Copilasi nov-dec 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 12
onitza spune:
Buna seara...am reusit sa vad poze cu Ana, mi-a placut mult salopetica ei de interior, mami sa fii mandra, se vede ca e bine ingrijita si mamaie are maaaaare grija de nepotica ei iubita!!! salutari mamei tale!!!!! 
AM vazut si poze cu pesti...si un mic curios pe acolo!!!
pupam un nasuc dulce al lui Silviu!!!! 
Punem si noi
poze noi cu Paul fericit si iubit de toata lumea!!! Sambata l-am furat pe tata din spital sa isi petreaca ziua cu noi...a avut voie pana la ora 5.00..dar s-a bucurat foarte tare!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ioana_du spune:
Fetelor, mereu uit sa va spun ... Am pus si eu cateva poze noi in albumul asta, ca sa ma laud cu nepoata mea ...si fireste ..... cu Bianca...
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
onitza spune:
quote:
Originally posted by ioana_du
Fetelor, mereu uit sa va spun ... Am pus si eu cateva poze noi in albumul asta, ca sa ma laud cu nepoata mea ...si fireste ..... cu Bianca...
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
Fato,
ca acum se face 8 si nu ami ai voie sa papi si e timpul de abdomene!!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
eveline spune:
quote:
Originally posted by danette
De doua zile, in sfarsit, bea si Iris apa/ceai/suc cu paiul!
DA' ii place asa de mult ca numai cu paiul mai vrea acum!
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!
Mai cum vine treaba asta ca eu nu prea inteleg....adica cu paiul pai....pe care-l stim noi....ala lung, normal....sau cu unul mai mic, poate il taiati pe cel mare, sau cum?
Si i-ai dat paiul asa pur si simplu si a stiut sa traga prin el? Mie mi se pare destul de dificil, asa ca lamureste-ma si pe mine exact cum ai facut ca as vrea sa incerc si eu cu Bia.
Ana si Bianca-iubita
poze noi
eveline spune:
Otilia pe mine poza asta m-a topit de tot...si apropo, sta asa in cada pur si simplu? Adica ma refer la faptul ca nu-i pui nimic sub funduletz....eu ii pun Biancutzei un covoras antiderapant special caci altfel se duce instantaneu cu cracii in sus si....cu capul in apa.
Ana si Bianca-iubita
poze noi
eveline spune:
quote:
Originally posted by pinquleasa
salut mamici,
dupa multa bataie de cap ,iata ca reusesc si eu sa pun poze cu bubulina mea...mi-a luat toata dupa masa
asa ca luati fetelor poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nico_nico182/my_photos
E de-a dreptul bestiala....mai ales ultimele pozute din timpul mesei ne demonstreaza ce papacioase sunt....hainutele....sper ca ea sa fie la fel de papacioasa!
Ana si Bianca-iubita
poze noi
paxela spune:
quote:
Originally posted by evelinequote:
Originally posted by danette
De doua zile, in sfarsit, bea si Iris apa/ceai/suc cu paiul!
DA' ii place asa de mult ca numai cu paiul mai vrea acum!
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!
Mai cum vine treaba asta ca eu nu prea inteleg....adica cu paiul pai....pe care-l stim noi....ala lung, normal....sau cu unul mai mic, poate il taiati pe cel mare, sau cum?
Si i-ai dat paiul asa pur si simplu si a stiut sa traga prin el? Mie mi se pare destul de dificil, asa ca lamureste-ma si pe mine exact cum ai facut ca as vrea sa incerc si eu cu Bia.
Ana si Bianca-iubita
poze noi
Silviu cu paiul mare bea cu paiul normal de la paharele de cola de la mcdonalds, sau cu orice alt pai, pt ei e simplu sa traga din pai e ca din biberon
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
eveline spune:
Pai hai ca-i dau si eu un pai intr-o cana cu ceai....va povestesc dupa aia ce-a facut!
Ana si Bianca-iubita
poze noi
eveline spune:
Daaaa.....nici o sansa momentan....i-am pus un pai intr-o canita de ceai....eu i-l dadeam in gurita, ea intorcea capul si-l dadea la o parte cu mana...si tot asa....pana ce se pare c-am enervat-o rau de tot si a inceput sa scartaie si mi-a tras cana din mana si a inceput sa muste din ea....nu stia s-o aplece....asa ca i-am dat eu sa bea direct din cana....si cu asta s-a incheiat operatiunea "paiul". Am sa mai incerc....nu prea stiu eu cum sa-i explic ce sa faca cu el, l-am bagat si eu in gura sa vada la ce-i bun, dar nu s-a prins....prima data-i mai greu...
Ana si Bianca-iubita
poze noi

...mi-a luat toata dupa masa