Copilasi nov-dec 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Mona tocmai cand constatasem ca aduce a neamt, o zdughirati in Canada? ce sa mai cred acu...
Gata ma duc la treaba...

[/quote]Dama, asa e, se vede ca-i nascut in Deutschland!
Si sa stiti fetelor, are un succes printre fetitele exotice de-aici!!indience, arabute, toate vin la el, dornice de joaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Eveline, Cookie si Andreea v-am vazut fetele frumoase foc. AM sa mai pun si eu niste poze zilele urmatoare.
Astazi am incercat sa ma bucur de ultima zi de stat cu fata mea ca de luni pe baricade la lucru. Imi va veni f greu si la servici dupa atata timp dar si fara fetele mele. marcel mi-a spus ca imi ia telefonul ca sa nu sun non stop la mama sa vad ce face.
Eveline ma intrebai cum s-a comportata Daria la ROR. A plans putin, cand am ajuns acasa i-am dat calpol si a adormit. Vad ca nu are febra dar tot am sa-i dau seara inainte de culcare. Cat despre dr ea nu prea stie ca eu am fost la pediatru cu problemele dariei si inca nu ii spun.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Felis, si Vlad e topit dupa tocanita de cartofi cu pui...nici nu e de mirare, are un gust grozav, eu pun si ardei tocat marunt, morcov si radacina de patrunjel ras, rosii patrunjel verde, smantana si zeama de lamiie la sfarsit.
Ii plac toate legumele, mai ales daca piureul contine si ceapa ori usturoi.Inca nu-i sarez mancarea, nu e nevoie, folosesc ierburi aromate ecologice, rozmarin, oregano, busuioc, marar, patrunjel verde si e absolut suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

cred ca am deschis lista mamelor nebune care cumpara animale la copii drept urmare avem 2 peste iar fimiu se plimba prin casa se mai duce la ei si tipa peste , iete peste, asa ca acum incepem alergatura prin prieteni ,rude sa facem rost de acesoriile de acvariu ca sa traiasca 2 peste

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut mamici,
dupa multa bataie de cap ,iata ca reusesc si eu sa pun poze cu bubulina mea...mi-a luat toata dupa masa
asa ca luati fetelor poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nico_nico182/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DAm raportul: a papat Mihai tocanitza de cartofi... 300 ml... Pai baiatul meu vrea papa serioasa,,, nu de bebelusi... ca eu inca ii faceam asa... Ei... inca ramanem la blender... ca vomitam altfel...

Am avut o zi nebuna... asa ca la poze nu am avut timp sa ma uit... O las pe maine dimineatza ca ma ustura ochii de oboseala

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetele,da’ nu se intampla nimic daca bebe inghite pasta de dinti,fie ea si Nenedent?Eu inca nu l-am spalat pana acum,nici nu cred ca am sanse mari.Nu sta locului si nici prin cap nu-i trece sa ma lase sa –i bag ceva in gurita.

Voi cum ii spalati pe dinti?Seara la culcare?

Mai tare frumusel Iustinelu’!

Bravo Mihaita,300 ml!Deci se poate!

Mona_B,sigur ai vorbit despre Vlad al tau si nu despre Radu al meu?Exact asa face si el.Nu suporta sa imi indrept atentia catre altceva ,vrea sa fie numai el number one.De adormit…niciodata inainte de 22:30.Daca ies din camera dureaza maxim 20 de secunde pana incepe sa urle.

Aime,
Uite-ma aici
Nu are deloc “o mamica pe cinste” Radu (nu d.p.d.v fizic ,de aia zic eu ca e de mirare cum a iesit el asa frumusel.In fine,asta e situatia si nu se poate rezolva cu niste abdomene.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

supeeeerrr!!!!

Jasmine, sunteti niste frumosi amandoi!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Iar am citit din 2 in 4 dar am vazut niste poze exrardinare, de fapt subiectii erau de exceptie, adica Raducu de Jasmine, Mihaita de Felis, Vladut-veselie (care seamana foarte bine la chelie si mimica cu al meu) de Aime , David de Dama si un Robert mancand cu polonicul-ha-ha, O Sabinta harnica.Am vanat numai pozele , m-am bucurat tare cat de frumosi sunt si sper in w-end sa citesc ce nazdravanii fac.
Diana poate peste vreun an sa vrea alt lapte, acu lapte papa doar in mancarea de la pranz, daca il simte in stare pura se gretoseste tot.
Dannete am pus televizorul pe perete ca sa nu mai ajunga.Oricum am desfintat juma din casa…macar asa stau si eu linistita si nu-l tin intr-o camera, stiu ca tot ce nu e voie e mai sus cu un cap de el.Si asa e cel mai pitic

mot

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Si am mai vazut un Iustinel harnic la mancare si vessel tare,o ‘’cheliuta’’ simpatica foc mai ales cand se supara, o ‘’bubulina ‘’ noua in grup care ne incanta.
Ce mai stiti de gemeneii din Cluj ? Adriana cum mai sunteti ?
Ioana

mot

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput