Copilasi nov-dec 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus poze!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Doamne ce frumusete de copil! Sa-ti traiasca Otilia,sa fie sanatoasa!Aici e bestiala!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
oti, ti-am vazut printesica...ce fatzuca pusa pe shotii are...iti vine sa o mananci...deja e maricica se spala singuricadar poza inc are si-a pus castronasul in cap e si mai si...fetitei frumushele
miria...Doamne ce minunatii mai sti sa faci...felicitari! arata super...si chiar sunt de mancat?nu toate ca la unele se vede clar ca nu suntpoate din alea sa incerce ioana sa nu mai trebuiasca sa faca...
paxelinace mai fac pestisorii mai traiesc?...cred ca eu daca i-as lua ruxandrei i-ar manca...ea totul trece prin guritzainca imi este frica sa cumpar vreun animalutz ceva...
dar sa va zic o faza apropo de pestisori...merg cu alex cand era mai mic sa vada pestisorii in acvariu si apoi dupa un timp ii dau peste sa manance si a inceput sa planga...eu nu vreau pesteeeeee, de ce sa-i mananc????...am tot incercat sa-i explic dar in zadar...avea vreun 1 jumate sau 2acum totul e ok...insa atunci o perioada a trebuit sa o las mai moale cu pestele sau sa-i zic ca e carnitza bunafara sa mai specific de unde vine.
azi desi trebuia sa-l mai tin in casa mergem la o petrecere, este ziua unui prieten de-al lui si nu-l pot opri sub nici o forma sa nu mearga...asteapta petrecerea asta de nu stiu cand...ma tot intreba cand e ziua lui sergiu????cat mai este pana atunci?...sa speram ca totul o sa fie ok si nu raceste si mai rau la urechiuse.
inca ma mai gandesc daca sa o iau si pe ruxi cu noi, dar asa as vrea...
va puppe toate si pe copilashi si va doresc duminica placuta si linsitita

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica pesti inca nu s-au inecat si nici nu au fost mancati de silviu, dar dimineata ii cauta , inainte sa pape le dam papa si la pesti, e foare fericit, daca vine cineva ii arata,
de azi pesti vor avea casuta noua cu plante aparatura si tot ce le este necesar si inca cativa tovarasi de apartament ca daca tot m-a apucat macar sa fac o traba calumea

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
dar sa va zic o faza apropo de pestisori...merg cu alex cand era mai mic sa vada pestisorii in acvariu si apoi dupa un timp ii dau peste sa manance si a inceput sa planga...eu nu vreau pesteeeeee, de ce sa-i mananc????...am tot incercat sa-i explic dar in zadar...avea vreun 1 jumate sau 2acum totul e ok...insa atunci o perioada a trebuit sa o las mai moale cu pestele sau sa-i zic ca e carnitza bunafara sa mai specific de unde vine.

la asta nu m-am gandit

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Am vazut numai fetite frumoase ,sa va traiasca papusile Andreap ,Cookie ,Eveline si Otilia !
Andreea ,imi place cum ii sta Mariucai tunsa ,ma gindesc sa-ti urmam ex .,stii ce "plete " are Andrei !
Dupa amiaza incerc sa pun si eu niste poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Otilia, e o frumoasa Ana! E foarte asortata cu bolul de papa pe capsor!
E faina tare aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliavermeulen/detail?.dir=a942&.dnm=7e81re2.jpg&.src=ph
Are niste ooochi.. cu gene intoarse...mey, mey!
Si Risi are o bluzitza cu pisica fix la fel!

De doua zile, in sfarsit, bea si Iris apa/ceai/suc cu paiul!
DA' ii place asa de mult ca numai cu paiul mai vrea acum!
In schimb Magic Cup-ul este ignorat cu desavarsire!
Deasemenea a reusit sa se catere singura pe scaune si exerseaza asta una-intruna spre disperarea mea, mi-e tare frica ca se rastoarna cu scaun cu tot!
E mare figura, isi pune carticica pe marginea scaunului, apoi se catara si in cazul in care carticica n-a cazut... o ia in manutze si incepe sa rasfoiasca foarte preocupata! Are asa o alura de "om mare"...
V-am scris ca spune cum o cheama?? IDI sau AIDI...si bate cu palma in piept, semn ca ea e!
Si IAPUPU este iepurasul!

Eu cred ca decoratiunile alea sunt din gips colorat, nu sunt dulciuri!... au agatatori pt. pereti.
Stiu ca exista in anumite magazine specializate forme din plastic si praf de gips, se face un amestec, se toarna in formele respective, apoi le colorezi cum vrei, dar nu cu acuarele sau gouashe... si cu niste vopsele speciale rezistente la transfer, se pot si glazura.
Si sunt casante.

Sau, acum imi amintesc ca exista un soi de aluat, care se intareste "beton" dupa un anumit nr. de minute ( de tipul aluatului de paste fainoase), dar in faza initiala se poate modela si apoi colora/glazura. La fel precum lutul.
Poate mai degraba este varianta asta, fiindca in afara de cele 2 canitze, nu prea au forme regulate figurinele....
Stiu pe cineva care facea margele din asa ceva...

Si apropos de animalutze... noi avem un caine (Erik)-este si in albumul meu de poze, e drept ca este un caiine de talie mare si copiilor le plac mai mult animalele micutze... dar Iris este foarte atasata de el. Il priveste cu un soi de respect (Erik sta in casa cu parintii mei). Si de multe ori se duce la el, ii face AI-AI (draga draga),si se aseaza lipita de el, uneori isi pune capsorul pe spatele lui.
Stiu ca sunt persoane reticente la apropierea copiilor de animale, dar eu nu prea imi fac griji pentru ca si eu am crescut cu caini, si n-am patit niciodata nimic.

Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

HA!!!!!! ARATAM SI NOI UN DEGETEL DACA SINTEM INTREBATE CATI ANI AVEM !!!!!Asa , brusc, intamplator si fara speranta, fiind la socrela, am intrebat-o "Cati aai ai?" Desi era langa frigider, pe care sint lipite figurine din alea magnetice (adica MAXIMA atractie), s-a intors catre mine si a ridicat aratatorul ..... Ca sa ma conving, am mai intrebat-o de cateva sute de ori ... Stie, domne !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor ma faceti sa , va dati seama ca de abia astept sa primesc poze de acasa cu puiul meu, din poze am vazut si eu ca Ana stie sa se spele cu sapunul. Am vorbit cu ea la telefon "alo, badadadba", a inceput sa ceara ceva spune "ala", "Alis", "baban" si mananca toata ziua, cum se scoala spune "papa" si cum nu i se dau toate mancarurile de adulti, a invatat sa ia de pe farfurie si sa fuga cu prada .
Miria, se vede ca esti maestra, mie mi-au toate placut decoratiunile!
Jasmine, va sta tare bine impreuna, se vede cat de mult va iubiti!
Miha, l-am vazut zilele trecute pe Robert cu polonicul, super haioasa faza, la pofticios!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

A inceput si Radu sa se uite "printre craci"!!!!!Stie el ce stie!In ultima vreme ma tot gandesc ce ar fi....daca ar fi....cum ar fi....sa mai avem un bebe.

Sigur ca bat campii,a fost o minune ca am reusit sa raman insarcinata cu Radu si ca s-a terminat totul cu bine desi pe ultima suta de metri au fost probleme.

Dar am ramas masca ieri cand l-am vazut in pozitia aia,parca mi-ar citi gandurile....

Eu de cate ori vad poze cu Ana Otiliei ma binedispun instantaneu.Are asa un zambet luminos,o privire jucausa in ochisorii aia minunati!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput