Copilasi nov-dec 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Felis, ce pofta mi-ai facut...cu tocanita...o singura intrebare, insa: bulionul e facut de tine?(ca daca nu, eu l-as inlocui cu o rosiuta, doua, ca ala din comert nu-s cat e de natural)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Neatza dragelor!
Bun, vad ca se strang aici adepte ale abdomenelor ... Otilia mama, pai hai, baga, si facem concurs de numarat abdomene, mi se pare super. Eu nu reusesc decat 70, ma chinui de vreo trei zile sa depasesc acest numar, da' abdomenul meu nu si nu !
Fulgule, saritura la barna de astazi ti-a iesit impecabil, da' trebe sa faci si tut tot 70, sa tii pasul cu mine si cu Otilia!
Miha, sa stii ca si eu m-am gandit ca s-ar pune si aplecatul dupa diverse chestii aruncate prin casa de "unii" ..... Ma bucur ca nu sint singura care pune problema asa, dintr-o data ma simt MULT mai bine, si cred ca mai raman la 70 de abdomene fro cateva zile .
Aaa, da' stati sa vedeti, ca diseara o iau pe Bia la noi ...si maine imi fac exercitiile cu asistenta ! saptamana trecuta radea de se prapadea cand ma vedea chinuindu-ma in halul ala !!! HALAL RECUNOSTIINTA !!!!!!!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!!!E vineri..asa ca nu am chef de nimic...
Monica,sanatate multa lui Alex!Ce sa mai zic de el cu bagatul pensulei in ureche daca sotul meu,om in toata firea ,isi baga tot felul de nebunii in ureche..adica acum 1 an i-am scos din ureche un capat de pix...In legatura cu bona,da.a revenit la.....normal sa zic totul.Sa speram ca va fi bine.
Felis,e foarte bine cum ai facut mancarea.Eu una nu arunc apa de la ceapa...pun ceapa cu putin ulei si apa,o calesc putin(nu prajita)pana se face moale apoi pun carnea si cartofi..uneori ii fac un fel de ghiveci,pun si dovlecel,morcov,mazare,fasole verde..apoi rosie sau daca nu am rosii in bulion.La sfarsit putina sare si verdeata!Eu ii mai fac si paste cu carne de vita tocata sau cu care de pui,cu ciuperci(nu multe,1-2 doar),ceapa,ardei si branza(cascavalul se intinde,nu merge la blender)..Hai ca dau prea multe retete
Mai intru azi...

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Am si eu multe poze noi cu Ana, sper sa le pun in curand.

Asteptam cu nerabdare, ca ne e tare dor de ea .

Carmen, Monica, sanatate la copilasi .

Mai, Cookie, da Sabinuta draga ce mai face?

O zi frumoasa,

Mergi la inceput

Dutzi,asa zapada mare aveti voi?Piticul tau e tare dulce...
Din ciclul.."Daca doriti sa....."am pus catev apoze noi in albumul "petreceri..petreceri...."..Cu noua freza a fetei mele
Sper sa se vada!

POZE
PETRECERI..PETRECERI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dutzi, iata ce face Sabina mea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/1763
Nu-i asa ca m-am scos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, esti o scumpa ca de obicei, imi raspunzi!!!! si mie mi se pare un pic ciudat, ca au iesit destul de multe si negre(auzisem eu ca astea negtre ar fi cancerigene, mai putin cele deschise la culoare), in fine, nu vreausa exagerez sau sa dramatizez, repet, mi se pare doar putin ciudat, ca nici lka soare nu au iesit, canu am facut plaja sapt asta, si sunt iesite de curand...sapt asta!! vad eu ce fac...chiar si MIhai s-a speriat un pic, cand mi-a vauzt spatele plin dintr-o data! chiar, i-a placut lui Mihaita tocanita?????? pupiiiiiiiiiic

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AZI PLECAM LA PAUL!!URAAAAAAAAA!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Va doresc un We minunat
ne auzim luni

POZE
PETRECERI..PETRECERI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare fetelor, ce mai faceti?
Eu ma lupt cu globalizarea, integrarea si mai ales cu clauza de salvgardare. Cine stie ce e aia, poate-mi spune si mie pe PM (sa nu zapacim chiar pe toata lumea)ca se pomeneste de ea in cursuri da nu ne zice explicit ce e (ne ia ca si cum am sti)....am auzit de ea de mii de ori da nu i-am dat importanta si acu is in ceata totala.
In rest ma mai inebuneste si kk lui Bia....o zi face normal, a doua zi face moale, moale, a treia zi nu face deloc, a patra zi iar moale, apoi iar tare....m-a zapacit de tot. Nici nu stiu ce sa-i mai dau fetei sa manance, caci cum ii dau parca face invers...is nebuna de cap.
Cred ca pana la urma e de la dinti nu de la stomacel (zic si eu...) cu toate ca prin gurita nu se vede nici un semn ca i-ar iesi ceva....da mai stii...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput