Copilasi nov-dec 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Gata!
Am ametit si incep sa incurc copiii si mamicile!
Sunt asa frumusei si au niste priviri nastrusnice! Cand zici ca-i un ingeras, cand il vezi ca parca urmareste ceva si-o sa te ia pe nepregatite. He! He!
A mea e cuminte, dar are accese de resfat care ma fac sa-mi fie teama de ea cand o sa creasca. Spre exemplu, cand se supara sau nu-i convine ceva se incrunta, se uita la tine pe sub sprancene, isi tuguie guritza si incepe sa-si agite manutzele de parca ar vasli. Nu zic, ca nu-i haioasa, dar sper sa n-o tina mult!
De mancat e ca-n balansoar, cand bine cand prost, dar zic merci si de atat!
Nu i-am mai dat nici un medicament. Voi ce le mai dati? Adica vitamine si alte intaritoare pentru varsta lor. La Vigantol, inca n-am renuntzat.
Azi am implinit 1 an si 3 luni, inca mai aniversam. Asaa! De nostalgie!
Cat despre mine...am inceput sa framant coca si sa fac "arta". In curand vine 1-8 Martie si sa vedeti ce martisoare imi confectionez!
Adevarul e ca-mi face tare bine sa pigulesc la ele!! Imi place!

Va pup si mai apar...

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata fetele!o saptamana minunata va dorim!

Ken a inceput sa se ceara la olita.se bate cu mana peste pampers si spune"si,si!".cu kk e mai greutz pt ca ma anunta dupa ce a facut,in sensul ca se duce la locul in care tin pungile pt aruncat pampersii,ia una si astfel stiu ca vrea sa fie schimbat.

mey ma streseaza cu cititul.toata ziua vine cu carti la mine sa-i citesc,nu pot sa fac nimic.am invatat sa distingem culorile(doar albastru si rosu).deocamdata l-am invatat sa le spuna in japoneza ca e mai usor AKA(rosu) si AO(albastru).

la noi paiul e deja nu vrea sa bea decat singurel cu canitza,din cauza asta schimbam hainutele de 4-5ori pe zi.merge masina de spalat intr-o veselie la noi.

Monico cum se mai simte Alex?pupici si sanatate de la noi

am vazut si eu creatiile Miriei.sunt superrrrr!mai Cristina tot timpul ne intrebi de vitamine.nu mi-o lua in nume de rau dar nu indopa copilul cu vitamine daca nu-ti recomanda nici un doctor.se dau doar in carenta nu ca sa fortifice organismul iarna.stiu cazuri in care parintii au indopat copii cu vitamine si acum sunt obezi.te pup si nu te supara

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

Ce activitate intensa pe aici....
In weekend am vazut-o pe Mariuca Andreeip. Cred ca s-a cam suparat pe mine ca i-am zis ca e pitica dar imi cer scuze aici in public daca s-a suparat.

Miria . Sunt senzationale creatiile tale.

Pupici,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor
moama am vazut atatea fetite frumoase ca vorba miriei mi-e cam frica sa nu le incurc si sa mi-o iau pe coajaasa ca le pupacesc pe toate...dar si pe paulica...mai avem niste copilashi tare frumushei in grupul nostru...nu ca sunt ai nostri da-s frumoshi
bitso...gata sunteti baieti mari pupa-l pe frumushel din partea mea...auzi tu cere la oala, stie culori...pfiu...si ruxi a mea stie sa zica kk dupa ce face...oare de nu zice inainte si mai mult sa vrea sa faca la olitza...eu n-am mai vazut asa ceva...daca o pui pe oala se inhiba si nu mai face...dar avem noi timp...fir-ar ea sa fie de oalasa stiti ca glumesc nu as forta-o pentru nimik in lume
saru' mana ca te gandesti la noi...alex e bine nu-l mai doare nimik, ieri l-am dus chiar si la petrecerea pentru copilashi s-a zbenguit pe-acolo 3 ore l-am schimbat de vreo 3 ori de tricou ca era ud fleasca de atata alergatura...azi mergem cu el la control sa vedem ce mai zice nenea dr-ul de urechiuse daca mai punem picaturele sau nu.
dupa ce l-am "azvarlit" pe alex la mama, dupa petrecere am fost la opera, a fost barbierul din sevilia...au inceput sa la iasa toate spectacolele super reusite...asa ca daca aveti timp si unde sa lasati bbicii mergeti si voi, nu o sa va para rau.
eu ma pregatesc sa ma imbrac bine fiindca sigur alex o sa vrea sa-l trag cu saniutza...si d-rei ruxi ii place tare mult sa stea in brate la el pe sanie...
va pup pe toate si pe copilashi sa va urez o zi minunata

ps cuscrito ce mai face davidutul? cum se mai simte?sper ca sunteti bine

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Mai..dupa un WE tare greu recuperez cu cititul....
Sa incepem cu pozele..vorba fetelor,daca uit,pune-ti pe seama sclerozei,ca sunt batrana
Eveline,dulce puiuta ta..cu parul ei prins!Otilia,are niste ochi..si gene..si tot"rotunjoara"a ramas,pup eu picioruse grasute!Ioana,2 papusi dulci am vazut,una mica..una mare....Onitza,tare "barbatel"s-a facut Paul!Am uitat pe cineva??Sper ca nu!
Miria,mai dar ce rabdare si ce maini indemanatice trebuie sa ai....Eu la capitolulindemanare am 2 maini stangi!
Flory,nu m-am suparat DELOC!Ba eu rad de ea in casa si ii spun ca daca ramane asa pitica o duc la circ..Stiu ca e mititica rau,chiar ma gandecs cum naiba sa rezolv asta..poate la vara la inot..sau sa mai intreb.Si ca a venit vorba de asta,daca aveti idei,cu mare placere le ascult!Pup burtica dulce(fetelor,e asa frumoasa Flory graviduta)si pe Andrei!
Dana,si eu am caine..momentan sta la mama ca nu pot sa ma descurc singura cu copil si catel,plus ca Mariuca o chinuie ingrozitor cand o prinde:traghe de coada,vrea sa o muste de ureche..ce sa-ti zic,mi se face mila de bietul catel!dar de cate ori pot,organizez intalniri
Monica,sanatate multa lui Alex!
Pupici si ne mai auzim azi..O saptamana minunata

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Multumesc frumos pentru laude!

Bits-ule, nu ma supar, dar intrebam si eu asaa, ca eu nu i-am dat pana acuma nici o vitamina si imi e frica sa nu aiba vreo problema cu vremea de afara sau cu cupiii cu care vine in contact. Pai, toti zici ce bine ara, dar ea se infunda cu paine si biscuiti. Normal ca-i buflea. Doar eu stiu cat si ce mananca, iar din 2 rondele de morcov si 1/2 mar nu cred ca ia prea multe vitamine. In fine, sper ca-i bine doar eu nitzel nebuna!

Stateam zilele trecute de vorba cu niste mamici si dupa discutia cu ele am ramas cu gandul in delegatie.
Mai, ce fac cu serviciul? In mod normal, ar trebui sa-l incep in noiembrie, dar pe fata am inteles ca nu o pot duce la cresa daca nu face la olitza si daca nu manca singura. Pai, asta nu se va intampla prea curand. Apoi, imi e frica de personalul care va avea grija de ea. Sunt prea multi copii ca sa stai de fiecare in parte cum stau eu de ea. Si toti sunt vesnic raciti, bolnaviori din diverse motive si cu ritmul dat peste cap. Saracii, ii scoala cu noaptea in cap si ii imbraca urland, ii scoate afara si acuma e frig si tot asa. Si vorbesc de cei care s-au adaptat.
Cu serviciul, alta dandana! Ca trebuie sa mi-l schimb! Nu as avea de ales. Dar daca n-am cu cine lasa fata cum sa fac? Sa fac intrerupere, ar trebui barbata-miu sa devina peste noapte milionar si nici asa nu mi-ar conveni, ca vreau sa ma simt libera financiar si as innebuni sa stau numai sa fac mancare. Sa ma pensionez, iar ar fi o nebunie si inca una si mai mare! Gata! Mi-a intrat problema si n-o mai poci scoate de acolo!! Si timpul trece asa de repede!

Azi am tema de gandire!
Nu c-ar trece vreo zi sa nu-mi gasesc vreo temere pentru indiferent ce!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Vreau sa va spun ca am citit ot, am vazut si poze...am avut treaba la greu...sa admir papusele si baietei frumosi .

Miria frumoase decoratiunile tale, ai talent . Uite ca si pe mine ma mai inlantuie ganduri de astea...ce-o sa facem, cum o sa facem...offff.
Chiar, fetele, daca am intrat in CIC in ianuarie 2005, nu atunci tre=buie sa ma duc la servici, adica cand expira CIC?

Despre noi....aseara am tras o sperietura . Vladut a baut cam o cescuta de apa si apoi a vrut niste chec. Asta dupa ce isi papase castronelul de fructe, pe la 8.30 asa...nu stiu cum a inghitit o bucatica de chec, ca l-a luat cu tuse si apoi a vomat in jet de 2 ori, ne-am speriat, el a inceput sa planga.A fost mai mult apa, cu ce mai era pe acolo...l-am dus la spalat, si cand am venit inapoi in camera, voia chec (nu i-am mai da, normal)...s-a jucat, alerga...era vesel. Daca era ceva, ii era rau...cred ca se manifesta, nu? L-am pazit asta noapte, da el a dormit bine, azi a papat iaurtul cu cereale ....si e bine...dar am tras o sperietura ...

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felis, Andreap multumim de aprecieri

Ana si Bianca-iubita
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aime,din CIC iesi cand face Vladut 2 ani,nu conteaza cand ai intrat.

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput