Copilasi nov-dec 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 4
paxela spune:
sa va spunem ultimele noutati azi am invatat cum face cocosul drept urmare se plimba prin casa il taraie dupa el si tipa lililiguuu
si alta minune
sa nu care cumva sa intrebati ce mananca silviu ca va raspunde el
azi eram la mama care ii dadea mancare si el arunca jos la care ea zice: eee pisici mancam sau ce facem aici? la care acum daca il intrebi ce mananca raspunde piiisci
si a ramas setat
avea un biscuite si il intreb ce papi acolo mami si el raspunde piiisci![]()
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor...Doamne ce spor ati avut la scris...abia am reusit sa citesc
MonaB
Vladutzului frumusel...ma bucur ca l-am vazut in sfarsit
felis
mai ce mi-a placut poza in care mihaitza sta peste jucarioara...restul nu am reusit sa le vad...dar mai incerc
frumushelul din partea mea
Miha, sanatate multa puiutului si
paxela, Doamne ce am mai ras...auzi tu pisci
baiatul cel mancacios..pai inseamna ca o sa se ingrase vazand cu ochii![]()
ref biberoane si noi le mai sterilizam inca...cred ca o sa stam cu biberonul pana ne maritam cu davidutzul
cuscritza e intelegatoare
... ruxi mai bea cu paiul suc sau din canutza...dar lapte nu vrea decat din biberon...si are dreptate dupa ce ca nu a papat tzatza decat 2 luni acum sa o privez si de biberon...
va pup
pe toate si pe copilashi
noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
mariussimiuc spune:
Ca tot veni vorba de sterilizarea biberoanelor...Eu am scapat de grija asta,ca Robert n-a vrut nici bibe si nici suzi.Dar voiam sa va intreb altceva.Stiti cumva cum iese mirosul de plastic? I-am cumparat o canita cu cioculet si un pahar cu pai si amandoua miros ingrozitor.Le-am spalat si cu apa rece si cu apa calda si cu detergent de vase,le-am pus in apa cu otet,acum au vreo 2 zile de cand stau in apa simpla si tot degeaba.Ce sa fac sa scap de mirosul asta? Ca a fost asa de incantat de paharul ala cu pai...
Monica, 
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
florypop spune:
Neatza mamici si bebici.
Doamne cat scrieti....
. Abia apuc sa va citesc.
Si noi sterilizam inca biberoanele. Am si eu pitici pe creier de care nu scap.
Multam' fetelor de incurajari pentru sarcina si facultate. Cu sarcina sa zicem ca mai merge, dar cu scoala....cam trebuie sa ma apuc de invatat. Nu stiu exact cum si cand dar macar cateva copiute tot reusesc sa imi fac. Trebuie cumva sa o termin daca tot m-am scarpinat.
Pupici,
Flory
19+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
flory, Doamne ajuta ca sarcina merge bine...cu scoala se rezolva...mai ales daca te vad cu burtica poate te mai iarta![]()
va pup pe toate 
sa aveti o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
andreap spune:
Buna dimineata!
in sfarsit nu ati mai scris asa mult
!
Aseara am fost la o petrecere de copilasi mai maricei(cam 4 ani) si Mariuca s-a distrat copios,plus ca i-a distrat si pe cei "mari"care alergau dupa ea in toata acsa strigand "micuta"
.A mancat pe rupte(pui,cascaval si chiar un pic de tort,lucru pe care nu l-a mai facut pana acum,ptr.ca nu-i plac dulciurile)Si-a pus pe ea o cana de suc,drept ptr.care am schimbat-o cu lucrurile altora
..adica un body de la un copil de 3 ani si un tricou care-i venea pana la genunchi![]()
..Era mortala!
In legatura cu biberoanele,eu sunt lenesa,nu le mai sterilizez de mult
..nici suzeta..nimic!
Paxela,ce face "cocosul".Sa inteleg ca manacti mai bine acum?
Flory,multa sanatate si sarcina usoara!
O zi super!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Saluti!
la noi o zi cu soare, asa ca la plimbarica cu noi...
Andreap...nu i-ai facut poza....cred ca era super haioasa "micuta" ![]()
Miha, nu mai tine in apa canita, las-o cateva zile asa pe balcon, la aer...o sa iasa mirosul...
Si o intrebare, unde gasesti tu prin zona Brenac? La Exira,oare gasesc...ca pe la mine pe aici...pauza
...si nu m-oi duce la Metro numa ptr asta ![]()
aime si
Vladimir, 1an+
eveline spune:
Ce mai faceti fetele?
Am si eu o intrebare....primele maselute ies jos sau sus? Si cam cand ies...adica dupa cati dinti iesiti, caci si ca varsta nu e la toti la fel, dar ca si ordine se pare ca este...Caci Bianca roade cu ardoare de cateva zile orice gaseste prin casa inclusiv se duce la masa din bucatarie si se prinde cu gura de ea in speranta ca o poate roade....parca de mult n-am vazut-o asa de "apucata" cu toate ca si ea, ca toti ceilalti, rod de toate de multisor....Ideea e ca nu da nici un dinte semn sa iasa, ma gandesc ca poate vreo masea....dar nu ma prea lasa sa ma uit...
Va pup!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
dama spune:
Din cate stiu eu nu exista o ordine la premolari...deci pot iesi fie jos fie sus. Noi inca mai asteptam un incisiv lateral inferior, deci pana la premolari (care ies de regula intre 14-20 luni) mai avem. Eveline poate sa o ma jeneze si pt ca ei incep sa-si faca loc in gingiuta inainte de a sparge...
Am si eu o intrebare pt mamicile care spala deja dintisorii micutilor...folositi pasta de dinti (sau numai dati asa cu periuta) si daca da, de care, de-a voastra sau una speciala?
Si inca o intrebare mai mult de sondaj: puiutii care nu au tinut si nu tin suzeta deloc, adorm si dorm singurei?
Am vazut 2 Vladuti dulci tare unul cu fatzuca de pishicher szi un harnicutz (aime) si unul foarte serios, adevarat barbat ce mai... Mona tocmai cand constatasem ca aduce a neamt, o zdughirati in Canada
? ce sa mai cred acu...
Gata ma duc la treaba...
mariussimiuc spune:
Buna fetele!
Cam putina lume astazi pe aici! Ce se intampla? A dat un pic soarele si deja ati zbughit-o pe afara?
As vrea sa ies si eu cu Robert,dar nu stiu ce sa fac,nu stiu daca este bine sa-l scot.Pana acum l-am scos chiar si cand a fost un pic bolnavior,dar acum dupa episodul asta cu febra mare si frisoane...parca mi-a pierit curajul.Ma gandesc sa nu cad de-acu in extrema cealalta...sa nu-l mai scot din casa pan' la primavara! ![]()
Aime,eu de obicei iau Brenac tot de la Metro.Pe aici prin zona n-am vazut.
Dama,eu il spal pe Robert cu Nenedent,luat de la farmacie.Are si periuta de silicon,tip degetar.Nu stiu daca se cheama chiar spalat ceea ce facem noi...E mai mult un periaj si un moment de joaca,tare se mai distreaza atunci cand ma musca de deget! Dar de vreo cateva zile nici nu ma mai lasa sa ma apropii de gurita lui.Are aproape de iesire 3 dintisori si am mai "gasit" si o maseluta care se chinuie sa iasa.
Asa ca am descoperit sursa maraielilor!
Imi spunea cineva ca s-ar putea ca din cauza asta sa fi racit asa zdravan acum.Organismul este mai slabit in aceata perioada de eruptie si atunci...asa o fi oare?
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!