Copilasi nov-dec 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

NIci Paul nu stie de pai, deocamdata incercam sa il convingem ca si supa/ciorba e buna si de papat, nu numai felul II, dar nu prea avem cu cine ne intelege....si acum papa cu figuri si pacalit cu tv-ul, dar papa, adica primeste pana la urma la reclama, lingurita cu papa. Ca si MIhaita a lui Felis, tot la mixer facut, ma intreb oare cand o sa pape si el pasat cu furculita??!! I-am dat azi, un pic de supa cu galushka pasata si o dadea afara, inghitea doar supa! asa ca...mai asteptam!

Fetelor, voi ati observat cata violenta intre natiuni??!!! taaare mi-e teama de vreun razboi! ati vazut filmul Pearl HArbour??? ma intrebam , daca in 1945 amercanii au dat cu bombe atomice in Japonia.....pai, acum, dupa 61 de ani, va dati seama ce arme, munitie, bombe performante au inventat??????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CARMEN - Saru'mana ca mi-ai facut publice operele de arta!!
Fetelor, numai la mancare va sta gandul!! Da' va scoateti cu abdomenele!
Nu sunt de papat, desi daca te razbeste poti sa-ti infigi dintzii...si vedeti voi cu ce mai ramaneti!
Am avut nitzica vreme si am facut decoratiuni. Mi-a luat doua zile sa le fac, dar pana le-am colorat a durat ceva ca nu aveam vopsea. Ei, inca nu mi-a trecut fiorul creatiei! Asa ca expozitia va ramane deschisa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eveline,eu i-am luat lui Robert un pahar cu pai si cu capac.E singurul din care bea si el cat de cat.A fost foarte incantat de achizitie.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, cred ca se simte tare bine Paulica la Moreni, si bunicii sunt fericiti sa-l aibe la ei. Pozaasta mi-a placut cel mai mult, parca te intreaba "dar asta ce este mami?", chiar asa ce avea in mana? Eu am primit o poza cu Ana in care se intindea dupa ceva pe comoda si tot acolo era si o sticluta de vigantol. Am sunat-o repede pe mama sa-i spun ca am citit de intoxicatii cu vigantol, si sa aibe grija pe unde il lasa, deh macar atat sa fac si eu sa fiu stresata. Bunicii sunt incantati toti s-o aibe pe la ei, dar salopeta tati i-a luat-o din Cora.
Jasmine, de multe ori m-am gandit ca desi stam destul de aproape, nu ne-am intalnit niciodata, poate iesim la plimbare in Titan cu bebe 2, nu se stie niciodata, eu sa fiu in locul tau nu m-am proteja as merge cu Dumnezeu inainte.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by eveline

Otilia pe mine poza asta m-a topit de tot...si apropo, sta asa in cada pur si simplu? Adica ma refer la faptul ca nu-i pui nimic sub funduletz....eu ii pun Biancutzei un covoras antiderapant special caci altfel se duce instantaneu cu cracii in sus si....cu capul in apa.

Ana si Bianca-iubita
poze noi

Nu-i pun nimic sub funduletz, am invatat-o asa de la inceput, adica de la 7 luni face in cada pentru ca in cadita nu mai statea, vroia sa sara de acolo. La inceput mai derapa, dar a invatat cum sa remedieze situatia. Oricum ii place multa la baita, ii pun apa, o pun in cada, lasam usa deschisa la baie sa vad ce face si atunci prindeam si eu momentul sa spal gresia, pentru ca altfel nu puteam ca statea numai in spatele meu si riscam sa alunece. In cada se ridica si trage tot ce este pe margine in apa sa se joace cu ele sau da drumul la apa. S-a intamplat si sa dea drumul la apa fierbinte si imediat a inceput sa ma strige. Am prins-o o data incercand sa-si puna sampon pe burete , oricum este foarte fericita in apa!
Ioana, ai un ingeras de nepotica, frumoasa foc, are ochisorii superbi la fel ca sora ta. Si Bia, este tare vioaie, mi-a placut prima poza.
Alexa, cred ca ati avut o idee tare buna cu acvariul, poate iti urmam exemplu, de fapt acvariu avem, ne mai trebuiesc pestii si toate cele. L-ati pus pe calorifer la caldurica, asa trebuie?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sunt la capitolul rasfoit poze!
Ce minunatii aveti!!
Otilia si Onitza ce mari sunt si cat de frumosi!
Stati ca n-am terminat!!
Revin!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

