speriam baietii care se duceau de fiecare data dupa alea mai vesele si mai sociabile ca mine dar, oricate rosii dati in mine, pentru mine tot inteligenta este calitatea cea mai de pret. Eu ma fost din ciclu premianta clasei, preferata invatatoarei si n-am ajuns asa de rau, imi place sa cred - nu zic ca nu se putea si mai bine. Stiu ca nu inteligenta te ajuta cel mai tare in viata si ca din punct de vedere practic este mult mai bine sa fii infipt, descurcaret si sigur pe tine ceea ce eu nu sunt dar este ceva mai presus de puterea mea. Probabil ca din cauza ca pentru mine realizarea ca individ este mai importanta decat realizarea in societate. Adica, la o adica, as prefera ca fi-mea sa fie cercetator la NASA care sa fie pasionata de ceea ce face, dar de care poate nu a auzit nimeni, decat nu stiu ce mare manager de succes cu expunere internationala care apare in toate revistele. De fapt manager nu este un exemplu bun, pentru ca si alora cred ca le place ce fac. Dar intelegeti ce vreau sa spun . Eh, acum depinde ce-o sa vrea si ea. Hai ca am divagat inutil... br /
Draga mea, cu regret constat ca n-ai inteles nimic din dusul asta rece de care te scuturi.
Morala era ca ti-ai fixat (din punctul meu de vedere) in mod artificial, inainte de orice termen rezonabil, niste repere care te duc intr-o permanenta stare de nemultumire. Ideea era ca asteptarile tale (laudabile, de altfel) sunt premature si orice ai spune tu despre progresul unui copil de 2 ani si jumatate la acest moment este irelevant pentru a face un pronostic despre evolutia lui ulterioara.
Nu sunt psiholog, n-am fost nici premianta clasei, nu-s nici managerul de succes si nici tupeista realizata social si cu toate astea si eu imi doresc pentru copilul meu sa nu fie nici mediocru si nici la rand cu ceilalti ci poate doar cu o jumatate de pas in fata celorlalti......copii inteligenti

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Ma bucur ca am dat tonul la intalnire dar regret ca nu am cum sa vin la acea data, parca 10 martie e vineri si eu cu singuranta voi fi la Bacau caci e saptamana de mers acasa! Imi e rusine sa zic sa schimbati asa ca ...voi fi absenta.
Poate o sa reusesc sa ma vad cu Magda totusi pana pleaca!

Nu mai comentez nimic despre mintile luminoase, vreau sa spun ca unicitatea vine din interior si o avem toti daca nu am mai privi atat spre tiparele pe care societatea le creeaza! Si personal cred ca a tine echilibru in viata e cel mai bine, a fi si istet si nu extraordinar de destept si multumit sufleteste si ..intelegeti voi!Si pentru mine, cred ca si pentru voi, viata de familie, ce ai acolo acasa e mai importanta pentru ca asta iti da putere si te ajuta sa si progresezi pe cealalta latura profesionala... Din nefericire am avut in generatie 2 genii in matematica in liceu si de asta am avut un oarecare handicap interior (eram tentata sa ma compar si...)si un baiat extraodrinar, vizionar la Facultatea de Electronica, pe toti i-am admirat f mult dar viata lor personala e varza iar ei acum sunt handicapati sufleteste si trist a fost sa le ascult povestile si sa aud ca aproape nimic nu-i face fericiti! nu exagerez cu nimic in ceea ce am spus! Gata mi-am descarcat si eu tolba...
So... va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput