Copilasi nov-dec 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
eveline spune:
Mai, cum fac eu sa vedeti voi un document cu extensia .doc, dar care are niste poze super apropo de prezentari de papa?
Ana si Bianca-iubita
poze noi
danette spune:
quote:
Originally posted by evelinequote:
Originally posted by danette
De doua zile, in sfarsit, bea si Iris apa/ceai/suc cu paiul!
DA' ii place asa de mult ca numai cu paiul mai vrea acum!
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!
Mai cum vine treaba asta ca eu nu prea inteleg....adica cu paiul pai....pe care-l stim noi....ala lung, normal....sau cu unul mai mic, poate il taiati pe cel mare, sau cum?
Si i-ai dat paiul asa pur si simplu si a stiut sa traga prin el? Mie mi se pare destul de dificil, asa ca lamureste-ma si pe mine exact cum ai facut ca as vrea sa incerc si eu cu Bia.
Ana si Bianca-iubita
poze noi
Eveline, noi am fost la McDonalds la petrecerea unei fetitze si acolo am incercat prima data, fiindca toti ceilalti copii foloseau paiul... So, este de-a dreptul un pai normal, lung si flexibil in partea de sus, asa incat indoit e mai comod sa bea..
I-am aratat eu cum sa faca si m-a imitat. In fond si din tetina actiunea este similara.
I-a iesit din prima!
Si eu am fost foarte incantata! Si ea la fel...
Dana & Iris 1+
pozele noastre
aime spune:
quote:
Originally posted by andreap
Aime,din CIC iesi cand face Vladut 2 ani,nu conteaza cand ai intrat.
Hai, chiar asa....aoleu....deci nu conteaza ca am intrat in ian 2005? Ai dreptate...nu m-am gandit....inca o problema la care sa ma gandesc

aime si
Vladimir, 1an+
danette spune:
Aime, nu-i asa mare diferenta din 15 nov. pana la inceput de ianuarie... doar 1 luna jumate'.
Nici eu n-am stiut... credeam ca ies din CIC in 4 ian. 2007...
Mai nou sotzul meu incearca sa ma convinga sa stau cu Iris acasa pana face 3 ani
... da' eu deja simt nevoia sa iau contact si cu alte persoane, sa am si alte preocupari, sa ma imbrac frumos (nu in jeans)
si mai e si chestia ca nu-mi convine sa n-am banii mei proprii (in varianta de stat acasa fara CIC un an). S-asa mie nu-mi ajung nici astia 8 mil.
Nu vreau s-o las cu o bona...deci,
ramane varianta cu maica-mea ... dar ea mai si lucreaza (are birou de traduceri acasa) asa ca eu zic ca o s-o poata monitoriza pe Risi...sper sa nu se faca fetitza rea pana atunci sa o chinuie pe mama!
Aaa, dar mai e vreme, acum astept sa se faca vara, sa stau la plaja, sa-mi reiau turele cu Risi prin parc (la ora 11 dimineatza), sa ma duc la casuta de la rau (in timpul saptamanii), sa merg in concediu la mare (in iulie-august)...pe-astea nu le mai pot face daca ma duc la servici
.
Dana & Iris 1+
pozele noastre
danette spune:
Andreea, imi amintesc de catzelusa ta... povesteai despre ea cand eram
...
Eu nu i-am dat voie sa-l loveasca pe Erik, desi a avut intentia de multe ori, si acum s-a obisnuit ca lui Erik ii facem Ai-Ai, sa-l mangaiem, sa ne purtam frumos cu el.
Desi uneori are ea draci si-si infige manutzele in blana lui, ca si asa e mare... da apoi imediat il mangaie, ca si cum si-ar cere scuze. S-au poate o face fiindca stie ca n-are voie sa-l brutalizeze??? Treaba buna este ca Erik o suporta calm si tolerant.
Bitsule, si eu am aceeasi problema cu cititul din carti, ma innebuneste! ma trage de maneci, de pantaloni pana o iau ij brate si ne-apucam de citit.Daca nu reuseste cu mine, gaseste alta victima : mama, bunica mea sau pe cine mai prinde in casa.
Crede-ma ca deja am ajuns sa visez noaptea eroii din carticelele ei!
Ma tot intreb ea cum de nu s-a plictisit inca ???
Stie si ea culorile rosu, albastru, verde si galben, dar nu pronunta in nici un fel. Le-am invatzat cu cuburile. O trimit sa-mi aduca cubul de o anumita culoare si stie, mey!
M-am gandit eu ca daca e in stare sa-si cunoasca toate jucariile dupa nume, trebuie sa invetze si culorile! Ca deja de animale m-am saturat, si iar m-am saturat, si m-am saturat de tot...
I-a luat taica-meu un fel de atlas cu animale, pasari, insecte, pesti (care evident este pentru copii mai mari), dar e super ilustrat si pozele sunt mari, ei si vreau sa va spun sa inclusiv dinozaurii (vreo 12-13 tipuri) trebuie sa-i studiem in amanunt.
Stie sa arate TOT!, asa de fascinata este de cartea aia.
Fetelor, voi a-ti gasit in librarii cartile cu ferestruici, sunt cu animale domestice, de padure si din tari indepartate..???
Sunt printre favorite, fiindca ii place tare mult sa deschida si sa inchida ferestruicile alea. Interesant este ca nu le rupe!
Dana & Iris 1+
pozele noastre
danette spune:
Aici este una din cartile cu fereste:
http://community.webshots.com/photo/546523570/2341243240041392996HdFBAf
si Idi studioasa!
Dana & Iris 1+
pozele noastre
aime spune:
Da, nu e asa mult...da in viziunea mea...stiam ca ma duc la servici tocmai in 2007
si suna bine-bine...
.
O sa vad eu pana atunci...si eu astept primavara, vara, plimbarile in parc...marea...
Si asat e, o sa ma dc si la servici, ca n-am de ales...desi cred ca numa servici n-o sa fie la inceput...o sa ma gandesc numa la el, o sa
...cu cine-i va fi mai bine decat cu mami lui ![]()
aime spune:
Dana, sa stii ca ti-o pap pe Risi
...ai mare grija...ca nu glumesc
.
Cat despere carti...si noi le studiem la greu...ieri i-am luat o carte cu Peter Pan, care are si cuburile aferente reintregirii imaginilor din carte... interesanta...dar mai ales de ros...cuburile ![]()
andreap spune:
Ma cam complexati voi..cu cititul si culorile voastre![]()
pai sa va pove cum ne uitam noi pe carticele(aveam 2,acum avem 5..nu am cumparat altele,le-a "inmultit"Mariuca
);eu iau carticica,incercam sa ne uitam la animalute,Mariuca se uita 3-5 secunde,o ia,incepe sa traga,smulge,roade
..Am reusit sa o invat doar cainele,puiul,cocosul....oricum ea la orice animalut tot "ham"zice
Culori...
de unde,abia stie nasul si ochii sa-i arate....
Asa ca,mai e cineva asa ca noi??????![]()
![]()
![]()
Dana,si eu incerc sa o "imblanzesc"pe scorpia mea mica,dar tot o mai trage pe saraca catelusa de par,mai rupe cate o floare din ghiveci
..ma mai musca pe mine,desi ptr.asta primeste o cearta zdravana si uneori o "urechiala"(musca rau,pana ma invineteste,si nu numai pe mine,dar si alti copii..a se vedea capitolul nasucul lui Bia-Viovio-)..Dara viitoare la fel face
Aime,e greu la inceput,dar te obisnuiesti cu serviciul.Ptr.mine a fost si o relaxare,o schimbare fata de vesnicul program mancat,culcat,schimbat,plimbat.....
Pupici si o seara buna
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
bits spune:
Dana ce coincidenta si noi tot cu ajutorul cuburilor am invatat culorile.noi avem o carte din colectia BABY EINSTEIN cu ferestruici si cu rime,pe aia nu mi-a rupt-o dar aveam niste carti luate din tara 3D(Cenusareasa,Aladin)pe care mi le-a facut ferfenita.cred ca ii placea ca ieseau imaginile in relief.
octy,KEN(1nov 2004)