Sunt la capitolul rasfoit poze!
Ce minunatii aveti!!
Otilia si Onitza ce mari sunt si cat de frumosi!
Stati ca n-am terminat!!
Revin!!

AI fost tare dulce!! "stati ca n-am terminat! revin!!!"
Multam de compliment!!! tu cum mai esti mami??????

OTI, te tzuuuuuuuuuuuc!!! Paul avea in mana chiar vigantol, nu il lasam sa se joace cu medicamentele nesupravegheat, ca e "periculos" de curios!!!...faza taaaaare cand am ajuns la MOreni, Paul a prins drag de vecinul de langa noi , care l-a invatat sa pocneasca din degete la muzica, mey e asa de scuuuump, sa il vezi la masa, ii place mult Ana Lesko, si cand canta, ridica mainile si pocneste din degete, ca nuntashii!!!!! ma topesc dupa faza asta!!!!!! Inca ceva: am obs. ca Paul sta mul ttimp pe varfuri!! ce-o mai fi si asta?? chiar nu il deranjeaza, ajunsesem sa cred ca chiar ii place!!!! se juca cu o jucarie la care ajungea lejer si statea pe varfuri, l-am chemat si pe tata sa vad si se minuna si el!!! cred ca il fac balerin!!!!

Meyyyy, sunt suparata!!! mi-am cumparat vopsea, un coniac deschis, si cand m-am facut mi-a iesit roscat foarte inchis, aproape negru!!!! nu-mi sta rau........dar, nu il voiam inchis!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Miha, ma uitam la "jucaria preferata" a lui RObert, si ma pufnea rasul, ca a lui PAul e cantarul electronic!!!! ..nicidecum vreo masinuta, sau ceva....asemenea!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

AM uitat sa trec poza mea preferata din album!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mai fetelor... eu am vazut ieri si azi cam toate pozele cu care v-ati laudat... care mai decare mai frumoase... Oare imi mai amintesc de la cine am vazut poze?... (daca uit pe cine va sa nu, da le-am vazut sa stiti..., sper sa nu incurc borcanele)
Deci sa incercam...
JASMINE... parca tu ti-ai aratat chipul intr-o poza ca reclama cineva ca stai ascunsa, nu?... Asa ca am vazut poza si bafta la nr 2 ... ca asa citeam pe aici... ca asta visezi...

EVELINE... a ta era fetitza aia cu ochi maaaaaaaaaari si frumosi, de care nu ma puteam sa imi dezlipesc privirea?.... Mai da frumoasa e... Cum incep sa prinda contur copii astia... Am observat asta si la Paul al Onitzei..., si la Ana Otiliei care s-a mai subtiat parca si care m-a dat gata cu pozele din cada, cum se spala ea cu sapunul.... O tunsulice dulce a AndreeiP, o scumpica a IoaneiDu, care avea o companie mai micutza si ma gandeam.. oare cand a facut Ioana al 2-lea bb si eu nu am aflat? Oare am ramas asa de in urma cu evenimentele?... Mi-a trebuit ceva sa ma dumiresc ca era nepoata...

Am vazut si minunatele creatii ale Miriei... moooaammaaaaaaa da ce talent...
Si acum sa nu ... am mai vazut un bb pe olitza... scump foc... da nu mai stiu de cine e vorba... Si o fetitza frumoasa... da iar nu mai stiu a cui e... in adresa de foto scria nico_nico... M-am ramolit de tot... Am pierdut cam multe evenimente Help....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput