Copilasi nov-dec 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Ioana, poate te imit si eu si vin supla in aprilie in tara, sa nu ma mai recunoasca sotul, eei care face mai multe abdomene?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Da alea pe care le fac atunci cand strang dezastrul din urma ficiorasului se pun?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Otiliav
Ioana, poate te imit si eu si vin supla in aprilie in tara, sa nu ma mai recunoasca sotul, eei care face mai multe abdomene?

Da alea pe care le fac atunci cand strang dezastrul din urma ficiorasului se pun?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mi-a placut cum ai pus problema!!! m-ai facut sa zambesc pe seara asta!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetili, mie mi-ai iesit in jur de 10 alunitze noi pe spate! e vreo chestie nasoala???? mi-e si frica sa pun problema, sa incerc sa va spun la ce ma refer de fapt....offf, sa nu credeti ca sunt speriata de bombe acum, intrebam doar daca e cazul sa ma ingrijorez, daca stiti ceva de alunite aparute asa din senin.......pupici...

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

Hello dragelor!
Nu ma mai laud cu abdomenele in seara asta (nu pt ca as fi renuntat la ele, nu, le practic inca in fiecare dimineatza), dar ... nu vreau sa va siderez ...sint modesta .....

si pe mine m-ar tenta niste sarituri la barna dar constiintza nu si nu...
acu...zau ca eu nu poci ..sunt prea obosita pentru asa ceva si adevarul adevarat este ca nu am vointza..n-am avut niciodata si nu mi-oi insusi o calitate acu, la 31 de anisor..

quote:
Originally posted by ioana_du
Mey ...avand in vedere ca am auzit pe aici ca stiu cpchilasii vostri sa arate un degetel daca ii intrebi cati ani au ...am hotarat sa o invat si eu pe Bianca. Asa incat am purces hotarata .... "cati ani ai Bia? Unul" si ridcam aratatorul .. Si tot asa de cateva ori, eu insistand, ea dandu-mi ignore ...pana cand .......ce credeti ca s-a intamplat?? Fireste, a venit hotarata si m-a apucat de degetul ridicat (aratatorul, ati retinut, da?) si ...m-a dus pana la ea in camera, ca ne uitam la stelutele de pe covor! Deci ..... aman etapa cu "cati ani ai" pana la anu'

am vazut o gramada de poze frumoase cu copkii minunatzi

cuscritza, mey, multa sanatate lu alexutzu..dar de ce si-a bagat pensula in ureche? de la asta a facut otita? ca n-am inteles...
si stai fara grija ! o luam pe ruxitza cu tot cu biberoane..le bagi la zestre

David s-a procopsit cu o infectie urinara.....ieri noaptea eram la urgentze cu el dupa ce ieri mi-a dat mari emotzii ca nu stiam de ce incepe brusc sa urle. Acu ia antibiotic si ma chinui cu el , ca nu vrea sa bea lichide aproape deloc(in afara de lapte)...Azi i-am luat suc de fructe de la hipp(desi nu vroiam sa ii dau sucuri) dar ce sa ii fac mey...asa a fost mereu..nu vrea lichide si pace

si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vad mamicile pe messenger la ora asta, oare ce pun la cale?
Dutzi, frumos Iutinelu, putin serios dar se vede ca-i pus pe sotii. Iar jucaria este tare ingenioasa!
Am si eu multe poze noi cu Ana, sper sa le pun in curand.
Aime, pana la urma ai avut poze la semnatura, iarta-ma daca ti s-a parut deplasata rugamintea mea!
Alexa, la vorbaret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... da la tine cat e ceasul?

MONICA.. e papapt maine, ca maine nu as fi avut timp sa fac...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

ce baieti fromosi(Iustin si Vladut)!

Fetelor cu abdomene...eu am gasit pe un site de descarcat exercitii Pilates...mi se par chiar misto! (Oare am voie sa zic unde?)
Eu nu m-am apucat de ele, dar am recunoscut printre ele niste exercitii pe care le face instructoarea mea la sala...cred ca-s foarte eficiente!
Sa aveti spor si sa va vad la vara cu bluze cu buricu' gol!

Onitza, nu te speria! Si mie mi-au aparut asemenea chestii, din cate imi amintesc, pe cand faceam plaja vara(he, he, nici nu mai stiu prin ce deceniu era asta ), dar nu am vazut nimic anormal...
Poate mai stiu si fetele altceva...

la bebicii bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata fetelor,

Astazi sunt si eu matinala. De cateva zile ma trezesc mai devreme chiar daca fetele mai dorm, asa imi fac si eu cateva trebusoare linistita (de ex DC) si cand se trezesc ele ma pot ocupa de mancarica lor etc. Noi astazi mergem la ROR, am vrut sa cumparam TRIMOVAX dar nu am gasit decat pe comanda si dr ne preseaza ca trebuie sa dea situatia la DSP si ma tot suna sa merg. Sper sa nu faca nici o reactie ca mi-s satula de temperaturi, muci si raceli.
Nici nu am apucat sa spun ca am fost la control cu ea acum doua zile. Dr ne-a zis ca luam tratamentul de sus in jos. Probabil ea e "predispusa" la astm pe fond alergic si pe fondul unei rezistente scazute la infectii. Nu a facut niciodata crize reale de astm ci numai ca raceste f usor si des si in timpul racelilor face "raluri" si mici "crize" de respiratie (dr s-a exprimat altfel dar io am uitat). Asa ca acum urmam un tratament usor care nu e nicidecum pentru astm. O luam incet ca sa nu bombardam copilul cu tratamente tari. O saptamana la rand facea kk "first thing in the morning" dar acum cand am si eu nevoie de "mostra" face numai seara. Supozitor nu am ca sa ii pun si tare as vrea sa duc iar la analize ca sa vedem daca e sau nu pozitiv.
De ieri avem si noi botic "Angelina Jolie". Am fost cu ea la gradi sa o luam pe Ana si cum am ajuns mai repede asteptam pe sala, numai ca Daria nu sta o secunda si fiind si cu papuci gorsi de iarna s-a impiedicat si a dat exact cu gura de marginea unui scaunel; a uramt curs de sange, toti parintii pe langa mine cu apa rece, comprese. . Cand am ajuns acasa am vazut ca are buza superioara sparata pe interior. Asta e. Itram si noi in randul accidentatilor.

Fetelor, voi vorbiti de abdomene, eu am o lene de numa. Tot spun ca ma apuc dar nu mai ajung sa o fac. Si tare mi-ar trebui.
Am vazut multe poze care mi-au placut numai ca nu mai stiu sa spun ale cui si nici nu vreau sa incurc borcanele.
Eveline intrebai de scoala: in fiecare an ma gandesc ca ar trebui si eu sa fac dar cand vine timpul aman. Vreau sa spun ca nu mai reusesc sa retin un titlu de ziar dar sa mai invat si tare ma tem ca oi face facultate odata cu fetele mele.
Acum vreo doua zile imi facusem o listuta cu nume si ce vreau sa raspund dar a trecut mult timp asa ca incerc sa raspund pe loc de acum ca daca aman......

O zi frumoasa

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dutzi, ai baiat mare de acum , daca mananca singurel ai scapat de o grija! E un scump.

Monica, imi pare rau de Alex, multa sanatate. Iar cu bagatul pensulei in ureche... ce sa mai zic, le vin niste idei copiilor astora...

Fulguletzule, multa sanatate lui Davidutz!

Nici eu n-am nici un elan de a face vreun pic de gimnastica, nu stiu cum , si cu bona tot obosita sunt si tot intr-o alergatura permanenta. In plus, mai si mananc dulciuri cu gramada, asa ca silueta ioc!

Cat despre invatat, nu m-as mai apuca de a doua facultate, Doamne-fereste. Am facut-o la timpul ei si cu asta-basta, si asa am la servici destule cursuri, asa ca imi ajunge. Iar cu copiii acasa abia de ma pot concentra, de fiecare data cand am avut ceva de lucru pentru servici lunile astea , a fost dezastru, tare greu m-am mobilizat.

Noi nu mai sterilizam de pe la 1 an. M-am gandit ca atata timp cat Mihnea baga in gura toate chestiile de pe jos, e un pic exagerat sa mai fierbem biberoanele. Asa ca le spalam cu apa si detergent lichid, le clatim bine si atat.

Felis, i-a placut papa lui Mihaita?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... mi-a aparut si mie prin 1997 pe spate ca un "nor" de alunite (vreau sa zic ca sunt mai multe alunite dar nu f imprastiate pe spate... "plaja" lor nu e mai mare ca dimensiune decat ... gura unui pahar normal)... Ideea ar fi sa te duci la dr... Eu n-am fost, dar la fiecare control cd vedeau dr acele alunite faceau niste ochi mari speriatzi si ma intrebau de cand le am. Se linisteau insa cand le ziceam ca le am de mai mult de 5 ani... Chiar si cand eram insarcinata, la control unul din dr a a vut aceeasi reactie... ACnd i-am zis ca au "vechime" 8 ani... nici nu le-a mai bagat in seama

ROSERB... azi dupa masa, la masa cu carne ii dau... sa vad...
Fetele, daca am facut ceva ce nu trebuia in pregatirea papicii bebicului, sa-mi ziceti, ca mai mult de asta am descris atat de amanuntit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput