Copilasi nov-dec 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
Dutzi spune:
Dama, noi ne spalam pe dinti fara pasta, e mai mult chestie de antrenament
...dr ne-a recomandat pasta de dinti elmex, pentru copii, iar daca vrei una fara adaos de fluor, gasesti la magazinele naturiste.
Ia uitati cum ne mai omoram si noi timpul, in asteptarea primaverii...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=4098&.dnm=53b5.jpg&.src=ph
Va pupam,
carmen spune:
Dutzi frumos si vesel Iustinelul tau.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
daniela_sb spune:
Buna ziua la toata lumea.
Danutz a adormit, de fapt a picat de somn dupa ce ne-am zbenguit vreo 2 ore cu un baietel la care am fost in vizita. Se pare ca le chiar priesc vizitele la copilasi (am auzit ca si Mariuca s-a distrat pe cinste).
Miha, Dutzi, vad ca voi nu mai aveti probleme cu alimentatul copiilor. Ori mananca cu polonicul, ori singuri
.
Ne-am plictisit noi de iarna, dar copiii nu. Asta ca am vazut un baietel frumos (Iustin) in zapada. Sanie si zapada sa fie...
Eveline, la Danutz i-au iesit 4 masele cam in acelasi timp. Parca sunt mai mult iesite cele de jos. Si are iesiti in rest 8 dintisori (4 sus si 4 jos).
Dama, pentru Danutz am cumparat pasta de dinti cu continut redus de fluor (Vademecum ii spune). Are gust de capsuni si din cauza asta e mai bucuros sa se joace prin guritza cu peria. Pe mine din pacate in cel mai bun caz ma lasa sa-l periu doar cateva secunde asa ca il mai dau din camd in cand cu glicerina boraxata pusa pe tifon.
Cat despre somn: la pranz adoarme dupa ce suge iar seara adoarme tot in patul nostru langa mami sau tati si ii mai cant, ii mai povestesc... Suzi nu ii mai place de cateva luni si in consecinta cand se trezeste vrea automat sa suga (suge de 2-3 ori pe noapte). Eu, hotarata sa nu ii mai dau lapte noaptea, il iau din patutz si dupa o criza de plansete (si alte incercari de cantat, plimbat etc.) renunt la idee, suge si adoarme la noi in pat.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
danette spune:
Apropos de sterilizarea biberoanelor... eu nu le mai sterilizez zilnic de cand avea Risi 4 luni!
Le fierb cam 1 data/luna. Maxim.
Am intalnit la un moment dat intr-o conjunctura un medic pediatru din Ungaria, si discutand despre diverse probleme ale bebelusilor, mi-a spus ca practic dupa 2 luni de viata nu mai este strict necesar sterilizatul tetinelor, suzetelor, sticlelor, trebuie obisnuit treptat cu realitatea, el zicea ca nu faci altceva decat sa maresti sensibilitatea copilului la diversi microbi, bacterii, si este bine sa faca cunostintza cu ei, fiindca ii v-a intalni oricum mai devreme sau mai tarziu, si nu inseamna ca daca este mai mare v-a fi mai rezistent la actiunea lor.
A-ti vazut emisiuni la Discovery despre toti microbii, bacteriile, viermii care stau pe corpul uman, ce avem in ochi, in porii fetei, in gura nici nu mai zic...
Apoi ce avem in covoare, perne, cuverturi si alte tesaturi din casa... vream nu vrem asta e!
Sper ca nu v-am ingretosat
prea tare!
So, noi suntem cu apa si detergentul, si gata e !
Risi a facut o singura data diaree, si nici n-a fost prea nasoala, in sensul ca n-a fost din aia cu 10 kk/zi, cu febra, varsaturi adica toxiinfectie, enterocolita... a facut o diaree simpla.
Delia, pupicei lui Iustin, ce haios e!
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!
aime spune:
Buna seara fetele!
Miha, deci tot la Metro, asta e
.
Delia, Iustinel se face din ce in ce mai zambaret si inca nu stiu sa zic cu cine seamana
...si ce mult ii place la zapada.Si ce manca el singurel-singurel, morcovei?
si la pui si la mami
aime si
Vladimir, 1an+
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by eveline
Cat despre facultate, nu-i asa naspa precum pare, nu te descuraja, ia si te inscrie....totu-i ok cu exceptia celor 2 luni pe an cand e sesiune. Numai ca eu n-am chef de invatat....de unde pana unde pana acu nu aveam chef sa fac nimic, azi am calcat rufe (asternuturi), am facut mancare, am sters praful....orice numai sa nu pun mana pe cursuri....da de acu am cam terminat si a adormit si Bia, asa ca tre s-o fac si pe asta!Macar sa citesc sa am idee despre ce e vorba in propozitie...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
Eu am patit asta de cand m-m apucat sa-i tricotez un pulover lui Robert! Asa de multa treaba am si nu am timp si de tricotat....Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
FELIS spune:
Am trecut la gatit serios pt Mihai... Pai nu se mai pote... Asa... papa de bebei... pana cand?...
Nu faceam pana acum, deoarece mai toate papicile au ceva cu ceapa calita, ceva prajeala... si parrrrrrca nu imi venea... Am tras cu ochiu la niste papici de piticoti si am furat un pont asa ca am pus sa fac tocanitza de cartofi cu carne de pui Adica: ceapa taiata marunt am fiert-o si am strecurat-o... (am aruncat apa)... Am pus unt in cratitza, am calit o idee bucatelele de piept de pui taiate mic, si am pus ceapa... AM mai lasat cam un minut si ceapa si am inceput sa pun cate putina apa... Asta cam 5 min... dupa care am pus si 3 cartofi potriviti de mari (taiati cubulete) si un morcov, apa cat cuprinde... si jumatate de linguritza de sare... Acum ma duc sa pun 2 lingurite de bulion si verdeatza...
... Oare va manca puiul meu... Asta bineinteles ca va merge la blender... 
In legatura cu biberoanele noi le sterilizam cam o data pe luna...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ioana_du spune:
Hello dragelor!
Nu ma mai laud cu abdomenele in seara asta (nu pt ca as fi renuntat la ele, nu, le practic inca in fiecare dimineatza), dar ... nu vreau sa va siderez ...sint modesta .....
Mey ...avand in vedere ca am auzit pe aici ca stiu cpchilasii vostri sa arate un degetel daca ii intrebi cati ani au ...am hotarat sa o invat si eu pe Bianca. Asa incat am purces hotarata .... "cati ani ai Bia? Unul" si ridcam aratatorul .. Si tot asa de cateva ori, eu insistand, ea dandu-mi ignore ...pana cand .......ce credeti ca s-a intamplat?? Fireste, a venit hotarata si m-a apucat de degetul ridicat (aratatorul, ati retinut, da?) si ...m-a dus pana la ea in camera, ca ne uitam la stelutele de pe covor! Deci ..... aman etapa cu "cati ani ai" pana la anu'
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor,
roserbitzo
sa vezi ce am patit eu azi...ca tot ziceai tu ceva de orl saptamanile trecute...n-am mai apucat sa iau legatura cu tine fiindca a fost urgent....vin acasa si-mi zice tata ca pe alex il durea urechea cand l-a luat de la gradinitza...il intreb si eu unde te doare??? zice dupa ureche...bun...ma gandesc ca e de la castile de la pc(unde se joaca o buna perioada din timpul liber), ca e de la ochelarii de vedere...ii dau nurofen si-i trece...peste 3 ore zice...ma doare in ureche...nu am mais tat pe ganduri am plecat cu el si sotul la orl la fostul spital panduri...unde dr-ul zice ca are otita externasi zice ca are si o mica zgarietura in urechiusa....il intreb ti-ai bagat ceva in ureche???? cica da...pensula de desencand ma uit era si un pic desenat pe par...va dati seama ce putea sa pateasca???nici nu vreau sa ma gandesc...nu va zic ce a mai plangacit pe la dr...ca nu-l lasa sa se uite la el in ureche...ehe hei...acum a facut febra...avea 37,8...i-a pus un pansament mic cu rivanol in urehce si trebuie sa-i picuram cate 5 pic de rivanol la cateva ore...si sa-i dam nurofen deocamdata...speram sa treaca doar cu atat...sperietura a fost maaaare de tot.polipi nu are...macar atat...ca eu vroiam sa-i fac un control la orl pentru asta....
ruxitza este bine, i-a mai iesit si ei inca un dintisor jos...acum are 6 in total...din care doar 4 se vad kalumea.
parca a inceput si ea sa pape mai binishor...dar nu mult...doar ca nu mai tipa cand mananca
felis
a papat mihaitza?
andrea,
cred ca era tare haioasa mariuca
mari petrecarete mai sunteti...cum ai rezolvat problema cu bona? ati reintrat in normal din cate am inteles nu?
va pup pe toate si va urez noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Otiliav spune:
Fetele, am aparut si de acum o sa va stresez mai des
!
Aime, sa-ti traiasca baiatul, este un scump. Se vede ca este tare vioi, iar la ochi iti seamana leit, dar ce mai conteaza, important este ca-i un copilas sanatos, destept si frumos!
Ioana, poate te imit si eu si vin supla in aprilie in tara, sa nu ma mai recunoasca sotul, eei care face mai multe abdomene?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

), am facut mancare, am sters praful....orice numai sa nu pun mana pe cursuri....da de acu am cam terminat si a adormit si Bia, asa ca tre s-o fac si pe asta!Macar sa citesc sa am idee despre ce e vorba in propozitie...