Copilasi nov-dec 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele va pup copilashii dulcici, am vazut pozele noi
eu ieri am fost din nou la dr cu alex, se pare totusi ca pensula nu a fost de vina...ea cazuse pe par si colorase putin urechea...dar acum il dor ambele urechi, e otita externa din cauza curentului sau mai stiu eu ce...nu-i scadea febra, asa ca acum luan antibioticsi puneam otocalm in urechiuse...se pare ca e ok pana acum...sa speram ca-si revine repejor.
va pup si va doresc we placut

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

" sa beau niste apa din bibe, mami da-mi-l mie, beau singura, iau o duca, pun capacul, mami zice bravo bia, scot iar capacul, mai iau o dusca, dansam, mamai rade, pun iar capacul, pun bibele pe masa, mami iar ma lauda, il iau de acolo, scot capacul, dau un pic de apa pe masa, beau si eu o gurita, mocheta asta cred ca moare de sete, ii dau si ei sa bea, uite o soseta, a cui o fi? cred ca e a lui tati da' o iau eu deocamdata, sa sterg cu ea apa de pe masa, ma duc la mami in brate, iau deodorantul de pe masa, il arunc pe jos, ma dau jos, il ridic, vreau iar in brate, iar il arunc, uite mami ASTEA inseaman abdomene, mai dansam un pic, ia-ma in brate ...."
......"din gandurile Biancai" partea intai

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

" sa beau niste apa din bibe, mami da-mi-l mie, beau singura, iau o duca, pun capacul, mami zice bravo bia, scot iar capacul, mai iau o dusca, dansam, mamai rade, pun iar capacul, pun bibele pe masa, mami iar ma lauda, il iau de acolo, scot capacul, dau un pic de apa pe masa, beau si eu o gurita, mocheta asta cred ca moare de sete, ii dau si ei sa bea, uite o soseta, a cui o fi? cred ca e a lui tati da' o iau eu deocamdata, sa sterg cu ea apa de pe masa, ma duc la mami in brate, iau deodorantul de pe masa, il arunc pe jos, ma dau jos, il ridic, vreau iar in brate, iar il arunc, uite mami ASTEA inseaman abdomene, mai dansam un pic, ia-ma in brate ...."

Admirati-ne

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:

Admirati-ne

bunn abdomene din astea fac si eu

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miria_cristina/album?.dir=8341&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/miria_cristina/my_photos

Ia uitati ce minunatii face o mamica de pe topicu noatru.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Moaaaaaa, Miria-Cristina, ce sint alea? Din ce sint facute? Sint de mancare? Sint dulci?

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Moaaaaaa, Miria-Cristina, ce sint alea? Din ce sint facute? Sint de mancare? Sint dulci?

Admirati-ne

Ioana mama,ia-ti gandul de la dulce ca p-aia tre sa cresti ratia de abdomene!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Miha, daca trebsoarele alea sint dulciuri si sint asa de bune cum par ......pai mama ....cresc ratia de abdomene numai ca sa gust si eu macar una ....mica ...amarata .....
Miria, care este adresa ta exacta?

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana mama,cred ca am luat o mare teapa...nu cred ca sunt dulci... Dar sa vedem si partea buna...am scapat de abdomene!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

super decoratiuni, nici daca ar fi dulci nu le-as strica sa le pap

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput